Koulutus

Ecom on helposti käyttöön otettava ohjelmisto. Veloitukseton puhelintukemme avustaa ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiin. Puhelintuen on myös mahdollista ottaa etäyhteys asiakkaan koneelle, jolloin molemmat näkevät saman ruudun ja ongelmien ratkominen on helpompaa.

Joskus on kuitenkin hyvä syventää tietoja koulutuksella. Ecom tarjoaa koulutusta juuri sinun yrityksellesi räätälöitynä joko etäkoulutuksena, Ecomin koulutustiloissa Turussa tai yrityksen omissa tiloissa. Lisäksi tarjolla on maksuttomia webinaareja.

Ecomin webinaarit

Ecom järjestää kaikille avoimia maksuttomia verkkokoulutuksia eli webinaareja. Webinaariin osallistutaan internet-selaimella omalta koneelta. Webinaarit ovat tiiviitä tietopaketteja. Yksi koulutus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on vielä mahdollista lähettää kouluttajalle kysymyksiä. Webinaarien osallistumisohjeet löydät Ecomin tukisivustolta.

Tulevia webinaareja

Aikaisempien webinaarien tallenteet ovat ladattavissa Oppaat-sivulla.

 • Miten varmistan riittävän käyttöpääoman haastavassa markkinatilanteessa?

  Keskiviikkona 22.3. klo 9.00

  Nykyaikainen laskurahoitus tarjoaa joustavan ratkaisun kassavirran tehostamiseen ja myyntisaatavien hallintaan. Tervetuloa kuulemaan konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka palvelu auttaa tehostamaan yrityksesi rahankiertoa sekä toimintakykyä. Asiantuntijoina Intrum Rahoituksen tuote- ja kehityspäällikkö Jouni Taskinen ja Ecomin kaupallinen johtaja Mikko Ruoho.

  Ilmoittaudu webinaariin
 • Mitä teen, kun asiakas ei maksa? Vinkit tehokkaaseen muistutukseen ja perintään

  Keskiviikkona 10.5. klo 9.00

  Oletko huomannut, että vaikka laskutat asiakkaitasi säännöllisesti, aina laskua ei makseta eräpäivään mennessä? Silloin kannattaa reagoida heti ja lähettää maksumuistutus. Mitä nopeammin reagoit, sen varmemmin saat rahat tilillesi. Jos saatavat eivät kotiudu ajallaan, anna asiantuntijoidemme auttaa sinua. Asiantuntijoina Intrumin asiakkuuspäällikkö Kati Matinaho ja Ecomin kaupallinen johtaja Mikko Ruoho.

  Ilmoittaudu webinaariin
 • Ecom Jetin live-esittely

  Tiistaisin klo 9.00

  Tervetuloa seuraamaan suorana Ecom Jetin livedemoa joka tiistai kello 9. Esittely pidetään napakkana, mutta kyllä sen aikana ehtii aamukahvin hörpätä. Live-esittelyn aikana voit esittää kysymyksiä ja kommentteja webinaariohjelmiston chat-toiminnon avulla.

  Ilmoittaudu live-esittelyyn
 • Aika-työajanseurannan live-esittely

  Tiistaisin klo 9.30

  Tervetuloa seuraamaan suorana Aika-työajanseurannan livedemoa joka tiistai kello 9.30. Esittely pidetään napakkana, mutta sen aikana ehtii hyvin tutustua sovelluksen toimintoihin ja hyötyihin. Demon aikana voit myös esittää kysymyksiä ja kommentteja webinaariohjelmiston chat-toiminnon avulla.

  Ilmoittaudu live-esittelyyn

Yrityskohtainen koulutus

Voit varata täältä etäkoulutuksen kenelle tahansa kouluttajistamme. Mikäli haluat koulutuksen paikan päällä, otathan yhteyttä suoraan kouluttajaan. Sähköpostit löydät alta.

Ajan voit varata, jos haluat ottaa uuden toiminnon käyttöösi ja haluat ammattilaisen käyvän asiat kanssasi läpi, jotta kaikki menee kerralla oikein. Koulutuksia pidetään mm. sähköisen laskutuksen käyttöönottoon, pankkiyhteyden avaamiseen tai ostolaskuihin liittyen. Käyttökoulutus voi liittyä myös asentajien kirjauksiin tai projektihallinnan opetteluun. Ecom Palkanlaskentaan liittyvän koulutuksen voit varata täältä.

Muistathan kirjoittaa lisätietoihin, mistä aiheesta haluat käyttökoulutusta, niin pystymme tarjoamaan parasta mahdollista apua haluamanasi ajankohtana.

Kouluttajat

Hinnasto

Koulutus asiakkaan tiloissa640 €/pvä
Koulutus Ecomin tiloissa80 €/h
Etäkoulutus etäyhteysohjelman avulla
(Suositellaan 1-2 henkilölle kerrallaan)
80 €/h
Matkakustannukset40 €/h
0,56 €/km
päiväraha 45 €
yöpymiskorvaus 100 €
Kaikki hinnat alv. 0%.