Ecom Tilit – talotekniikka- ja rakennusalan oma tilitoimisto

Olet sitten yksinyrittäjä tai vastaat konsernin taloushallinnosta, Ecom Tilit tarjoaa avuksesi ketterän tilitoimistokumppanin. Mekin olemme talotekniikka- ja rakennusalan ammattilaisia, joten olemme hyvä match liikevoitontahtoiselle yrityksellesi.

Miten Ecom Tilit voi auttaa?

Sähköinen taloushallinto

Kuukausikirjanpito, tilinpäätökset, reskontrat ja viranomais­ilmoitukset hoituvat digitaalisesti vapauttaen yrityksesi aikaa ydintoimintaasi. Räätälöimme sinun yritystäsi varten sopivan palvelukokonaisuuden.

Palkan­laskenta

Talotekniikka-alaan erikoistuneet palkanlaskennan ammattilaiset osaavat auttaa esimerkiksi työehtosopimusten tulkinnassa. Työkirjaukset saadaan tarvittaessa suoraan kentältä palkanlaskentaan!

Neuvonta

Meiltä saat aina nimetyn yhteyshenkilön. Olemme yrityksesi kumppani taloushallinnossa ja sparraamme liiketoimintasi kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Yrityksen lakipalvelut

Ecom Tilit kuuluu Accountor-konserniin, jonka johdosta voimme tarjota yrityksesi käyttöön myös kattavat lakipalvelut. On kyse sukupolvenvaihdoksesta tai osakassopimuksesta, saat meidän kauttamme apua.

Raportointi

Liiketoimintasi tueksi saat laajat graafiset mittarit ja raportoinnit käyttöösi. Raportointi räätälöidään tarvittaessa vastaan yrityksesi erityistarpeita.

Järjestelmät

Ecom Tilit tarjoavat kattavat järjestelmät käyttöösi. Toiminnanohjaukseen järjestelmämme ovat Finago Ecom ja Finago Ecom Jet sekä taloushallintoon Finago Procountor. Järjestelmälle soveltuvat kaiken kokoisille yrityksille kaikkiin yrityksen elinkaaren vaiheisiin.

Miksi Ecom Tilit ja kenelle?

Ecom Tilit on talotekniikka-alan oma tilitoimisto. Olemme keskittyneet LVI-, sähkö- ja rakennusalan yritysten taloushallintoon ja kirjanpitoon jo 25 vuotta. Ymmärrämme alan liiketoiminnan, taloushallinnon ja lainsäädännön erityistarpeet ja asiakkaanamme saat kaiken tämän osaamisen käyttöösi.

Ecom Tilien etu on talotekniikka-alan erityspiirteiden tuntemus. Olet sitten yksinyrittäjä tai vastaat konsernin taloushallinnosta Ecom Tilit tarjoaa avuksesi ketterän ja ammattitaitoisen kumppanin. Meidän kanssa et jää yksin vaan saat yrityksesi tueksi asiantuntevan kumppanin.

Jutellaanko lisää? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ecom Tilit | (02) 276 7160 | tilitoimisto@ecom.fi