Ecom Partner

Talotekniikka- ja rakennusalalle suunniteltu ohjelmisto sekä toimialasi tunteva kirjanpitäjä samassa paketissa – ja yhdellä laskulla.

229€/kk

alkaen

(9 €/työntekijä/kk)

Ecom Partner helpottaa työtaakkaasi Ecom Jet -ohjelmistolla ja talotekniikka- ja rakennusalaan erikoistuneella tilitoimistopalvelulla. Ecom Partnerin voittamattomiin etuihin kuuluu henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka tuntee juuri sinun yrityksesi.

Testaa, paljonko Ecom Partner -ratkaisu kustantaisi yrityksellesi kuukaudessa

Ecom Partner -laskuri

Käytetäänkö ohjelmistoa palkanmaksuun?

Pyydä tarjous

No nyt on kova liikevaihto! Ota yhteyttä, niin teemme erillisen tarjouksen.

Kokonaishinta:

Perushinta:

Pääkäyttäjät:

Työntekijäkäyttäjät:

Palkanmaksu:

Verkkolaskut:

Perushinta sisältää x pääkäyttäjää ja x työntekijäkäyttäjää.

Miksi kannattaa hankkia kirjanpito ja alakohtainen ohjelmisto?

Älä tuhlaa aikaasi

Kirjanpitosi sujuvuus peilautuu suoraan liiketoimintasi sujuvuuteen. Jos kirjanpitoon kuluu tuhottomasti aikaa ja vaivaa, se on tietysti jostain muusta pois: yrityksesi liiketoiminnasta tai omasta vapaa-ajastasi.

Kirjanpito kannattaa ulkoistaa. Näin säästät aikaa ja ennen kaikkea hermojasi. 

Kirjanpito, raportointi ja ohjelmisto yhdestä paikasta

Pahimmillaan firman arjen pyörittäminen tapahtuu monen eri ohjelmiston kautta, ja jokainen vielä laskutetaankin erikseen. Asiat voi tehdä helpomminkin.

Ecom Partnerissa saat ketterän alallesi suunnitellun ohjelmiston sekä toimialasi tuntevan kirjanpitäjän samassa selkeässä paketissa – ja yhdellä laskulla.

Ole palvelukulujesi herra

Tiedätkö paljonko yrityksesi käyttämät ohjelmistot ja taloushallintopalvelut maksavat tänä vuonna? Entä ensi vuonna? Haluaisitko olla varma, että kulut eivät lähde laukalle tai muita yllätyksiä synny?

Ecom Partner varmistaa, että tiedät paljonko rahaa kuluu sekä ohjelmistoon että kirjanpitoon. Hinnoittelumme on selkeä ja ennakoitavissa. Aina. 

Tehosta yrityksesi toimintaa

Paljonko asiakkaan tietojen kaivamiseen kuluu aikaa? Kirjataanko tehdyt työtunnit ja tarvikkeet paperilapuilta tai viesteistä laskuille? Miten kirjanpitoaineiston kokoaminen muodostuu?

Älä tuhlaa aikaa ja rahaa vanhanaikaiseen tekemiseen, josta kilpailijasi ovat jo hankkiutuneet eroon.

Liian pieni yritys ohjelmiston hankintaan?

Tuskin. Toimialakohtainen ohjelmisto ei ole vain isojen yritysten yksinoikeus. Ohjelmistot ovat edullisia ja maksavat itsensä takaisin parantuneena kannattavuutena ja ajansäästönä todennäköisesti ensimmäisten päivien aikana. Huomaa ero vaikka itse.

Rakennus Metsänheimo Oy luottaa Ecom Partneriin

Nyt kaikki se, mikä ennen tehtiin erikseen, onnistuu Ecomin kautta. Lopultahan se on myös kustannustehokasta.”

Jenny Järvensivu, toimistopäällikkö

Tehokas ohjelmisto sekä oma kirjanpitäjä samassa paketissa on ollut toimiva yhdistelmä Rakennus Metsänheimo Oy:lle. Tekeminen on yksinkertaistunut, ja yhteys Ecomin ja tilitoimiston välillä toimii hyvin. Lue lisää Rakennus Metsänheimo Oy:n kokemuksista Ecom Partnerin kanssa.

Haluatko kuulla lisää Ecom Partnerista? Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.