Sähköasennus Pohjanmaa Oy

Sähköasennus Pohjanmaa Oy:lle Ecom on ollut selkeä ratkaisu, joka mahdollistaa tarkan laskutuksen ja vapauttaa työtunteja muuhunkin tärkeään.

AlaSähkö

Liikevaihtoluokka800 000 €

Henkilöstöluokka9 hlö

Ecomin asiakkaana vuodesta2016

RatkaisuEcom Jet

Sähköasennus Pohjanmaa Oy tekee Vaasan alueella erityyppisiä sähkötöitä vuosikymmenten vankalla kokemuksella.

Apua ajankäyttöön, selkeyttä tekemiseen

Sähköasennus Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Sami Peltonen käyttää Ecom Jetiä työssään koko päivän aamusta iltaan. Ennen Ecomin käyttöönottoa kulujen seurantaan ja projektien hallintaan kului firmassa paljon aikaa, kun kaikki tiedot olivat eri paikoissa. Ecom Jetin myötä kaikkia näitä on voinut kätevästi seurata yhdestä paikasta.

Sami iloitsee siitä, että työtunteja vapautuu muuhunkin tärkeään, kuten tarjousten tekemiseen. “Mieti, jos tekisit ensin 8 tuntia töitä ja sitten illat menisivät näpytellessä tietoja koneelle. Ei tulisi mitään. Varsinkin tätä Ecom Jetiä olen suositellut muutamalle pienemmälle yrittäjälle, sillä se on edullinen ja toimii hyvin.”

Laskutus aina ajan tasalla

Samin mukaan töiden helppo seuranta mahdollistaa tiiviin laskutustahdin, joka pysyy ajan tasalla. Asentajat kirjaavat Ecom Jetiin ylös kilometrit, kauanko asiakkaalla kului aikaa ja mitä tavaraa oli. “Laskutusta tehdessä ei enää tarvitse lähteä arvailemaan tai soittelemaan asentajien perään, kun tiedot pitävät aina paikkaansa. Se on myös palkanmaksuun hyvä homma,” Sami kertoo.

Tänään tehty tuntityö laskutetaan huomenna, aina.

Sami Peltonen, toimitusjohtaja

Sähköasennus Pohjanmaalle on tulossa lisäavuksi pian myös Ecomin oma tilitoimisto Ecom Tilit. Tilitoimisto pystyy hakemaan suoraan Ecom Jetistä kaikki tarvittavat tiedot. “Sähköinen taloushallinto tulee toivottavasti helpottamaan tekemistä entisestään. Se on hyvä jatkumo tälle Ecomin kumppanuudelle,” Sami totetaa. 

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.

Salon Aluesähkö Oy, Salo

Ecomin ansiosta teemme parhaimmillamme päivässä sen työn, mihin ennen meni viikko.

Anssi Sjöberg

toimitusjohtaja

Nevera Oy, Seinäjoki

Kun lähdin vertailemaan vaihtoehtoja, ominaisuudet ja toiminnallisuudet olivat Ecomissa valmiissa paketissa. Sai kuin kaupan hyllyltä ottaa valmiin tuotteen.

Teemu Pukkila

toimitusjohtaja

Keski-Suomen Ilmastointihuolto, Jyväskylä

Ecom on monipuolinen ja toimiva ratkaisu, jota suosittelen tällä alalla toimiville yrityksille. Ecom on myös luotettava kumppani. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään, emmekä ole koskaan jääneet pulaan, jos olemme tarvinneet apua.

Virpi Mikkonen

pääkäyttäjä