Kurssit ja koulutukset

Ecom on helposti käyttöön otettava ohjelmisto. Veloitukseton puhelintukemme avustaa ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiin. Puhelintuen on myös mahdollista ottaa etäyhteys asiakkaan koneelle, jolloin molemmat näkevät saman ruudun ja ongelmien ratkominen on helpompaa.
Joskus on kuitenkin hyvä syventää tietoja koulutuksella. Ecom tarjoaa koulutusta sekä kaikille avoimilla kursseilla että räätälöitynä joko Ecomin koulutustiloissa Turussa, yrityksen omissa tiloissa tai etäkoulutuksena.

Ecom Webinaarit

Ecom järjestää kaikille avoimia maksuttomia verkkokoulutuksia eli webinaareja. Webinaariin osallistutaan internet-selaimella omalta koneelta. Webinaarit ovat tiiviitä tietopaketteja. Yksi koulutus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on vielä mahdollista lähettää kouluttajalle kysymyksiä. Webinaarien osallistumisohjeet löydät Ecomin tukisivustolta.

Tulevia webinaareja:


16.3.2021 klo 10.00

Ecom ja Ecom Jet tilitoimistoille

Ecomin ohjelmia voidaan käyttää yhteiskäytössä esimerkiksi yrityksen ja tilitoimiston välillä. Rajapintamme kirjanpito-ohjelmistojen välillä sujuvoittaa arjen pyörittämistä sekä tilitoimistoissa että yrityksissä. Työnjaosta voidaan muodostaa kumpaakin osapuolta parhaiten palveleva. Parhautta on, että Ecomia käyttävä yritys ja yritystä auttava tilitoimisto saavat molemmat tukea Ecomilta!
Ecomin kumppanikirjanpitäjänä palvelet LVIS- ja rakennusalan asiakkaitasi paremmin ja kustannustehokkaammin. Webinaarissa käydään läpi mm. integraatiot, tiliöinnit ja reskontrat. Asiantuntijamme myös vastaavat kysymyksiin, joita voi jättää kommenttiboksiin webinaarin aikana.

Ilmoittaudu


Katsele aikaisempia webinaareja Aikaisempien webinaarien tallenteet ovat ladattavissa Oppaat-sivulla.

Ecomin kurssit

Ecom järjestää kaikille avoimia koulutuspäiviä Ecomin tiloissa Turussa sekä ympäri Suomea. Seuraavan vuoden kurssikalenteri on vielä auki.

Kurssihinnat

Kokopäiväkurssi 295€/hlö
Kun kurssille osallistuu useampi henkilö samasta yrityksestä, kaikki yrityksen osallistujat saavat 20% alennuksen kurssihinnasta.

  ILMOITTAUDU

  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.
  Katso myös ilmoittautumisehdot

  Huom. Joillain kursseilla tarvitaan omaa konetta.


  Yrityskohtainen koulutus

  Yrityskohtainen koulutus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Aiheena voi olla yksittäinen ohjelman osa tai laajempi kokonaisuus kuten keikkatöiden hallinta. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai Ecomin tiloissa Turussa

  Hinnasto

  Koulutus asiakkaan tiloissa640 € pv
  Koulutus Ecomin tiloissa80 €/h
  Etäkoulutus etäyhteysohjelman avulla
  (Suositellaan 1-2 henkilölle kerrallaan)
  80 €/h
  Matkakustannukset40 €/h
  0,56 €/km
  päiväraha 45 €
  yöpymiskorvaus 100 €

  Kaikki hinnat alv. 0%.