Paremmat eväät raksalle?

Suosittele Ecomia kaverille, saat 50 € Wolt-lahjakortin!

Hei, löytyykö lähipiiristäsi yrittäjää, jonka arkea Ecom voisi helpottaa?

Nyt kannattaa ilmiantaa se poloinen yrittäjätuttusi, jonka sekavaa laskutusrumbaa, tuskaista työmaanhallintaa tai aikaa vievää säätöä olet seurannut kauhulla vierestä. Kaverisi hyötyy Ecomista ja sinä herkullisesta palkinnosta.

Vinkkaa liikevoitontahtoiselle kaverillesi Ecomista, niin saat palkinnoksi 50 euron arvoisen Wolt-lahjakortin.

Älä suotta käytä kallisarvoista aikaasi kilauttamalla kaverille, me hoidamme myyntipuheet puolestasi. Ainoa juttu, mitä sinun tarvitsee tehdä, on täyttää alla olevaan lomakkeeseen kaverisi tiedot.

1. Täytä lomake

Täytä lomakkeeseen kaverisi yrityksen tiedot.

2. Saat palkinnon

Kun olemme tarkistaneet kaverisi yritystiedot, lähetämme palkinnon sinulle. Ja ei muuta kuin wolttaamaan!

3. Olemme yhteydessä kaveriisi

Kaverisi saa Ecomilta ystävällisen yhteydenoton ja tarvittaessa Ecomin esittelyn.

  Omat yhteystiedot:  Kaverin yritys:
  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

  • Voit toki suositella useampaakin tuttavaasi, mutta saat meiltä yhden palkinnon kerrallaan. Palkinnon saamiseksi suosittelun kohde pitää olla meille uusi asiakas. Me toki tarkistamme tämän ja infoamme sinua heti.

   Lisäksi kyseessä tulee olla joko olemassa oleva aito yritys tai uusi aloittava yritys. Palkinnot saattavat poiketa kuvauksen mukaisesta, jos esimerkiksi kyseisen tuotteen saatavuudessa on ongelmia.