Tietoa Ecomista tilitoimistolle

Ecom on erityisesti talotekniikka- ja rakennusalalle kehitetty ohjelmisto. Ecomin yhteiskäyttö yrityksen ja tilitoimiston välillä on helppoa ja työnjako on joustavasti sovittavissa.

Kaikissa paketeissamme on valmiit integraatiot suosituimpiin taloushallinto-ohjelmistoihin. Kirjanpitoaineisto siirtyy suoraan tilitoimiston käsiteltäväksi, eikä yrittäjän tarvitse kantaa enää mappeja. Se jos mikä säästää kaikkien työaikaa.

Miksi Ecom?

Ecom on erityisesti talotekniikka- ja rakennusalalle kehitetty ohjelmisto, jolla luodaan ja lähetään myyntilaskuja, maksatetaan ostolaskuja, hallitaan keikkatöitä ja projekteja sekä paljon muuta.

Rajapintamme kirjanpito-ohjelmistojen välillä sujuvoittaa arjen pyörittämistä sekä tilitoimistoissa että yrityksissä. Yritys ja tilitoimisto voivat yhdessä sopia työnjaosta niin, että se palvelee parhaiten kumpaakin osapuolta.

Mitä tilitoimisto hyötyy Ecomista?

Säästä aikaa ja vaivaa

Ecomin ohjelmistoissa on valmiit integraatiot suosituimpiin taloushallinto-ohjelmistoihin Accountor Finagon Procountoriin ja Visma Netvisoriin.

Rajapinnan läpi siirtyy kätevästi kirjanpitoaineisto tilitoimiston käsiteltäväksi. Mappien kuskaaminen tai siirtotiedostojen välittäminen eivät kuluta aikaasi.

Saa tiedot reaaliajassa

Saat halutessasi Ecomiin käyttäjätunnukset, joilla pääset tarkastelemaan osto- ja myyntireskontraa reaaliajassa.

Palvele asiakkaitasi paremmin

Asiakas ja tilitoimisto voivat kumpikin keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Asiakas pyörittää yritystään ja tilitoimisto voi tarjota asiakkaalleen entistäkin parempaa palvelua.

Usein kysyttyä

 • Jos tilitoimisto on tehnyt kanssamme kumppanuussopimuksen, tunnukset sisältyvät palveluun eivätkä maksa mitään.

  Ole yhteydessä meihin, jos tarvitset kirjanpitäjän tunnukset joko Ecomiin tai Ecom Jetiin.

 • Ainakin pystyt palvelemaan talotekniikka-alan asiakkaitasi paremmin ja kustannustehokkaammin. Uuden opettelu on aina oma lukunsa mutta me teemme parhaamme, että sinä onnistut ohjelmistojemme käytössä mahdollisimman hyvin.

  Tilitoimisto, joka auttaa asiakasta menestymään, yleensä voi itsekin hyvin. Haluamme tarjota LVI-, sähkö- ja rakennusalan asiakkaillesi parhaat mahdolliset työkalut.

 • Reskontra-aineisto siirtyy kirjauksineen ja selitteineen, kun esimerkiksi kuukausi päätetään Ecomissa. Tositteisiin on koottu myyntipäiväkirja ja suorituspäiväkirja päätetyn kirjanpitosyklin mukaisesti.

 • Käyttöönotto helpoimmillaan tarkoittaa Ecom Jetin osalta palveluun rekisteröitymistä ja käytön aloittamista. Monesti käyttöönottoon liittyy tietojen sisääntuontia vanhasta järjestelmästä, pääkäyttäjien kouluttamista sekä muun henkilökunnan kouluttamista. Lisäksi prosesseja mukautetaan yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivaksi.

  Ecom suunnittelee ja toteuttaa käyttöönoton yhteistyössä yrityksen ja tilitoimiston kanssa. Toimenpiteet ja koulutukset aikataulutetaan. Kirjanpitäjä on aina tervetullut mukaan sekä suunnitteluun että koulutuksiin.

 • Asiakasyritys, loppukäyttäjä, käyttää Ecomia päätyövälineenään jolloin ei ole tarvetta käyttää kahta ohjelmaa.

 • Myynti- ja ostoreskontrat ovat Ecomissa ja ne voi hoitaa kirjanpitäjä maksuttomilla tunnuksillaan.

 • Ostolaskut tulevat Ecomiin ja niissä voidaan hyödyntää automaattitiliöintejä ja sen voi hoitaa kirjanpitäjä. Ostolaskujen tietoja on hyvä hyödyntää yrityksen työmääräimien ja lähetteiden tietolähteenä. Ostolaskujen tiedoilla automatisoidaan myös tulevaa myyntilaskutusta!

 • Palkat voidaan maksaa joko tilitoimiston käyttämässä järjestelmässä tai Ecomissa. Ecomista saadaan tiedot palkanlaskennan tueksi.

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Asiakkaidemme kokemuksia Ecomista

AR-KI Rakennus, Tuusula

Faktan näkee, kun avaa koneen. Sieltä näkee suoraan projektin kustannusseurannasta, missä mennään – sekä ostojen että laskutuksen osalta.

Ari Lappalainen

yrittäjä, toimitusjohtaja

Nevera Oy, Seinäjoki

Kun lähdin vertailemaan vaihtoehtoja, ominaisuudet ja toiminnallisuudet olivat Ecomissa valmiissa paketissa. Sai kuin kaupan hyllyltä ottaa valmiin tuotteen.

Teemu Pukkila

toimitusjohtaja

Rakennus Metsänheimo Oy, Vantaa

Nyt kaikki se, mikä ennen tehtiin erikseen, onnistuu Ecomin kautta. Lopultahan se on myös kustannustehokas ratkaisu.

Jenny Järvensivu

toimistopäällikkö