LISÄPALVELUT

Ecom Kassaturva

Ecom Kassaturvan avulla saat myyntisaatavat kassaan viipymättä laskun lähetettyäsi. Se on rahoituspalvelu, joka on yhteydessä Ecomin taloushallinnon järjestelmään: sinun tarvitsee vain lähettää lasku asiakkaalle ja muu hoituu Ecomin kautta.

Laskurahoituspalvelun avulla yrityksen talouden hallinta on vaivatonta. Tasaisen tulon myötä voi helpommin investoida tulevaan, ja palkat sekä muut juoksevat kulut tulevat maksettua ajallaan.

Lue lisää

Ecom Raportointi

Ecom Raportointi on kaiken Ecomin datan visualisointiin kehitetty työkalu, josta näet helposti, missä tilassa yrityksesi asiat ovat. Se on näppärä apu projektien seurantaan ja kirjanpidon tueksi.

Ecom Raportointi on selainpohjainen ja responsiivinen, eli voit käyttää sitä missä tahansa ja millä laitteella tahansa – tarvitset vain internetyhteyden.

Lue lisää

Ecom Webi

Ecom Webi on mobiili lisäpalvelu kaikille Ecomin käyttäjille. Ecom Webillä luot, täydennät ja seuraat lähetteitä, tarkistat projekti- tai asiakastietoja, tai hoidat vaikka työn tuntiseurantaa millä tahansa Internet-päätteellä.

Ecom Webiä voi käyttää kaikilla selaimilla. Lisäksi älypuhelimille on omat sovelluksensa, joilla perustoiminnot ovat helposti käytettävissä puhelimessa.

Lue lisää

Ecom Tiedostopilvi

Ecom Tiedostopilvi on palvelu tärkeitä työmaakuvia, asiakasdokumentteja ja muita tiedostoja varten. Sitä voi käyttää suoraan Ecomista ja Ecom Webistä. Ecom Webin puhelinsovelluksilla työmaakuvien ottaminen on erityisen helppoa. Kuvat kohdistuvat suoraan oikealle työmaalle ja asiakkaalle.

Lue lisää

Ecom Serveri

Ecom Serveri -palvelu hoitaa puolestasi koko palvelimen ja varmuuskopioinnin. Samalla saat käyttöösi täyden etäkäyttömahdollisuuden ja voit käyttää Ecomia mistä tahansa.

Lue lisää

Maventa verkkolaskut

Ecomin sisäänrakennetun palvelun avulla lähetät ja vastaanotat sähköisiä laskuja ilman lisäohjelmia. Maventa -verkkolaskupalvelun käyttöönotto ja käyttö on helppoa. Maventassa ei myöskään ole kiinteitä aloitus- tai kuukausimaksuja, joten maksat vain käytöstä.

Lue lisää

 

    Ota yhteyttä

    Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.