Ecom Serveri

Ecom Serveri -palvelulla voit ulkoistaa Ecom -palvelimesi ja samalla saat käyttöösi täyden etäkäyttömahdollisuuden – voit käyttää Ecomia mistä tahansa. Ecom Serveri -palvelu hoitaa puolestasi koko palvelimen säännöllisine varmuuskopiointeineen päivineen.

Ecom Serveri antaa sinulle vapauden valita maisemasi. Olitpa sitten missä tahansa yrityksesi toimipisteessä, Ecom on käytössäsi ilman omia laitteisto- tai ohjelmistoinvestointeja.

Jokaisella yrityksellä kokoon katsomatta on monta toimipistettä – toimistojen ja työmaiden lisäksi kodit ja kesämökit ainakin. Ecom Serveri siirtää Ecomin taloushallinnon näihin jokaiseen ja mihin tahansa muuallekin. Yrityksesi Ecom on siellä missä vain on Internet-yhteys.

Etäkäytön lisäksi Ecom Serveri vapauttaa yrityksesi kokonaan Ecom-koneiden ylläpidosta. Uusin Ecomin versio on aina käytettävissäsi huippumodernilla ja varmistetulla palvelimella nopean Internet-yhteyden päässä. Jopa päivittäinen varmuuskopiointi hoidetaan puolestasi ja vanhat tiedot aina vuodenkin takaa ovat tarvittaessasi käytössäsi.

Palvelu toimitetaan ”avaimet käteen” -periaatteella kiinteällä hinnalla.

MITEN ECOM SERVERI TOIMII?

Ecom Serveri on toteutettu viimeisimmällä etäkäyttötekniikalla, joka tekee etäkäytöstä vaivatonta ja huomaamatonta. Ohjelmistot ovat asennettuina huippumodernille palvelimelle ja käyttävän yrityksen ei tarvitse huolehtia Ecomin tai palvelimen ylläpidosta.

Palveluun kirjaudutaan Internet-selaimella ja ohjelmistot käynnistetään avautuvalta sivulta. Ohjelmiston käynnistyttyä käyttö ei eroa normaalista käytöstä mitenkään. Tulostimesi ja kovalevysi ovat käytössä normaaliin tapaan. Yhteys palvelimen ja koneen välillä on vahvasti salattu.

Hinnasto