Koulutus

Ecom on helposti käyttöön otettava ohjelmisto. Veloitukseton puhelintukemme avustaa ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiin. Puhelintuen on myös mahdollista ottaa etäyhteys asiakkaan koneelle, jolloin molemmat näkevät saman ruudun ja ongelmien ratkominen on helpompaa.

Joskus on kuitenkin hyvä syventää tietoja koulutuksella. Ecom tarjoaa koulutusta juuri sinun yrityksellesi räätälöitynä joko etäkoulutuksena, Ecomin koulutustiloissa Turussa tai yrityksen omissa tiloissa. Lisäksi tarjolla on maksuttomia webinaareja.

Yrityskohtainen koulutus

Voit varata täältä etäkoulutuksen kenelle tahansa kouluttajistamme. Mikäli haluat koulutuksen paikan päällä, otathan yhteyttä suoraan kouluttajaan. Sähköpostit löydät alta.

Ajan voit varata, jos haluat ottaa uuden toiminnon käyttöösi ja haluat ammattilaisen käyvän asiat kanssasi läpi, jotta kaikki menee kerralla oikein. Koulutuksia pidetään mm. sähköisen laskutuksen käyttöönottoon, pankkiyhteyden avaamiseen tai ostolaskuihin liittyen. Käyttökoulutus voi liittyä myös asentajien kirjauksiin tai projektihallinnan opetteluun.

Muistathan kirjoittaa lisätietoihin, mistä aiheesta haluat käyttökoulutusta, niin pystymme tarjoamaan parasta mahdollista apua haluamanasi ajankohtana.

Kouluttajat

Hinnasto

Koulutus asiakkaan tiloissa640 €/pvä
Koulutus Ecomin tiloissa80 €/h
Etäkoulutus etäyhteysohjelman avulla
(Suositellaan 1-2 henkilölle kerrallaan)
80 €/h
Matkakustannukset40 €/h
0,56 €/km
päiväraha 45 €
yöpymiskorvaus 100 €
Kaikki hinnat alv. 0%.

Ecomin webinaarit

Ecom järjestää kaikille avoimia maksuttomia verkkokoulutuksia eli webinaareja. Webinaariin osallistutaan internet-selaimella omalta koneelta. Webinaarit ovat tiiviitä tietopaketteja. Yksi koulutus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on vielä mahdollista lähettää kouluttajalle kysymyksiä. Webinaarien osallistumisohjeet löydät Ecomin tukisivustolta.

Tulevia webinaareja

Aikaisempien webinaarien tallenteet ovat ladattavissa Oppaat-sivulla.

 • Miten kannattaa toimia epävarmassa taloustilanteessa?

  Keskiviikkona 25.10. klo 9.00-9.45

  Talousmyrsky jatkuu ja etenkin rakennusala kohtaa haasteita, joten juuri nyt on tärkeää tarkastella asiakkaiden maksukykyä. Tule kuulemaan, miten Intrum voi auttaa hyödyntämällä reaaliaikaista perintätietoa, kohdentamaan myyntiä paremmin ja suojaamaan liiketoimintasi luottotappioilta.

  Ilmoittaudu webinaariin
 • Ecomin vartin esittely

  Tiistaisin klo 9.00

  Tervetuloa seuraamaan suorana Ecom Jetin vartin esittelyä joka tiistai kello 9. Esittely pidetään napakkana, mutta kyllä sen aikana ehtii aamukahvin hörpätä. Esittelyn aikana voit esittää kysymyksiä ja kommentteja webinaariohjelmiston chat-toiminnon avulla.

  Ilmoittaudu vartin esittelyyn