ECOM RAPORTOINTI

Ecom Raportointi on työkalu, jolla päästään sukeltamaan syvälle yrityksesi liiketoimintaan. Sillä voidaan visualisoida kaikki se tieto, mitä Ecomissa on: tuntikirjaukset, ostetut ja myydyt tuotteet ja niiden hinnat, katteet, lähetteet, lähetteiden tila – kaikki mikä liittyy yrityksesi taloushallintaan ja toiminnanohjaukseen. Sillä voit esimerkiksi laskea keskiarvoja, seurata työjonoja ja katsoa, miten paljon lähetteitä on missäkin vaiheessa.

Yrityksesi tärkeimmät tiedot aina mukanasi

Ecom Raportointi kertoo havainnollisesti, millä tolalla asiat yrityksessäsi ovat, ja sinä voit puuttua mahdollisiin pullonkauloihin heti. Näet helposti, jos jossain on  rahaa jumissa tai tilanteita, joissa työkuormaa olisi syytä jakaa uudelleen. Ecom Raportoinnin avulla seuraat urakoita ja näet missä vaiheessa projektit etenevät. Näin pääset tarvittaessa tekemään myös korjausliikkeet ajoissa.

Palvelu toimii internetselaimessa, etkä tarvitse sen käyttöön erillistä ohjelmaa. Ecom Raportointi on päivätasolla reaaliaikainen: Ecom-ohjelmistosi tiedot päivittyvät palveluun automaattisesti aina öisin.

Kenelle?

  • Työnjohtajalle töiden seuraamiseen
  • Kirjanpitäjälle kirjanpidon tueksi
  • Toimistohenkilöille
  • Yrityksen johdolle kokonaiskuvan hahmottamiseen

Ota yhteyttä:

Piia Hippeläinen +358 40 682 5668
Jyrki Kähkönen +358 50 431 5554
Lasse Wahteristo +358 50 598 8919
Jari Hirvonen +358 44 244 2255

tai myynti@ecom.fi

Hinnasto

Basic 19 e/kk
Plus 49 e/kk
Palvelun Plus-taso on täysin räätälöitävissä sinun yrityksesi tarpeille.

Katso alta, miltä Ecom Raportointi näyttää tietokoneen ja älypuhelimen ruudulla. Kuvat avautuvat isompana uuteen välilehteen.

 

Ecom Raportointi Lähetteet-sivun havainnekuva Ecom Raportointi Laskutus-sivun havainnekuva Ecom Raportointi Myynti-sivun havainnekuva Ecom Raportointi Palkat-sivun havainnekuva Ecom Raportointi Projektit-sivun havainnekuva Ecom Raportointi Tuotteet-sivun havainnekuva

Ecom Raportointi Tuottee-sivun mobiilinäkymä