Salon Aluesähkö Oy, Salo

Ecom Plus -ratkaisun Webi-sovellus on helpottanut Salon Aluesähkön asentajien hommia monella tapaa ja vapauttanut aikaa laskutettavalle työlle.

AlaSähkö

Liikevaihtoluokka2–10 milj. euroa

Henkilöstöluokka20–49

Ecomin asiakkaana vuodesta2010

RatkaisuEcom Plus

Ecom on auttanut Salon Aluesähköä parantamaan kannattavuuttaan, nopeuttamaan ja tarkentamaan laskutusta, vähentämään asentajien tuottamatonta työtä sekä poistamaan hitaan ja työlään tuntilappujen manuaalisen käsittelyn.

Salon Aluesähkössä tuntilappujen käsittely palkanmaksuun manuaalisesti vaati ennen kerrallaan viisi päivää toimistosihteerin työaikaa. Ecomin ansiosta työ on nopeutunut merkittävästi.

Ecomin ansiosta teemme parhaimmillamme päivässä sen työn, mihin ennen meni viikko.

Anssi Sjöberg

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.


  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Virel Yhtiöt, Vantaa

  Kaiken kaikkiaan Ecom on tehostanut yrityksemme talouden hoitamista etenkin Ecom Webin käyttöönoton jälkeen, koska kaikki tieto saadaan talteen samaan paikkaan. Käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen, sekä erittäin mukautuva.

  Vesa Virkki

  toimitusjohtaja

  LVI-neloset, Helsinki

  Ecom oli minulle tuttu yritys edellisestä työpaikastani, ja järjestelmän helppous oli minulla tiedossa. Heti, kun perustimme LVI-neloset vuonna 2011, oli selvää, että otamme käyttöön Ecomin.

  Antti Nousiainen

  toimitusjohtaja

  Nevera Oy, Seinäjoki

  Kun lähdin vertailemaan vaihtoehtoja, ominaisuudet ja toiminnallisuudet olivat Ecomissa valmiissa paketissa. Sai kuin kaupan hyllyltä ottaa valmiin tuotteen.

  Teemu Pukkila

  toimitusjohtaja