Suosituin

Laskutusohjelmisto talotekniikka- ja rakennusalalle

LVIS- ja rakennusalan huippuohjelmistolla hoidat kaiken laskutuksesta projektinhallintaan uskomattoman helposti.

49€/kk

Pääkäyttäjä

(työntekijä 9 €/kk,
kirjanpitäjä 15 €/kk)

Mitä uutta Ecom Jet tarjoaa?

Älyttömän helppo käyttää

Ecom Jet on simppeli ja intuitiivinen käyttää, joten aikaa kuluu paljon vähemmän paperitöiden ja laskutuksen parissa. Lisäksi tuotat asiakkaalle ammattimaisen kuvan myös laskutuksen tarkkuudella ja nopeudella.

Ohjelmisto rakennus- ja talotekniikka-alalle

Automatisoi myyntilaskutus, ostolaskut ja seuraa projektien tuottoa. LVIS-alan tuotteet ovat valmiina tuoterekisterissä ja omien tuotteiden lisääminen on vaivatonta. Pidä huolta omasta liiketoiminnasta automaattisilla hinnoittelusäännöillä. Työmääräimille hallitset tilauksia ja jaat työt työntekijöille. Työkulukirjauksilla työtunnit ja materiaalit kirjautuvat työmääräimille jo työmaalla ja ostolaskujen rivit on helppo kohdistaa oikein. Ja lasku lähtee asiakkaalle yhdellä klikkauksella!

Turvallinen ja nykyaikainen pilvipalvelu

Ecom Jet on selainpohjainen ohjelmisto, jota voit käyttää tietokoneelta, tabletista tai puhelimesta. Missä tahansa oletkin. Ohjelmistosi seuraa mukanasi ja pitää tietosi turvassa Suomessa sijaitsevilla huippumoderneilla palvelimilla.

Haluatko nähdä, miten Ecom Jet toimii? Tule seuraamaan livedemoa tiistaisin tai varaa henkilökohtainen esittely

Ominaisuudet

Myyntilaskut

Luo ja lähetä laskut kätevästi sähköisesti. Onnistuu myös paperisena. Seuraa laskulle kohdistuneita suorituksiasi. Liitä vain pankkitunnuksesi palveluun.

Ostolaskut

Nouda sähköiset ostolaskut automaattisesti laskutusoperaattoriltasi. Hyväksy laskut ja siirrä maksuaineisto automaattisesti maksatukseen.

Työmääräimet

Laskuta ja hallitse tilauksiasi tehokkaasti. Jaa työt näppärästi asentajille. Tuo ostolaskuilta rivejä ja siirrä valmiit tilaukset helposti laskutukseen. Voit myös helposti käsitellä ja laskuttaa toistuvia töitä.

Työkulukirjaukset

Kirjaa työtunnit, kulut sekä materiaalit selkeästi työmääräimelle tai projektille vaikka työmaalta käsin. Seuraa helposti töihin käytettyä aikaa työajastimella ja siirrä ajastimella tallennetut työajat työkulukirjaukseksi. Varmista, että laskutuksesi täsmää. Siirrä työaikakirjaukset näppärästi suoraan palkanlaskentaan.

Kohderekisteri

Ylläpidä rekisteriä kohteistasi. Seuraa ja hallitse asiakkaittesi työmaita yhdestä paikasta.

Tuoterekisteri ja tukkureiden hinnastot

LVIS-alan tuotteet ja tukkureiden hinnastot valmiina tuoterekisterissä. Lisää omia tuotteita ja omat alennushinnastot vaivattomasti.

Tuotehinnoittelu ja alennukset

Tehosta laskuttamista automaattisilla hinnoittelusäännöillä ja laskuoletuksilla. Pidä laskutusperusteesi linjassa yrityksesi taloudellisten tavoitteiden kanssa.

Raportit

Näe helposti, millä tolalla yrityksesi asiat ovat. Huomaa pullonkaulat ennen kuin niitä syntyy ja tilanteet, joissa työkuormaa olisi syytä jakaa uudelleen.

Kirjanpidon rajapinnat

Helpota hommiasi integraatioiden avulla. Siirrä kuukauden kirjanoitoaineistot yhdellä klikkauksella Procountoriin tai Netvisoriin. LVIS-alan tuotteet päivittyvät automaattisesti. Ota käyttöösi sähköinen laskutus tai avaa yhteys pankin ja Jetin välillä helpottamaan maksusiirtoja.

Aikataulutus ja resursointi

Määrittele työmääräimelle työvaiheita. Resursoi työvaiheille henkilöitä ja muita resursseja, kuten laitteita tai ajoneuvoja.

Projektiseuranta

Suunnittele ja seuraa urakoita ja projekteja. Projekti voi koostua kiinteissä maksuerissä laskutettavista töistä, erikseen laskutettavista töistä tai näiden yhdistelmästä.

Toistuvat työt

Hoida helposti asiakkaalle säännöllisesti tehtävät työt, kuten kausihuollot tai muut sopimustyöt. Toistuvilla töillä hoidat myös toistuvan sopimuslaskutuksen, kuten vuokrat tai huoltosopimuksen vuosimaksut.

Työtuntilaskuri

Seuraa helposti työmääräimiin tai projekteihin käytettyä aikaa. Kun työ tai työvaihe tulee valmiiksi, tallenna työtuntilaskurilta työajat työkulukirjaukseksi joko työmääräimelle tai projektille. 

Myynti

Myyntityökalu auttaa tehokkaampaan myyntiin. Hallitse myyntiä, asiakkuuksia ja liidejä. Tee myyntistä sujuvaa ja varmista huoltojen ja lisämyynnin oikea-aikaisuus. Paranna myyntityösi laatua ja tarjoa parempi asiakaskokemus!

Kalenteri

Tarkastele tapahtumia perinteisen kalenterinäkymän lisäksi työlistana tai aikajanalle aseteltuna. Hallitse resursseja suoraan kalenterista.

Monipuoliset käyttäjäroolit

Lisää käyttäjiä tarpeen mukaan: pääkäyttäjiä, normaaleja käyttäjiä, työntekijöitä tai kirjanpitäjiä. Jokaisella on omaan rooliinsa riittävät käyttöoikeudet.

Työmaadokumentointi

Liitä työmääräimille kaikki niihin liittyvät tiedostot ja kuvat. Jaa tiedostoja työmaalta tai työnjohdosta.

Lomakkeet ja pöytäkirjat

Hyödynnä STUL:n pöytäkirjoja tai käytä Doceanin dokumentaatiosovellusta ja lomakepohjia Ecom Jetiin rakennetun integraation kautta.

Ecom Kassaturva

Varmista saatavien tehokas kierto myös maksuaikojen pitkittyessä. Laskusaatavien rahoitus on integroitu osaksi Ecom Jetiä, joten käyttö on mukavaa ja sujuvaa.

Asiakkaidemme kokemuksia Ecom Jetistä

Sähköasennus Pohjanmaa Oy

Varsinkin tätä Ecom Jetiä olen suositellut muutamalle pienemmälle yrittäjälle, sillä se on edullinen ja toimii hyvin.

Sami Peltonen

toimitusjohtaja

CT-Systems, Espoo

Sanoisin, että kuukauden aikana on nyt noin sata tuntia enemmän aikaa tehdä laskutettavaa työtä. Se on paljon!

Saga Perttula

talous- ja projektihallinnon vastaava

Oy Engliden Ab, Mustasaari

Se on kyllä merkitsevä säästö, minkä Ecom tuo. Aikaa vapautuu muuhun työhön useampia tunteja viikossa.

Thomas Lind

osakas

 • Alalle räätälöidyt ohjelmistot osaavat ottaa useimmat laskutukseen ja töiden kirjaamiseen liittyvät asiat huomioon. Talotekniikka- ja rakennusalalle tyypilliset isot tarvike- ja materiaalimäärät käsitellään ohjelmistossa automaattisesti. Järjestelmä sisältää tukkureiden hinnastot. ”Työmääräimet” ja ”lähetteet” tehdään ohjelmistossa sisältäen suunnitellut työtunnit ja työn vaatimat materiaalit ja tarvikkeet.

  Työn valmistuttua näistä syntyy parilla klikkauksella lasku, jossa on asiakasdokumentaatio, tarvikerivit ja sovitut työtunnit. Lisäksi työhön kohdistuneet kulut näkyvät koko ajan taustalla, jolloin yrittäjä on perillä kannattavuudesta.

  Ostot ja ostolaskujen rivit voidaan siirtää sellaisenaan myyntilaskulle tai kohdistaa niitä kuluiksi, jotta kannattavuuden seuranta on ylipäätään mahdollista. Toiminnan kasvaessa hyvä alakohtainen järjestelmä kasvaa mukanasi. Se tuo työkaluja projektien toteutukseen ja hallintaan.

 • Hyvä taloushallinnon ohjelmisto on selkeä käyttää, ohjaa oikeaan toimintaan ja sen käytössä on tukena ammattimainen asiakastuki.

  Hyvä ohjelmisto mahdollistaa myös tietojen korjaamisen ja täydentämisen joustavasti. Ecom Jetissä on sisäänrakennettu käyttötuki. Saat suoraan ohjelmasta yhteyden tukeemme!

  Voit varata maksullista lisäkoulutusta täältä.

 • Taloushallinnon ohjelmiston avulla voit varmistua siitä, että yrityksesi kirjanpito on lakisääteistä. Ohjelmiston avulla myös säästät selvää aikaa, jonka voit käyttää asiakkaidesi palveluun.

  Tulo- ja menovirtojen seuraaminen on helppoa, kun voit tarkistaa kassavirran tilanteen ohjelmistosta milloin tahansa.

 • Ecom Jetissä on valmiit integraatiot esimerkiksi Finago Procountoriin ja Visma Netvisoriin.

  Muita tapoja on ottaa ohjelmistosta kirjanpitoraportti ja lähettää se vaikka sähköisenä tilitoimistolla tai tilitoimiston kanssa voi sopia ohjelmiston yhteiskäytöstä.

 • Tämän päivän asiakkaat odottavat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. Kun pystyt toimittamaan laskusi täsmällisinä ja nopeasti luot omille asiakkaillesi ammattimaista kuvaa myös työsuoritusten jälkeen.

 • Ecom Jet ei vaadi erillistä asennusta. Riittää, että rekisteröidyt käyttäjäksi sähköpostiosoitteella. Ohjelmisto opastaa sinut alkuun ja lisää apua saat käyttötuestamme, joka on rakennettu sisään Ecom Jetiin. Voit varata maksullista lisäkoulutusta täältä.

Osallistu live-esittelyyn

Järjestämme joka tiistai klo 9 napakan live-esittelyn Ecom Jetistä. Ilmoittaudu mukaan!