Kurssit ja koulutukset

Ecom on helposti käyttöön otettava ohjelmisto. Veloitukseton puhelintukemme avustaa ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiin. Puhelintuen on myös mahdollista ottaa etäyhteys asiakkaan koneelle, jolloin molemmat näkevät saman ruudun ja ongelmien ratkominen on helpompaa.
Joskus on kuitenkin hyvä syventää tietoja koulutuksella. Ecom tarjoaa koulutusta sekä kaikille avoimilla kursseilla että räätälöitynä joko Ecomin koulutustiloissa Turussa, yrityksen omissa tiloissa tai etäkoulutuksena.

Ecom-kurssit

Ecom järjestää kaikille avoimia koulutuspäiviä Ecomin tiloissa Turussa sekä ympäri Suomea. Kurssikalenterin löydät sivun oikealta reunalta. Kurssit ovat yksipäiväisiä.

Syksyllä 2017 järjestämme sekä peruskursseja että syventäviä kursseja. Peruskurssi sopii kaikille, jotka haluavat tehostaa Ecomin käyttöä laskutuksessa ja töiden hallinnassa. Kurssi sopii sekä uusille että edistyneille Ecom-käyttäjille. Kurssilla tutustutaan myös Ecom Webin käyttöön. Syventävällä kurssilla keskitytään ostamiseen osana tehokasta töiden hallintaa sekä projektien seurantaan.

Kurssihinnat

Kokopäiväkurssi 295€/hlö
Kun kurssille osallistuu useampi henkilö samasta yrityksestä, kaikki yrityksen osallistujat saavat 20% alennuksen kurssihinnasta.

ILMOITTAUDUJos yrityksestä osallistuu useampi, ilmoita tässä osallistujan nimi ja sähköpostiosoite

Katso myös ilmoittautumisehdot

Huom. Joillain kursseilla tarvitaan omaa konetta.


Yrityskohtainen koulutus

Yrityskohtainen koulutus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Aiheena voi olla yksittäinen ohjelman osa tai laajempi kokonaisuus kuten keikkatöiden hallinta. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai Ecomin tiloissa Turussa

Hinnasto

Koulutus asiakkaan tiloissa 640 € pv
Koulutus Ecomin tiloissa 80 €/h
Etäkoulutus etäyhteysohjelman avulla
(Suositellaan 1-2 henkilölle kerrallaan)
80 €/h
Matkakustannukset 40 €/h
0,56 €/km
päiväraha 45 €
yöpymiskorvaus 100 €

Kaikki hinnat alv. 0%.