Töihin Ecomille

Meillä Ecomilla yhdistyy pienen yrityksen ketteryys ja ison yrityksen vakaus. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme modernit työkalut, toimivat työtilat ja etätyömahdollisuudet, sekä hyvät edut.

Avoimet työpaikat

Myyntipäällikkö

Henkilö, jota etsimme, haluaa auttaa suomalaisia yrityksiä saavuttamaan parempia tuloksia ja tehostamaan toimintaansa digitaalisilla toiminnanohjauksen ja taloudenhallinnan ratkaisuilla. Ratkaisumme kattavat asiakkaan tarpeet tarjouslaskennasta toiminnanohjaukseen ja  kirjanpitoon.

Uskallat tuoda oman mielipiteesi julki ja kykenet perustelemaan kantasi. Sinua voivat motivoida tulokset ja saavutukset, mutta asiakkaan paras on sinulle tärkeintä. Asiakastukemme on kuuluisa asiantuntemuksestaan, ja kehityksemme tuottaa kiihtyvällä tahdilla yhä tehokkaampia ohjelmistoja. Sinulla on siis vankka asiantuntijaverkosto tukenasi. 

Voit olla jo kannuksesi ansainnut myynnin ammattilainen tai vielä uutta oppiva tulevaisuuden kyky. Kaikkein tärkeintä on oma asenteesi ja motivaatiosi saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet.

Lue lisää ja hae

Avoin hakemus

Lähetä hakemus osoitteeseen anna.johansen@ecom.fi.