Töihin Ecomille

Meillä Ecomilla yhdistyy pienen yrityksen ketteryys ja ison yrityksen vakaus. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme modernit työkalut, toimivat työtilat ja etätyömahdollisuudet, sekä hyvät edut.

Avoimet työpaikat

Senior Developer

Haemme tiimimme kokenutta kehittäjää työskentelemään Ecom Jet -toiminnanohjausjärjestelmän sisäiseen tuotekehitykseen. Edellytämme sinulta vankkaa osaamista moderneista javascript-tekniikoista ja pilvipalveluiden kehittämisestä. Ammatillisesti olet kiinnostunut uusista teknologioista ja haluat kehittää omaa osaamistasi.

Päivittäiseen työhösi kuuluu ohjelmointia, automaattitestien suunnittelua ja toteuttamista, ominaisuuksien tekniseen suunnitteluun ja refinementtiin osallistumista yhdessä tiimin, tuoteomistajan ja suunnittelijan kanssa. Lisäksi työhön kuuluu ohjelmiston, CI/CD-putken sekä tuotantoympäristön arkkitehtuurisuunnittelua yhdessä koko tiimin kanssa. Lähiesimiehenä toimii yrityksen teknologiajohtaja.

Tarjoamme sinulle osaavan, ketterän ja jatkuvasti itseään kehittävän tiimin ja työyhteisön, jonka taustalla on ison konsernin tuki (Accountor Group). Pääset tekemään nopeassa kasvussa olevaa modernia tuotetta vakaavaraiseen yhtiöön. Käyttämämme teknologiat, devops-prosessimme ja tuotantojärjestelmät edustavat kehityksen terävintä kärkeä.

Jätäthän hakemuksen 3.10. mennessä.

Lue lisää ja hae

Sovellusneuvoja

Tule mukaan a+tiimiimme! Me Ecomilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Avoin ja joustava työympäristömme on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+luokan työpaikka.

Osana asiakasmenestystiimiä autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa tukemalla Ecom-ohjelmistojen käyttäjiä puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä sekä neuvomalla tarvittaessa asiakasyrityksiä prosesseihin liittyvissä asioissa.

Päivittäiset tukipyynnöt vaihtelevat nopeista yksinkertaisista kysymyksistä pitkäjänteisyyttä vaativiin selvittelyihin. Tukenasi on talotekniikka- ja rakennusalan taloushallinnon ja toiminnanohjauksen huippuasiantuntijoiden lisäksi ohjelmiston kehitystiimi. Tarkka tehtävänkuva kehittyy oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Toimipisteemme sijaitsee Turun Kupittaalla, mutta työvälineemme mahdollistavat myös tehokkaan etätyöskentelyn.

Tartu tilaisuuteen ja liity mukaan tekemään muutosta!

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille su 26.9.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasmenestysjohtaja Juha Merilä sähköpostitse juha.merila(at)ecom.fi.

Lue lisää ja hae

Avoin hakemus

Lähetä hakemus osoitteeseen anna.johansen@ecom.fi.