Ecom 2017D

Ecomin uusi versio 2017D julkaistaan lähipäivinä. Uuteen versioon on taas tehty paljon muutoksia sekä konepellin alle että päälle.

Projektin kulujen ja tulojen jaksotus

Yksi isoimmista uuden version muutoksista on myynti- ja ostolaskujen kohdistuspäivä. Jatkossa myynti- ja ostolaskun summan voi kohdistaa projektille haluammalleen kuukaudelle huolimatta laskun kirjanpidon päivämäärästä. Isoissa projekteissa tämä helpottaa sisäistä seurantaa ja kustannuslaskentaa.

Maksukortinlukijan käyttö Kassa-ohjelman kanssa

Toinen paljon toivottu uudistus on ollut Ecomin parempi yhteiskäyttö maksupäätteiden kanssa. 2017D:ssa on uusi tuki Note Shot Oy:n Notecard-ohjelmistolle ja maksupäätteille. Yhteiskäytössä maksupääte saa laskun loppusumman automaattisesti Ecomin kassaohjelmalta ja maksupäätteen käyttö nopeutuu.

Kaikki uudet ominaisuudet ja korjaukset löydät täältä.