Yleinen

Hyödy Ecomin ilmaisista webinaareista

16.09.2021

2021C-versiojulkistuswebinaari

Syksyn webinaarikausi starttasi keskiviikkona 15.9. Ecom Taloushallinnon versiojulkistustuksella. Webinaarissa asiantuntijamme keskustelivat muun muassa uuden päivitysversion mukana tuomista käytettävyysparannuksista sekä tulevista ja nykyisistä integraatioista.

Talotekniikkayrityksen raportointi

Tiistaina 28.9. klo 9 syvennymme talotekniikka-alan raportoinnin mahdollisuuksiin.

Pystytkö helposti seuraamaan, millä tolalla yrityksesi asiat on? Näetkö, jos rahaa on jossain jumissa tai jos työkuormaa olisi syytä jakaa? Webinaarissa havainnollistetaan, miten Ecom Raportointi -palvelu voi olla ratkaisu erilaisiin seurannan haasteisiin. Voit myös esittää webinaarin aikana kysymyksiä, joihin asiantuntijamme vastaavat tilaisuuden päätteeksi.

Mikäli aika ei sovi sinulle, ei hätää: ilmoittaudu silti, niin saat webinaarin päätyttyä sähköpostiisi tallenteen, jonka voit katsella itsellesi parhaimpaan aikaan.

Tasainen kassavirta talotekniikka-alalla

Tiistaina 26.10. klo 9 keskustelemme aina ajankohtaisista rahoitusasioista.

Miten taata tasainen kassavirta, kun asiakkaat vaativat yhä pidempiä maksuaikoja? Joudutko rahoittamaan palkkoja, veroja, ostoja ja investointeja omalla tai lainatulla rahalla? Webinaarissa keskustellaan siitä, miten Ecom Kassaturva voi auttaa yritystäsi rahoittamaan myyntisaatavasi niin, että talous pysyy tasapainossa. Voit myös esittää webinaarin aikana kysymyksiä, joihin asiantuntijamme vastaavat tilaisuuden päätteeksi.

Mikäli aika ei sovi sinulle, ei hätää: ilmoittaudu silti, niin saat webinaarin päätyttyä sähköpostiisi tallenteen, jonka voit katsella itsellesi parhaimpaan aikaan.