Syvennä osaamistasi koulutuksella

Ecom on helposti käyttöön otettava ohjelmisto. Veloitukseton puhelintukemme avustaa ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiin. Puhelintuen on myös mahdollista ottaa etäyhteys asiakkaan koneelle, jolloin molemmat näkevät saman ruudun ja ongelmien ratkominen on helpompaa.

Joskus on kuitenkin hyvä syventää tietoja koulutuksella. Ecom tarjoaa koulutusta juuri sinun yrityksellesi räätälöitynä joko etäkoulutuksena, Ecomin koulutustiloissa Turussa tai yrityksen omissa tiloissa. Lisäksi tarjolla on maksuttomia webinaareja.

Yrityskohtainen koulutus

Voit varata sähköpostitse koulutuksen kenelle tahansa kouluttajistamme. Sähköpostit löydät alta.

Ajan voit varata, jos haluat ottaa uuden toiminnon käyttöösi ja haluat ammattilaisen käyvän asiat kanssasi läpi, jotta kaikki menee kerralla oikein. Koulutuksia pidetään mm. sähköisen laskutuksen käyttöönottoon, pankkiyhteyden avaamiseen tai ostolaskuihin liittyen. Käyttökoulutus voi liittyä myös asentajien kirjauksiin tai projektihallinnan opetteluun.

Muistathan kirjoittaa sähköpostiin, mistä aiheesta haluat käyttökoulutusta, niin pystymme tarjoamaan parasta mahdollista apua haluamanasi ajankohtana.

Kouluttajat

Varaa koulutus

Ecom koulutuspaketit hinnasto

Tuntihinnoiteltu
Räätälöity koulutus ja konsultointi
150 €/h
Toimintokoulutus 1h
Täsmäkoulutus (esim. tuntien kirjaus työntekijöille, laskujen lähetys)
95 €
Toimintokoulutus 2h
Laajat toiminnallisuudet (Esim. projektit, tarjouslaskenta kokonaisuuksina)
125 €
Koulutuspäivä
Räätälöity koulutussisältö asiakkaan tarpeiden mukaisesti
695 €
Matkakulut
Matka-aika80 €/h
Päiväraha48 €
Km korvaus0,53 €/km
Yöpymiskulut120 €

Ecomin webinaarit

Ecom järjestää kaikille avoimia maksuttomia verkkokoulutuksia eli webinaareja. Webinaariin osallistutaan internet-selaimella omalta koneelta. Webinaarit ovat tiiviitä tietopaketteja. Yksi koulutus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on vielä mahdollista lähettää kouluttajalle kysymyksiä.

Tulevia webinaareja

Aikaisempien webinaarien tallenteet ovat ladattavissa Oppaat-sivulla.