Aika, palvelukuvaus

Päivitetty 11.12.2023

1 Johdanto

Tällä palvelukuvauksella kuvataan Ecom Oy:n (Palveluntarjoaja) Aika-palvelu (Palvelu) ja se täydentää Ecom Oy:n yleisiä sopimusehtoja (YSE). Kulloinkin voimassa olevat ehdot ja palvelukuvaus on saatavilla Ecom Oy:n asiakaspalvelusta.

2 Yleiskuvaus

Aika on SaaS-tyyppinen palvelu, jossa kirjaat, seuraat ja hyväksyt omia tai henkilöstösi kulukirjauksia. Palvelu on suunniteltu käytettäväksi toimialasta riippumatta. Aika on käytettävissä paikasta, ajasta ja laitteesta riippumatta. Palvelun käyttö ei vaadi ohjelmistoasennuksia. Riittää, että on käytössä www-selain, internetyhteys ja sähköposti.

3 Käyttöönotto

Käyttöönottoa varten tarvitset www-selaimen, internetyhteyden sekä toimivan sähköpostiosoitteen.

Palvelun käyttöönotto tapahtuu rekisteröitymällä osoitteessa https://www.ecom.fi/ratkaisut/helppokayttoinen-ratkaisu-tyoajanseurantaan.

4 Edut ja palvelun hinnoittelu

Helppo käyttöönotto

Palvelun käyttö ei vaadi raskasta käyttöönottoprojektia. Ohjelma sisältää sisäänrakennetut palkkalaji-skeemat helpottamaan palkkatapahtumien käsittelyä Ecom Palkanlaskenta- ja Procountor -ohjelmistojen kanssa. Aika-palvelusta saat helposti siirtotiedostot yleisimpiin palkanlaskentaohjelmistoihin, kuten Ecom Palkanlaskentaan sekä Procountoriin. Tuetut formaatit ovat .xls, .xlsx, .csv sekä Procountor-CSV.

Palvelun avulla saat käyttöön edullisen ja suoraviivaisen työaika- ja kulukirjausjärjestelmän, joka mahdollistaa tehokkaat ja paperittomat työ- ja kulukirjaukset yrityksellesi.

Ohjelmiston käyttö on yksinkertaista, ja saat palvelusta suoraan yhteyden käyttötukeemme.

Hinnoittelu

Palvelun kulloinkin voimassa oleva hinnasto on saatavilla Palveluntarjoajan internet-sivuilta.

5 Ohjelmiston päätoiminnot

Työkulukirjaukset

Kirjaa työtunnit ja -kulut omille töillesi. Pääkäyttäjänä voit luoda projekteja sekä niille seurantadimensiot, joihin työntekijät voivat kohdistaa kulukirjauksiaan. Projekti- ja dimensiotiedot siirtyvät siirtotiedoston mukana kirjanpitoon. Listaa, hyväksy ja siirrä valmiit aikakirjaukset ulkoisiin palkanlaskentajärjestelmiin.

Työkulukirjaukset voi syöttää kulukirjaus kerrallaan, tai kootusti päiväkohtaisella tuntikortilla.

Raportointi

Voit ladata Kuluraportin haluamaltasi ajanjaksolta työntekijäkohtaisesti tai kootusti useammalle työntekijälle. Raportilla erotellaan päiväkohtaisesti kirjaukset palkkalajeittain.

6 Tietoturva

Ecomin tietosuojaseloste

7 Laskutus ja irtisanomisaika

Palvelun laskutusjakso on 1 kk. Palvelun irtisanomisaika on kuluvan laskutusjakson loppuun.