Ecom Talous

Yhdistää yrittäjät ja loppuasiakkaat

Sähköisellä taloushallinnolla vapautat aikaa kasvun luomiselle

Siirtymällä sähköiseen taloushallintoon vapautat jopa 60 % talousaskareisiin käyttämästäsi ajasta kasvun luomiseen yrityksellesi.

Yrittäjiemme kasvun paikkoja

”On vaikea kuvitella arkea ilman Ecomia”

Rakennusalalla toimintatavat muuttuvat hitaasti. Neveran toimitusjohtaja Teemu Pukkila halusi tehdä asiat paremmin, joten valinta oli Ecom.

”Procountor auttaa näkemään taloustilanteen paljon paremmin”

TwistBen yrittäjät Veera Brückler ja Kati Partanen käyttävät Procountoria. Se helpottaa heidän työtä, sillä he näkevät taloustilanteen paremmin ja pystyvät tekemään päätöksiä numeroiden valossa.

Ecom Jet ja Procountor – yhdistää yrittäjät ja loppuasiakkaat

Tilitoimisto

Miten olisi, jos tilitoimistolla olisi täysi läpinäkyvyys myös yrityksen toiminnanohjaukseen? Tilitoimisto pääsee parilla silmäyksellä jyvälle, mistä asiakkaan liiketoiminta muodostuu ja saa sovittua taloudenhallinnon työnjaosta yrittäjälle parhaiten soveltuvalla mallilla ilman ohjelmistorajoitteita.

Yrittäjä tuottaa työtä tehdessään sujuvaa kirjanpitoaineistoa, joka siirretään rajapintoja pitkin tehokkaaseen kirjanpitojärjestelmään. Samoin työtä tehdessä syntyneet työaikakirjaukset muodostaa aineiston palkanlaskentaa varten.

 • Tekee kirjanpidon
 • Maksaa palkat
 • Auttaa taloushallinnossa

Procountor

Hyvään taloudenhallintoon liittyy paljon muuta kuin asiakkaalle lähetetty lasku. Usein taseet, kirjanpidot, tiliöinnit, tilinpäätökset ja kuittirumba tuottavat kokeneellekin yrittäjälle harmaita hiuksia.

Me yhdistimme markkinoiden tehoikkaimmat työkalut eduksesi. Hoidat hommasi asiakkailla ja me tarjoamme toiminnanohjauksen ja taloudenhallinnan prosessit sinulle uskomattoman helposti.

Haluamme, että saat kohtuutonta etua ohjelmistoistamme.

 • Kokoaa kirjanpitoaineiston
 • Hoitaa palkanlaskennan
 • Huolehtii kuittirumbasta

LVIS ja rakennus

Yhtä tärkeää kuin itse suoritettava työ on hoitaa työtä edeltävä yhteydenpito asiakkaaseen tarjouksineen aikataulutuksineen, siten että asiakas pysyy kärryillä. Samoin suorituksen jälkeen asiakas saa sinulta laskun nopeasti, koska tarvikkeet, työtunnit ja matkat ovat kirjautuneet työsuorituksen yhteydessä työmääräimille.

Yrityksen onni on selkeä ja helppo taloushallinto. Me toimme kokonaisuuden sellaisena pakettina, jossa jatkussa tulet suorastaan hinkumaan toimistotöiden ääreen.

 • Suorittaa työt ja pitää asiakkaat tyytyväisenä
 • Tekee tarjoukset ja sopii aikataulut asiakkaiden kanssa
 • Tekee ostot ja muodostaa laskut

Ecom Jet

Arjen askareet muodostavat taloudenhallintoon tarvittavat tiedot. Toiminnanohjaus tekee arjesta sujuvaa ja tuottaa ammattimaisen kuvan myös loppuasiakkaille.

Tiedämme, että suomalaiset yritykset ovat ylpeitä omasta ammattitaidosta. Me autamme kaikessa työsuoritukseen liittyvässä. Meillä järjestelet työt helposti, seuraat kannattavuutta, hallitset materiaaleja ja lopulta suorituksen valmistuttua toimitat laskun asiakkaalle samalla tehokkuudella kuin hoidat hommasi kohteessa.

 • Järjesteleet työt
 • Pitää sisällään asiakastiedot
 • Muodostaa laskut

Palveluratkaisut tarjoaa Ecom Jet sekä Procountor Taloushallinto

Myynnit

Myyntilaskujen tekeminen
Myyntilaskujen lähetys
Myynnin raportit
Myyntireskontra Perintä

Ostot

Ostolaskutus
Ostolaskujen hyväksyntäkierto
Ostojen raportit
Ostoreskontra

Matka-ja kululaskut

Asiakkaalta laskutettavat kulut

Palkat

Palkka-aineiston muodostaminen
Tuntikirjaukset

Maksut ja tiliotteet

Maksuliikenne
Viitemaksut
Maksaminen (Ostot)

Toiminnanohjaus

Projektien hallinta
Materiaalien hallinta
Tarjouslaskenta

Kassa

Kassan seuranta
Kassavirtaennustaminen

Kirjanpito

Kirjanpidon raportit
Viranomaisilmoitukset
OAV ilmoitukset
Tilinpäätös

Matka-ja kululaskut

Matka- ja kululaskut (työntekijälle)
Kuittien käsittely

Palkat

Palkanlaskenta
Lomalaskenta
Palkkalaskelmien lähetys
Tulorekisteri-ilmoittaminen

Maksut ja tiliotteet

Maksuliikenne
Maksaminen (Palkat)
Tiliotteet

Parhaat tärpit yrittäjälle


Aloittelevan yrityksen opas taloushallintoon

Mitä hyötyä sähköisestä taloushallinnosta on uudelle yritykselle? Jokainen yritys on velvollinen kirjanpitoon ja kuukausittaisiin ALV-ilmoituksiin. Toimivalla taloushallinnon ohjelmistolla taloudenpidosta voi tehdä helpompaa.


Opas projektien hallintaan

Mitä hyötyä projektinhallinnan ohjelmistosta on yrittäjälle? Toimiva projektinhallinta tehostaa yrityksen toimintaa ja helpottaa projektien kokonaisuuden seurantaa. Samalla se auttaa myös havaitsemaan ylimääräiset kulut ajoissa. Lisäksi yrittäjä pysyy perillä siitä, missä vaiheessa eri työmaat ovat.


Opas: Ecom Kassaturva

Mikä on Ecom Kassaturva? Tässä oppaassa esittelemme Ecom Kassaturva -palvelun, jonka avulla yritys pitää rattaat pyörimässä pitkistä maksuajoista huolimatta. Palvelun avulla Ecom haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden yhä parempaan taloudenhallintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö Ecom Taloudesta