Yleinen

Ecom Raportointi pitää sinut ajan tasalla

12.11.2020

Kaipaatko koottua ja selkeää tietoa siitä, miten yrityksesi urakkatyöt ovat sujuneet? Mietitkö, pysyykö projekti sille määritellyssä budjetissa? Ratkaisu tähän on Ecom Raportointi, jonka avulla pysyt jatkuvasti kartalla siitä, mitä yrityksessäsi tapahtuu.

Ecom Raportointi on Ecomin ohjelmiston lisäosa, joka on tarkoitettu yrityksen johdon käyttöön. Raportointi-työkalu tuottaa grafiikoita ja raportteja yrityksen talousnumeroista eli visualisoi kaiken yrityksen omalta Ecom-tililtä löytyvän tiedon. Ecom Raportoinnin avulla saat helposti selkeän ja kootun yleiskuvan siitä, mitä yrityksessäsi tapahtuu ja näet, että työt pysyvät niille määritellyissä budjeteissa ja aikatauluissa.

Selkeiden raporttien ansiosta sinun ei tarvitse etsiä tietoa useasta paikasta, laskea tehtyjä työtunteja tai kirjoitella tietoja muistiin paperinkulmaan. Muutamalla klikkauksella saat kaiken Ecomin taloushallinnon järjestelmässä olevan tiedon eteesi tiivistettynä ja visuaalisesti selkeänä pakettina.


Seuraa helposti tuntikirjauksia ja laskutuksen tilaa

Ecom Raportointi -lisäosan avulla voit seurata esimerkiksi tuntikirjauksia, ostettujen ja myytyjen tuotteiden määrää sekä niiden hintoja ja katteita. Näet myös lähetteet ja lähetteiden tilan eli oikeastaan kaiken, mikä liittyy yrityksesi taloushallintaan ja toiminnanohjaukseen. Työkalun avulla saat selville parilla vilkaisulla, mitä työstä on jo laskutettu ja mitä on vielä laskuttamatta. Samalla näet projektityön katteet.

Jos yrityksessäsi tehdään urakkatyötä, on tämä työkalu erityisen hyvä työkaveri. Sen avulla voit tehostaa urakkaa, jos huomaat, että jokin osa siitä ei etene tai siihen kuluu liikaa aikaa. Projektien kulurakennetta on työkalun avulla helppo seurata päivätasolla, jolloin mahdollisiin ongelmakohtiin on helppo puuttua heti.


Mukautuva lisäosa

Ecom Raportointi on täysin räätälöitävissä yrityksen tarpeiden mukaan. Sen käyttö on helppoa – et tarvitse erillistä ohjelmaa, sillä lisäosa toimii selaimen kautta. Lisäksi ohjelmisto on mobiiliystävällinen, joten voit käyttää sitä helposti puhelimella tai tabletilla.

Lisäosa on erityisen tarpeellinen:

  • työnjohtajalle töiden seuraamiseen
  • kirjanpitäjälle kirjanpidon tueksi
  • toimistohenkilöille
  • yrityksen johdolle kokonaiskuvan hahmottamiseen

Hinnasto

Basic 19 €/käyttäjä/kk
Plus 49 €/käyttäjä/kk
Palvelun Plus-taso on täysin räätälöitävissä sinun yrityksesi tarpeille.

Ota yhteyttä