Töihin Ecomille

Meillä Ecomilla yhdistyy pienen yrityksen ketteryys ja ison yrityksen vakaus. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme modernit työkalut, toimivat työtilat ja etätyömahdollisuudet, sekä hyvät edut.

Avoimet työpaikat

Myyntipäällikkö

Ecom on Suomen suosituin LVIS- ja rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmä, joka kehittyy voimakkaasti.

Kasvumme jatkuu ja haemme nyt tiimiimme vahvistukseksi lisää huippumyyjiä. Henkilö, jota etsimme, haluaa auttaa suomalaisia yrityksiä saavuttamaan parempia tuloksia ja tehostamaan toimintaansa digitaalisilla toiminnanohjauksen ja taloudenhallinnan ratkaisuilla! Asiakastukemme on kuuluisa asiantuntemuksestaan ja kehityksemme tuottaa kiihtyvällä tahdilla yhä tehokkaampia ohjelmistoja. Sinulla on siis vankka asiantuntijaverkosto tukenasi. 

Uskallat tuoda oman mielipiteesi julki ja kykenet perustelemaan kantasi. Sinua voivat motivoida tulokset ja saavutukset, mutta asiakkaan paras on sinulle tärkeintä. Voit olla valmis hyppäämään suoraan talotekniikka-alan toiminnanohjausjärjestelmän myyntipäällikön saappaisiin tai voit olla urasi alkupäässä. Osaamme arvostaa tehokasta otetta työntekoon, kykyä omaksua uusia kokonaisuuksia ja kiinnostusta ratkaista asiakkaidemme arjen haasteita. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin oma asenteesi ja motivaatiosi saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet.

lue lisää ja hae

Avoin hakemus

Lähetä hakemus osoitteeseen anna.johansen@ecom.fi.