Oppilaitoksille

Tarjoamme oppilaitoksille ohjelmistomme ilmaiseen demokäyttöön sekä neuvomme tulevia alan ammattilaisia taloudenhallintaan liittyvissä asioissa.

Ota ohjelmistojen hallinta osaksi opetussuunnitelmaa kanssamme!

Ecom opetuskäytössä

Yrittäjyys on meille tärkeää ja haluamme olla auttamassa uusia yrittäjiä heidän uransa ensiaskeleilla. Siksi tarjoamme oppilaitoksille ilmaiseksi opetuskäyttöön Ecom-ohjelmiston. Haluamme olla tukemassa uusia talotekniikka- ja rakennusalan ammattilaisia, jotta valmistuvien osaaminen ja ymmärrys oman yrityksen talouden hallinnasta vastaa työelämän tarpeisiin. Kouluttamalla tulevaisuuden ammattilaisia Ecomin ohjelmistoihin kaikki voittavat!

Yhteistyön tueksi tarjoamme oppilaille etuja ohjelmistoihin liittyen ja olemme tukena koko yrittäjyyspolun ajan.

Asiantuntijavierailu

Sovimme mielellämme oppilaitokseenne vierailun, jossa asiantuntijamme kertovat, mitä uusien yrittäjien ja yrittäjiksi haluavien kannattaa tietää oman yrityksen talouden hallinnasta. Haluamme madaltaa kynnystä yrityksen perustamiseen kertomalla, miten toiminnasta saa kannattavaa ja miten laskutus sekä projektienhallinta kannattaa hoitaa. Annamme käytännönläheisiä vinkkejä laskutukseen ja asiakkuuksien hoitoon.

Hyödyt oppilaitokselle

Digitalisaatio talotekniikka- ja rakennusalalla on väistämätöntä. Tuleville ammattilaisille on tärkeää olla perillä työelämän vaatimuksista, joten haluamme tarjota nykyaikaista tietoa ja taitoa oppilaiden käyttöön niin toiminnanohjaukseen kuin talouden hallintaan liittyen.

Miten ohjelmiston käyttöönotto tapahtuu?

Tarjoamme oppilaitokselle ilmaiseksi käyttöön Ecom-ohjelmiston sekä koulutamme opettajat käyttämään ohjelmistoa. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkempi palaveri, jossa voimme keskustella yhteistyön mahdollisuuksista ja mallista.

Ecom Pro

Tarjoamme vastavalmistuneille Ecom -ohjelmiston käyttöönottopaketin puoleen hintaan ja ensimmäiset kaksi kuukautta maksutta.

Ecom Basic

Kuukausimaksuton ohjelmisto osa-aikaisille yrittäjille. Maksa vain lähetetyistä laskuista.

Sopii etenkin opiskelijoille ja aloitteleville yrittäjille.