Finago Ecom – oppaat

Video-oppaat

2019B versiojulkistus - Webinaari finago ecom

 

2019B versiojulkistus

Webinaaritallenne

Käymme läpi version 2019B mukanaan tuomia muutoksia ja palaamme myös yhteen version 2019A merkittävimpään lisäykseen; tukipyyntölomakkeeseen.
Mukana webinaarissa Ecomin kaupallinen johtaja Mikko, asiakastuen vetäjä Juha sekä ohjelmistoarkkitehti Matias Ecomin kehitystiimistä.
Lataa ilmainen tallenne »

Tuntikirjaukset - Webinaari finago ecom

 

Tuntikirjaukset – Ecom Webissä

Webinaaritallenne

Tuntikirjaukset Ecom Webissä. Webinaarissa käydään läpi tuntikirjausten kirjaus mobiilisovelluksella ja selainversiolla sekä tuntikirjausten hyväksyntä ja tarkastus Webissä. Webinaari tarjoaa hyvän yleiskuvan Ecom Webin käyttöön tuntikirjauksissa. Webinaari on tarkoitettu työntekijöille sekä työnjohtajille, mutta osallistua kannattaa, jos haluaa tehostaa edellä mainittuja asioita omassa liiketoiminnassaan.
Lataa ilmainen tallenne »

Hinnastojen päivitys - Webinaari finago ecom

 

Hinnastojen päivitys

Webinaaritallenne

Ecomissa talotekniikka-alan tuotteiden hinnastot voidaan päivittää helposti. Webinaarissa opit hinnastojen päivittämisen sekä siihen liittyvät parhaat toimintatavat. Hinnastojen päivitysprosessi käydään läpi yksityiskohtaisesti.
Lataa ilmainen tallenne »

Ladattavat oppaat

Keikkatöiden hallinta - ladattava opas finago ecom

 

Keikkatöiden hallinta

Laskutatko keikkatyöt oikein?

Laskutuksen näkökulmasta keikkatyöt ovat usein haastavia. Keikkojen hyvään hallintaan kuuluu väistämättä se, että jonkun tulee kerätä keikan työt ja tarvikkeet yhteen laskutusta varten. Kun tämä hoidetaan hyvin, saadaan keikkatyöstä hyvää bisnestä.
Lataa ilmainen opas »

Toimiva laskutus - ladattava opas finago ecom

 

Toimiva laskutus

Laskutatko kaiken – ja oikein?

Yritystoiminnan menestyminen on kiinni monesta tekijästä. Yksi keskeisimmistä, ellei tärkein, on sujuva laskutus. Yrityksen muut toiminnot kannattaa järjestää niin, että ne tukevat ja tehostavat laskutusta, eivät hankaloita sitä.
Lataa ilmainen opas »