Koulutus

Ecom on helposti käyttöön otettava ohjelmisto. Veloitukseton puhelintukemme avustaa ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiin. Puhelintuen on myös mahdollista ottaa etäyhteys asiakkaan koneelle, jolloin molemmat näkevät saman ruudun ja ongelmien ratkominen on helpompaa.

Joskus on kuitenkin hyvä syventää tietoja koulutuksella. Ecom tarjoaa koulutusta sekä kaikille avoimilla kursseilla että räätälöitynä joko Ecomin koulutustiloissa Turussa, yrityksen omissa tiloissa tai etäkoulutuksena. Lisäksi tarjolla on maksuttomia webinaareja. Tutustu kurssikalenteriimme ja ilmoittaudu!

Ecomin webinaarit

Ecom järjestää kaikille avoimia maksuttomia verkkokoulutuksia eli webinaareja. Webinaariin osallistutaan internet-selaimella omalta koneelta. Webinaarit ovat tiiviitä tietopaketteja. Yksi koulutus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on vielä mahdollista lähettää kouluttajalle kysymyksiä. Webinaarien osallistumisohjeet löydät Ecomin tukisivustolta.

Tulevia webinaareja

Aikaisempien webinaarien tallenteet ovat ladattavissa Oppaat-sivulla.

  • Aika on uusi, näppärä ja nopeasti käyttöön otettava ratkaisu yksinkertaiseen työajanseurantaan. Ajan avulla pääset eroon epämääräisten tuntilappujen keräilystä, kun työntekijät voivat itse syöttää tuntinsa Aikaan ja sinä puolestaan voit siirtää tunnit sieltä suoraan palkanlaskentaan.

    Esittelemme Aika-ratkaisun käyttöönoton ja toiminnot joka tiistai kello 9.30. Ilmoittaudu mukaan tai saavu vain paikalle!

  • Mikäs se Ecom Jet oikein on ja mitä sillä tehdään? Istahda ruudun ääreen aamukahvin ajaksi ensi tiistaina klo 9 niin saat napakan tietopaketin lyhyen live-esittelyn muodossa.

    Livedemossa käydään läpi, miten Ecom Jet helpottaa arkea ja tekee työstä tuottavampaa. Ilmoittaudu mukaan tai saavu vain paikalle!

Ecomin kurssit

Ecom järjestää kaikille avoimia koulutuspäiviä Ecomin tiloissa Turussa sekä ympäri Suomea. Seuraavan vuoden kurssikalenteri on vielä auki.

Kurssihinnat

Kokopäiväkurssi 295 €/hlö
Kun kurssille osallistuu useampi henkilö samasta yrityksestä, kaikki yrityksen osallistujat saavat 20% alennuksen kurssihinnasta.


Yrityskohtainen koulutus

Yrityskohtainen koulutus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Aiheena voi olla yksittäinen ohjelman osa tai laajempi kokonaisuus kuten keikkatöiden hallinta. Koulutus voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai Ecomin tiloissa Turussa

Hinnasto

Koulutus asiakkaan tiloissa640 €/pvä
Koulutus Ecomin tiloissa80 €/h
Etäkoulutus etäyhteysohjelman avulla
(Suositellaan 1-2 henkilölle kerrallaan)
80 €/h
Matkakustannukset40 €/h
0,56 €/km
päiväraha 45 €
yöpymiskorvaus 100 €
Kaikki hinnat alv. 0%.