Kurssit ja koulutukset

Ecom on helposti käyttöön otettava ohjelmisto. Veloitukseton puhelintukemme avustaa ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiin. Puhelintuen on myös mahdollista ottaa etäyhteys asiakkaan koneelle, jolloin molemmat näkevät saman ruudun ja ongelmien ratkominen on helpompaa.
Joskus on kuitenkin hyvä syventää tietoja koulutuksella. Ecom tarjoaa koulutusta sekä kaikille avoimilla kursseilla että räätälöitynä joko Ecomin koulutustiloissa Turussa, yrityksen omissa tiloissa tai etäkoulutuksena.


Ecom Webinaarit

Ecom järjestää kaikille avoimia maksuttomia verkkokoulutuksia eli webinaareja. Webinaariin osallistutaan internet-selaimella omalta koneelta. Webinaarit ovat tiiviitä tietopaketteja. Yksi koulutus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on vielä mahdollista lähettää kouluttajalle kysymyksiä. Webinaarien osallistumisohjeet löydät Ecomin tukisivustolta.

Tulevia webinaareja:

6.5.2020 klo 9.00

Hinnastojen hyödyntäminen Ecomissa

Webinaarin kouluttajana toimii Ecomin asikaspalvelupäällikkö Juha Merilä.
Webinnarissa käsitellään Ecomin hinnastoja, hinnastojen päivittämistä sekä tukkujen tiedon hyödyntämistä Ecomissa. Lisäksi käydään läpi tuotteiden hinnoittelu ja asiakaskohtainen hinnoittelu.

Ilmoittaudu

10.6.2020 klo 9.00

Ecom Jet tutuksi – mitä iloa toiminnanohjausjärjestelmästä on pk-yritykselle

Ecom Jet on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä kaikille yrityksille, jotka tekevät keikkatyötä tai urakoita. Ohjelmalla hallitset työt tarjouksesta laskutukseen ja kirjanpitäjälle. Sähköisesti tietenkin! Ecom Jet on erityisen hyvä teknistä työtä tekeville yrityksille mutta toimii loistavasti myös muille toimialoille.

Webinaarissa käydään läpi mm:

  • Työmääräimet ja niiden käyttö
  • Myyntilaskut
  • Ostolaskujen tehokas käsittely
  • Omat tuotteet, hinnoittelu ja hinnastojen tietojen hyödyntäminen
  • Kulujen (tunnit, matkat ja tarvikkeet) kirjaus.

Webinaarin kouluttajana toimii Ecomin kaupallinen johtaja Mikko Ruoho

Ilmoittaudu

12.8.2020 klo 9.00

Ecom Monipankki – sähköistä maksuliikenne

Ecom Monipankki on pankkiyhteysohjelma, jolla siirretään sähköisiä aineistoja pankin ja Ecomin ohjelmistojen välillä. Ecom Monipankki auttaa yritystä pysymään ajan tasalla maksetuista ja erääntyvistä laskuista. Pankkiohjelman avulla voidaan maksaa ostolaskut suoraan Ecomin maksuunpoiminnan kautta sekä kuitata automaattisesti tilille saapuneet viitesuoritukset myyntilaskuille ilman, että yrityksen täytyy kirjautua verkkopankkiin ja siirtää tiedot manuaalisesti.

Mitä hyötyä Ecomin käyttäjälle monipankista on ja miten monipankkia Ecomissa hyödynnetään?

Kouluttajana toimii Ecomin käyttötuen Victor Nyholm

Ilmoittaudu

Katsele aikaisempia webinaareja Aikaisempien webinaarien tallenteet ovat ladattavissa Oppaat-sivulla.


Ecom Kurssit

Ecom järjestää kaikille avoimia koulutuspäiviä Ecomin tiloissa Turussa sekä ympäri Suomea. Seuraavan vuoden kurssikalenteri on vielä auki.

Kurssihinnat

Kokopäiväkurssi 295€/hlö
Kun kurssille osallistuu useampi henkilö samasta yrityksestä, kaikki yrityksen osallistujat saavat 20% alennuksen kurssihinnasta.

ILMOITTAUDU

Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.
Katso myös ilmoittautumisehdot

Huom. Joillain kursseilla tarvitaan omaa konetta.


Yrityskohtainen koulutus

Yrityskohtainen koulutus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Aiheena voi olla yksittäinen ohjelman osa tai laajempi kokonaisuus kuten keikkatöiden hallinta. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai Ecomin tiloissa Turussa

Hinnasto

Koulutus asiakkaan tiloissa 640 € pv
Koulutus Ecomin tiloissa 80 €/h
Etäkoulutus etäyhteysohjelman avulla
(Suositellaan 1-2 henkilölle kerrallaan)
80 €/h
Matkakustannukset 40 €/h
0,56 €/km
päiväraha 45 €
yöpymiskorvaus 100 €

Kaikki hinnat alv. 0%.