Sähköasennus Pohjanmaa Oy

Sähköasennus Pohjanmaa Oy:lle Ecom on ollut selkeä ratkaisu, joka mahdollistaa tarkan laskutuksen ja vapauttaa työtunteja muuhunkin tärkeään.

AlaSähkö

Liikevaihtoluokka800 000 €

Henkilöstöluokka9 hlö

Ecomin asiakkaana vuodesta2016

RatkaisuEcom

Sähköasennus Pohjanmaa Oy tekee Vaasan alueella erityyppisiä sähkötöitä vuosikymmenten vankalla kokemuksella.

Apua ajankäyttöön, selkeyttä tekemiseen

Sähköasennus Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Sami Peltonen käyttää Ecomia työssään koko päivän aamusta iltaan. Ennen Ecomin käyttöönottoa kulujen seurantaan ja projektien hallintaan kului firmassa paljon aikaa, kun kaikki tiedot olivat eri paikoissa. Ecomin myötä kaikkia näitä on voinut kätevästi seurata yhdestä paikasta.

Sami iloitsee siitä, että työtunteja vapautuu muuhunkin tärkeään, kuten tarjousten tekemiseen. “Mieti, jos tekisit ensin 8 tuntia töitä ja sitten illat menisivät näpytellessä tietoja koneelle. Ei tulisi mitään. Varsinkin tätä Ecomia olen suositellut muutamalle pienemmälle yrittäjälle, sillä se on edullinen ja toimii hyvin.”

Laskutus aina ajan tasalla

Samin mukaan töiden helppo seuranta mahdollistaa tiiviin laskutustahdin, joka pysyy ajan tasalla. Asentajat kirjaavat Ecomiin ylös kilometrit, kauanko asiakkaalla kului aikaa ja mitä tavaraa oli. “Laskutusta tehdessä ei enää tarvitse lähteä arvailemaan tai soittelemaan asentajien perään, kun tiedot pitävät aina paikkaansa. Se on myös palkanmaksuun hyvä homma,” Sami kertoo.

Tänään tehty tuntityö laskutetaan huomenna, aina.

Sami Peltonen, toimitusjohtaja

Sähköasennus Pohjanmaalle on tulossa lisäavuksi pian myös Ecomin oma tilitoimisto Ecom Tilit. Tilitoimisto pystyy hakemaan suoraan Ecomista kaikki tarvittavat tiedot. “Sähköinen taloushallinto tulee toivottavasti helpottamaan tekemistä entisestään. Se on hyvä jatkumo tälle Ecomin kumppanuudelle,” Sami totetaa. 

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.

Rakennus Metsänheimo Oy, Vantaa

Nyt kaikki se, mikä ennen tehtiin erikseen, onnistuu Ecomin kautta. Lopultahan se on myös kustannustehokas ratkaisu.

Jenny Järvensivu

toimistopäällikkö

Oy Engliden Ab, Mustasaari

Se on kyllä merkitsevä säästö, minkä Ecom tuo. Aikaa vapautuu muuhun työhön useampia tunteja viikossa.

Thomas Lind

osakas

AR-KI Rakennus, Tuusula

Faktan näkee, kun avaa koneen. Sieltä näkee suoraan projektin kustannusseurannasta, missä mennään – sekä ostojen että laskutuksen osalta.

Ari Lappalainen

yrittäjä, toimitusjohtaja