Kassaturva-laskurahoitus

Kassaturva on laskurahoituspalvelu, jonka avulla saat rahat tilillesi heti laskun lähetettyäsi. Laskurahoitus on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Ota Kassaturva-laskurahoitus käyttöön jo tänään, et sitoudu mihinkään!

Laskurahoitus osana jokaisen yrityksen rahoitusta

Kassaturva-laskurahoitus on hyvä olla osa jokaisen yrityksen rahoitussuunnittelua. Sen avulla yrityksesi rattaat pyörivät myös mahdollisissa liiketoiminnan häiriötilanteissa, jos asiakkaasi viivyttelee laskujen maksussa, joudut tekemään isoja hankintoja tai esimerkiksi asiakkaasi peruu yllättäen tilauksen täysin ulkopuolisesta syystä, on kyse sitten pandemiasta tai sodasta naapurimaassa.

Ota Kassaturva käyttöön yhtiösi rahoituspuskuriksi jo siinä vaiheessa, kun rahatilanteesi on hyvä. Näin saat turvaa mahdollisten vaikeuksien varalle ja pystyt keskittymään paremmin yhtiösi varsinaiseen liiketoimintaan!

Kassaturva-laskurahoitus:
Näin otat sen yrityksesi käyttöön

  • Jätä yhteydenottopyyntö

    Jätä yhteystietosi täällä. Yhteistyökumppanimme PURO Finance on sinuun yhteydessä.

  • Allekirjoita rahoitussopimus

    Lähetämme sinulle rahoitussopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi, joten voit tehdä sopimuksen kanssamme paikasta ja ajankohdasta riippumatta.

  • Laskuta ja saat heti rahaa tilillesi

    Lähetä lasku ja saat heti 80 % tai muun sovitun osuuden laskusta tilillesi. Lähetämme laskun eteenpäin asiakkaallesi. Kun asiakkaasi maksaa laskun, tilitämme loput laskusta yrityksellesi.

Laskurahoituksen hinnoittelu Ecom-käyttäjälle

Palvelun hinta määräytyy laskukohtaisesti, eikä sen käytöstä synny muita kuluja. Palvelu kattaa kaikki haluamasi yritysasiakkaille lähetetyt laskut.
Kun lähetät asiakkaallesi esimerkiksi 100 euron laskun ja asiakas maksaa laskun ajallaan 15 päivän kuluessa, rahoitusprovisio tästä laskusta on vain 50 senttiä. Laskurahoituksen avulla pystyt optimoimaan rahoituksen määrää. Mikäli yrityksellä on isompi rahoitustarve, voit ottaa laskujesi rahoitusasteeksi 80 %:a.
Mikäli yritykselläsi on pienempi rahoitustarve, voit ottaa vastaavasti pienemmän rahoitusasteen, jolloin rahoituksesta menevä palkkio on myös pienempi.

Kassaturva on toteutettu yhteistyössä kumppanimme PURO Finance Oy:n kanssa.

Kassaturvan provisio myyntisaamiselle maksuehdoittain
1–15 päivää
16–30 päivää
31–45 päivää
46–60 päivää
61–90 päivää
0,60 %
1,50 %
2,40 %
3,10 %
4,50 %
Myyntisaamiset päivässä tilillesi *
Muistutukset ja mahdollinen perintään ohjaus
Myyntisaatavien raportointi ja seuranta
* Maksamme 80 % myyntisaatavistasi saman tien tilillesi Kassaturvan provisiolla vähennettynä. Loppusuorituksen maksamme, kun asiakkaasi on maksanut laskun. Kassaturvan provision perustana ovat laskun verollinen loppusumma ja toteutunut maksuehto.