Helppokäyttöinen ratkaisu työtuntien kirjaukseen

Nopea tapa kirjata työtunnit, tarkistaa ne ja siirtää suoraan palkanlaskentaan.

6€/kk

6 €/käyttäjä/kuukausi

Helppoa työajanseurantaa

Aika on hinnoiteltu selkeästi: 6 € käyttäjältä kuukaudessa

Simppeli ja nopea käyttää

Koska työntekijät kirjaavat työtunnit suoraan Aika-työajanseurantaan, ei tuntimerkintöjä tarvitse enää kerätä yhteen monesta eri paikasta. Samalla poistuu turha päällekkäinen työ, ja aikaa säästyy tuottaviin hommiin.

Tuntien kirjaaminen on Aikaan yksinkertaista ja nopeaa. Aika-ohjelmasta tuntikirjaukset siirretään palkanlaskentaan kootusti siirtotiedostolla.

Toimii yhteistyössä palkanlaskentaohjelmasi kanssa

Aika-työajanseuranta on suunniteltu käytettäväksi yhdessä erityisesti Procountorin palkanlaskennan kanssa, joten se on ykkösvalinta yrityksille, jotka käyttävät Procountoria palkanlaskentaan. Procountorin lisäksi Aika toimii yhteistyössä myös muiden palkanlaskentaohjelmien kanssa.

Haluatko nähdä, miten Aika toimii? Varaa henkilökohtainen esittely

Vaivatonta työtuntien kirjausta

Työntekijälle

Näppärä apu työtuntien kirjaukseen. Kirjaus on helppo tehdä vaikka puhelimella tai tabletilla, ajasta ja paikasta riippumatta.

Työnantajalle

Työtunnit on helppo tarkastaa ja hyväksyä sekä kohdentaa oikeille kustannuspaikoille.

Palkanlaskijalle

Kustannustehokas ja nopea tapa kerätä tuntikirjaukset työntekijöiltä.

Mutkaton ja käytännöllinen

Työntekijä kirjaa tunnit

✓ Tuntien kirjaus kootusti yhdessä paikassa

✓ Työntekijä voi kirjata tunnit ajasta ja paikasta riippumatta – vaikka suoraan työmaalta

Tunnit hyväksytään ja siirretään palkanlaskentaohjelmaan

✓ Kirjatut tunnit tarkistetaan

✓ Tunnit voidaan kohdistaa kustannuspaikoille

Kirjatut tunnit saadaan Aika-työajanseurannasta kootusti ulos siirtotiedostona

✓ Tunnit ovat käytettävissä palkanlaskentaan

Kevyt ja nopea käyttöönotto


  • Siirry käyttöönottoon Aloita käyttö nyt -painikkeella.


  • Rekisteröidy Aika-palveluun antamalla yhteystietosi.


  • Valmista tuli! Pääset nyt aloittamaan työajanseurannan.


Usein kysyttyjä kysymyksiä Aika-työajanseurannasta

  • Aika on kevyt työajanseurantaohjelmisto, joka helpottaa työajanseurantaa yrityksissä ja palkkojen laskemista erityisesti Procountorissa. Aika-ohjelmistoa käyttävä työntekijä kirjaa työtuntinsa itse esimerkiksi älypuhelimella, minkä jälkeen kirjaukset voidaan tarkistaa ja viedä siirtotiedostolla palkanlaskentaan Procountoriin tai muuhun palkanlaskentaohjelmistoon.

  • Saat Ajan käyttöösi klikkaamalla tästä linkistä, josta avautuu Aika-ohjelmiston rekisteröitymissivu. Kun olet antanut nimesi, sähköpostiosoitteesi ja keksinyt salasanan, ohjelmisto lähettää sähköpostiisi vahvistusviestin. Vahvistettuasi sähköpostiosoitteen on Aika heti käytössäsi.

  • Aika-työajanseuranta on täysin Procountorista riippumaton, joten voit käyttää sitä, vaikka yrityksesi palkat laskettaisiin jossain muussa ohjelmistossa. Aika on kuitenkin kehitetty Procountorin palkanlaskentaa silmällä pitäen, joten esimerkiksi siirtotiedo on optimoitu sisäänluettavaksi Procountoriin.

  • Aika-työajanseurannasta saa ladattua csv-muotoisen Procountor-raportin, joka sisältää henkilöiden tehdyt työtunnit. Tämä csv-tiedosto viedään Procountoriin, ja Procountorissa muodostuvat valmiit palkkalaskelmat tiedostossa olevien tietojen perusteella. Palkanlaskija pääsee vielä tarvittaessa muokkaamaan palkkalaskelman ennen niiden hyväksymistä ja maksuun laittamista. Procountorissa tulee olemaan määritelty valmiiksi palkansaajan palkka-asetukset ja palkkaperuste, missä ovat kaikki tarvittavat palkkalajit ja niiden yksikköhinnat.

    Aika-ohjelmistosta tuodaan sitten tuntimäärät ja dimensiotiedot, jotka kohdistuvat palkkalajikoodilla henkilönpalkkaperusteelle ja hakevat sieltä nämä yksikköhinnat ja nousevat siten palkkalaskelmalle.

  • Työntekijä-roolilla ei ole pääsyä palkkalaji-asetuksiin, joten he näkevät tunteja kirjatessaan ainoastaan palkkalajit, jotka on valittu koskemaan heitä.