Sähköasennus Pohjanmaa Oy

Sähköasennus Pohjanmaa Oy:lle Ecom on ollut selkeä ratkaisu, joka mahdollistaa tarkan laskutuksen ja vapauttaa työtunteja muuhunkin tärkeään.

AlaSähkö

Liikevaihtoluokka800 000 €

Henkilöstöluokka9 hlö

Ecomin asiakkaana vuodesta2016

RatkaisuEcom Jet

Sähköasennus Pohjanmaa Oy tekee Vaasan alueella erityyppisiä sähkötöitä vuosikymmenten vankalla kokemuksella.

Apua ajankäyttöön, selkeyttä tekemiseen

Sähköasennus Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Sami Peltonen käyttää Ecom Jetiä työssään koko päivän aamusta iltaan. Ennen Ecomin käyttöönottoa kulujen seurantaan ja projektien hallintaan kului firmassa paljon aikaa, kun kaikki tiedot olivat eri paikoissa. Ecom Jetin myötä kaikkia näitä on voinut kätevästi seurata yhdestä paikasta.

Sami iloitsee siitä, että työtunteja vapautuu muuhunkin tärkeään, kuten tarjousten tekemiseen. “Mieti, jos tekisit ensin 8 tuntia töitä ja sitten illat menisivät näpytellessä tietoja koneelle. Ei tulisi mitään. Varsinkin tätä Ecom Jetiä olen suositellut muutamalle pienemmälle yrittäjälle, sillä se on edullinen ja toimii hyvin.”

Laskutus aina ajan tasalla

Samin mukaan töiden helppo seuranta mahdollistaa tiiviin laskutustahdin, joka pysyy ajan tasalla. Asentajat kirjaavat Ecom Jetiin ylös kilometrit, kauanko asiakkaalla kului aikaa ja mitä tavaraa oli. “Laskutusta tehdessä ei enää tarvitse lähteä arvailemaan tai soittelemaan asentajien perään, kun tiedot pitävät aina paikkaansa. Se on myös palkanmaksuun hyvä homma,” Sami kertoo.

Tänään tehty tuntityö laskutetaan huomenna, aina.

Sami Peltonen, toimitusjohtaja

Sähköasennus Pohjanmaalle on tulossa lisäavuksi pian myös Ecomin oma tilitoimisto Ecom Tilit. Tilitoimisto pystyy hakemaan suoraan Ecom Jetistä kaikki tarvittavat tiedot. “Sähköinen taloushallinto tulee toivottavasti helpottamaan tekemistä entisestään. Se on hyvä jatkumo tälle Ecomin kumppanuudelle,” Sami totetaa. 

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.


  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Oy Engliden Ab, Mustasaari

  Se on kyllä merkitsevä säästö, minkä Ecom tuo. Aikaa vapautuu muuhun työhön useampia tunteja viikossa.

  Thomas Lind

  osakas

  Nevera Oy, Seinäjoki

  Kun lähdin vertailemaan vaihtoehtoja, ominaisuudet ja toiminnallisuudet olivat Ecomissa valmiissa paketissa. Sai kuin kaupan hyllyltä ottaa valmiin tuotteen.

  Teemu Pukkila

  toimitusjohtaja

  Sensio Oy, Mikkeli

  Haluttiin toimialalle sopiva ratkaisu, ja Ecom oli tunnetuin sähköalan ja talotekniikan ohjelmisto. Ecomissa oli tarjouslaskenta mukana ja kaikki mitä tarvittiin.

  Jani Sensio

  toimitusjohtaja