Koulutus

Ecom on helposti käyttöön otettava ohjelmisto. Veloitukseton puhelintukemme avustaa ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiin. Puhelintuen on myös mahdollista ottaa etäyhteys asiakkaan koneelle, jolloin molemmat näkevät saman ruudun ja ongelmien ratkominen on helpompaa.

Joskus on kuitenkin hyvä syventää tietoja koulutuksella. Ecom tarjoaa koulutusta sekä kaikille avoimilla kursseilla että räätälöitynä joko Ecomin koulutustiloissa Turussa, yrityksen omissa tiloissa tai etäkoulutuksena. Lisäksi tarjolla on maksuttomia webinaareja. Tutustu kurssikalenteriimme ja ilmoittaudu!

Ecom Webinaarit

Ecom järjestää kaikille avoimia maksuttomia verkkokoulutuksia eli webinaareja. Webinaariin osallistutaan internet-selaimella omalta koneelta. Webinaarit ovat tiiviitä tietopaketteja. Yksi koulutus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on vielä mahdollista lähettää kouluttajalle kysymyksiä. Webinaarien osallistumisohjeet löydät Ecomin tukisivustolta.

Tulevia webinaareja

Aikaisempien webinaarien tallenteet ovat ladattavissa Oppaat-sivulla.

  • Miten taata tasainen kassavirta, kun asiakkaat vaativat yhä pidempiä maksuaikoja? Joudutko rahoittamaan palkkoja, veroja, ostoja ja investointeja omalla tai lainatulla rahalla? Webinaarissa keskustellaan siitä, miten Ecom Kassaturva voi auttaa yritystäsi rahoittamaan myyntisaatavasi niin, että talous pysyy tasapainossa. Voit myös esittää webinaarin aikana kysymyksiä, joihin asiantuntijamme vastaavat tilaisuuden päätteeksi.

    Mikäli aika ei sovi sinulle, ei hätää: ilmoittaudu silti, niin saat webinaarin päätyttyä sähköpostiisi tallenteen, jonka voit katsella itsellesi parhaimpaan aikaan.

Ecomin kurssit

Ecom järjestää kaikille avoimia koulutuspäiviä Ecomin tiloissa Turussa sekä ympäri Suomea. Seuraavan vuoden kurssikalenteri on vielä auki.

Kurssihinnat

Kokopäiväkurssi 295 €/hlö
Kun kurssille osallistuu useampi henkilö samasta yrityksestä, kaikki yrityksen osallistujat saavat 20% alennuksen kurssihinnasta.


Yrityskohtainen koulutus

Yrityskohtainen koulutus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Aiheena voi olla yksittäinen ohjelman osa tai laajempi kokonaisuus kuten keikkatöiden hallinta. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai Ecomin tiloissa Turussa

Hinnasto

Koulutus asiakkaan tiloissa640 €/pvä
Koulutus Ecomin tiloissa80 €/h
Etäkoulutus etäyhteysohjelman avulla
(Suositellaan 1-2 henkilölle kerrallaan)
80 €/h
Matkakustannukset40 €/h
0,56 €/km
päiväraha 45 €
yöpymiskorvaus 100 €
Kaikki hinnat alv. 0%.