Kurssit ja koulutukset

Ecom on helposti käyttöön otettava ohjelmisto. Veloitukseton puhelintukemme avustaa ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiin. Puhelintuen on myös mahdollista ottaa etäyhteys asiakkaan koneelle, jolloin molemmat näkevät saman ruudun ja ongelmien ratkominen on helpompaa.
Joskus on kuitenkin hyvä syventää tietoja koulutuksella. Ecom tarjoaa koulutusta sekä kaikille avoimilla kursseilla että räätälöitynä joko Ecomin koulutustiloissa Turussa, yrityksen omissa tiloissa tai etäkoulutuksena.

Ecom Webinaarit

Ecom järjestää kaikille avoimia maksuttomia verkkokoulutuksia eli webinaareja. Webinaariin osallistutaan internet-selaimella omalta koneelta. Webinaarit ovat tiiviitä tietopaketteja. Yksi koulutus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on vielä mahdollista lähettää kouluttajalle kysymyksiä. Webinaarien osallistumisohjeet löydät Ecomin tukisivustolta.

Tulevia webinaareja:


8.12.2020 klo 9.00

Tutustutaan syvällisemmin Ecom Jetiin -webinaari

Webinaari on jatkoa marraskuussa järjestettyyn Ecom Jet tutuksi -webinaariin. Voit kuitenkin osallistua, vaikka et olisi ollut kuulolla edellisen webinaarin aikaan. Pääsemme näkemään Ecomin asiantuntijoiden johdolla, mitä kaikkea Ecom Jetillä voi ja kannattaa tehdä, ja miten se helpottaa käyttäjänsä arkea.

Ilmoittaudu


16.12.2020 klo 9.00

Accountor – Passion for results -webinaari

Joulukuun Passion for Results -webinaarissamme kuulet Taneli Tikalta, mitä ihmisten toiminnalle organisaatiossa tapahtuu tekoälyn, robotisaation ja edistyneen teknologian ansiosta. Miten saada uudesta kehityksestä irti suurimmat kilpailuedut? Webinaaristamme saat käytännön työkaluja ja menetelmiä itse työhön ja menestyvän kulttuurin rakentamiseen.

Työn tulevaisuudesta Taneli on todella osuva puhuja. Tikan kokemus uuden liiketoiminnan luomisesta yhdistettynä vahvaan näkemykseen kehitystrendeistä yhdistyvät luennoilla mieleenpainuvaksi kokonaisuudeksi.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Speakersforumin kanssa. Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulolle!

AIKATAULU

9.00 Tervetulosanat, Jarmo Lönnfors, Accountor Finago
9.10 Tekoäly ja työn muutos, Taneli Tikka
10.00 Keskustelua ja kysymyksiä
10.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu

Katsele aikaisempia webinaareja Aikaisempien webinaarien tallenteet ovat ladattavissa Oppaat-sivulla.

Ecomin kurssit

Ecom järjestää kaikille avoimia koulutuspäiviä Ecomin tiloissa Turussa sekä ympäri Suomea. Seuraavan vuoden kurssikalenteri on vielä auki.

Kurssihinnat

Kokopäiväkurssi 295€/hlö
Kun kurssille osallistuu useampi henkilö samasta yrityksestä, kaikki yrityksen osallistujat saavat 20% alennuksen kurssihinnasta.

  ILMOITTAUDU

  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.
  Katso myös ilmoittautumisehdot

  Huom. Joillain kursseilla tarvitaan omaa konetta.


  Yrityskohtainen koulutus

  Yrityskohtainen koulutus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Aiheena voi olla yksittäinen ohjelman osa tai laajempi kokonaisuus kuten keikkatöiden hallinta. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai Ecomin tiloissa Turussa

  Hinnasto

  Koulutus asiakkaan tiloissa 640 € pv
  Koulutus Ecomin tiloissa 80 €/h
  Etäkoulutus etäyhteysohjelman avulla
  (Suositellaan 1-2 henkilölle kerrallaan)
  80 €/h
  Matkakustannukset 40 €/h
  0,56 €/km
  päiväraha 45 €
  yöpymiskorvaus 100 €

  Kaikki hinnat alv. 0%.