Uusia versioita uunista ulos

Sekä Ecom Taloushallinnosta että Ecom Palkanlaskennasta julkaisiin uudet versiot joulukuussa. Palkanlaskennan uusimmassa versiossa on toteutettu verottajan muutokset vuoden 2017 vuosi-ilmoituksiin. Taloushallintoon tehtiin monen muun muutoksen lisäksi paljon toivottu ”Laske projektit”-toiminto, jolla voi helposti päivittää massana useamman projektin tuloksen esim. ennen tietojen siirtoa Excel-tiedostoon. Toiminto löytyy valikosta Projektiseuranta -> Raportit -> Laske projektit. Myös projektihakuun tuli useita uusia lisäkenttiä, joilla oikean projektin löytyminen helpottuu.

Ohjelmiston päivitys

Ecom Taloushallinnon päivittäminen on helppoa. Ohjeen päivittämiseen löydät Ecomin ohjeet-sivulta osoitteesta http://ohjeet.ecom.fi/ohjelman-versiopaivitys/

Ecom Palkanlaskennan päivityksen voit ladata tästä.

Muista säännöllinen varmuuskopiointi ja ota varmuuskopio aina ennen päivitystä!

Ecom Serveri -palvelussa ohjelmat on jo päivitetty uusimpaan versioon.