Lisäpalvelut

LIIKKUVUUTTA LISÄPALVELUILLA

Ecom-ohjelmistoon liittyvien lisäpalvelujen avulla voit käyttää sitä tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta – toimistolla, työmaalla tai kotonasi.

Ecom Webi

Ecom Webi on mobiili lisäpalvelu kaikille Ecomin käyttäjille. Ecom Webillä luot, täydennät ja seuraat lähetteitä, tarkistat projekti- tai asiakastietoja tai hoidat vaikka työn tuntiseurantaa millä tahansa Internet-päätteellä.

Ecom Webiä voi käyttää millä tahansa Internet-selaimella mistä tahansa. Lisäksi älypuhelimille on omat applikaationsa, joilla perustoiminnot ovat helposti käytettävissä puhelimessa.

Lue lisää


Ecom Serveri

Ecom Serveri -palvelu hoitaa puolestasi koko palvelimen ja varmuuskopioinnin. Samalla saat käyttöösi täyden etäkäyttömahdollisuuden ja voit käyttää Ecomia mistä tahansa.

Lue lisää


Ecom Tiedostopilvi

Ecom Tiedostopilvi on palvelu tärkeitä työmaakuvia, asiakasdokumentteja ja muita tiedostoja varten. Sitä voi käyttää suoraan Ecomista ja Ecom Webistä. Ecom Webin puhelinsovelluksilla työmaakuvien ottaminen on eritysisen helppoa. Kuvat voi ottaa omalla puhelimella ja ne kohdistuvat suoraan oikealle työmaalle ja asiakkalle.

Lue lisää


SÄHKÖINEN LASKUTUS JA OSTOLASKUT

Ecomiiin sisäänrakennetun palvelun avulla lähetät ja vastaanotat sähköisiä laskuja ilman mitään lisäohjelmia. Käyttöönotto ja käyttö on tällöin erittäin helppoa. Lisäksi palvelussa ei ole kiinteitä aloitus- tai kuukausimaksuja, eli maksat vain käytöstä. Lue lisää…

Lue lisää