Oppaat

Julkaisemme tänne käytännönläheisiä oppaita, äänikirjoja ja webinaareja, joiden avulla voit tutustua ratkaisuihimme ja saada vinkkejä ohjelmiston käyttöön. Täältä löydät myös versionjulkistuswebinaarit, joissa tutustutaan uusien versiopäivitysten ominaisuuksiin ja parannuksiin.

 • Ecomin yhteiskäyttö tilitoimistoille

  Webinaaritallenne

  Ecomin ohjelmistojen yhteiskäyttö toimii saumattomasti yrityksen ja tilitoimiston välillä ja säästää kaikkien työaikaa. Webinaarissa keskustellaan Ecomin ohjelmistojen käytöstä tilitoimiston näkökulmasta. Tutustumme mm. kirjanpitäjälle oleellisiin toiminnallisuuksiin, integraatioihin sekä Ecomin kumppanuusohjelmaan.

  Lataa webinaaritallenne
 • Lomapalkkavelkaraportin ajaminen Ecom Palkanlaskennassa

  Webinaaritallenne

  Webinaarissa käydään läpi Ecom Palkanlaskennan lomapalkkavelkaraporttiin liittyvät asetukset, raportin ajaminen sekä yleisimmät ongelmakohdat.

  Lataa webinaaritallenne
 • Keskituntiansiot ja lomapalkkalajien kertoimet Ecom Palkanlaskennassa

  Webinaaritallenne

  Webinaarissa käydään läpi keskituntiansiolaskentaan liittyvät asetukset ja näytetään esimerkin avulla, miten päivitys tapahtuu. Tämän lisäksi katsomme lomapalkkalajien kertoimien laskennan sähkö-TESsin mukaisesti.

  Lataa webinaaritallenne
 • Miten päästään alkuun Ecom Jetin käytössä?

  Webinaaritallenne

  Ohjelmiston itsenäisen käytön ei tarvitse olla hankalaa. Webinaarissa Mikko ja Jari näyttävät kädestä pitäen, miten Ecom Jet otetaan käyttöön, miten sen kanssa päästään alkuun ja miten kannattaa toimia, jos menee sormi suuhun.

  Lataa webinaaritallenne
 • Ecom 2021C -versiojulkistuwebinaari

  Webinaaritallenne

  Syksyn webinaarikausi starttasi keskiviikkona 15.9. Ecom Taloushallinnon versiojulkistustuksella. Webinaarissa asiantuntijamme keskustelivat muun muassa uuden päivitysversion mukana tuomista käytettävyysparannuksista sekä tulevista ja nykyisistä integraatioista.

  Lataa webinaaritallenne
 • Ecom Kassaturva -opas

  Mikä on Ecom Kassaturva?

  Tässä oppaassa esittelemme Ecom Kassaturva -palvelun, jonka avulla yritys pitää rattaat pyörimässä pitkistä maksuajoista huolimatta. Palvelun avulla Ecom haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden yhä parempaan taloudenhallintaan.

  Lataa ilmainen opas
 • Opas projektien hallintaan

  Mitä hyötyä projektinhallinnan ohjelmistosta on yrittäjälle?

  Toimiva projektinhallinta tehostaa yrityksen toimintaa ja helpottaa projektien kokonaisuuden seurantaa. Samalla se auttaa myös havaitsemaan ylimääräiset kulut ajoissa. Lisäksi yrittäjä pysyy perillä siitä, missä vaiheessa eri työmaat ovat.

  Lataa ilmainen opas
 • Aloittelevan yrityksen opas taloushallintoon

  Mitä hyötyä sähköisestä taloushallinnosta on uudelle yritykselle?

  Jokainen yritys on velvollinen kirjanpitoon ja kuukausittaisiin ALV-ilmoituksiin. Toimivalla taloushallinnon ohjelmistolla taloudenpidosta voi tehdä helpompaa.

  Lataa ilmainen opas
 • Toimiva laskutus

  Laskutatko kaiken – ja oikein?

  Yritystoiminnan menestyminen on kiinni monesta tekijästä. Yksi keskeisimmistä, ellei tärkein, on sujuva laskutus. Yrityksen muut toiminnot kannattaa järjestää niin, että ne tukevat ja tehostavat laskutusta, eivät hankaloita sitä.

  Lataa ilmainen opas
 • Räsäsen portaat

  Äänikirja

  Tämä kirja tarkastelee yrityksen toimintaa käytännön läheisesti, esimerkein höystettynä. Kirjassa keskitytään tekemään yrityksestä toimiva kokonaisuus sen ominaispiirteitä tuhoamatta.

  Lataa äänikirja
 • Myynti talotekniikka- ja rakennusalalla

  Webinaaritallenne

  Mitä oikeastaan on myynti, ja mitä jokaisen talotekniiikka- tai rakennusalalla toimivan yrittäjän tulisi siitä tietää? Webinaarissa asiantuntijamme kertovat, miten tehostat ja organisoit yrityksesi myyntitoimenpiteet järkeväksi kokonaisuudeksi.

  Lataa webinaaritallenne
 • LVIS- ja rakennusalan taloushallinto Ecomissa ja Netvisorissa

  Webinaaritallenne

  Webinaarissa kerrotaan Ecomin ja Netvisorin välisestä integraatiosta – mitä se tekee, mitä tietoja sen kautta siirtyy ja ennen kaikkea: miten käyttäjä siitä hyötyy.

  Lataa webinaaritallenne
 • Ecom Jet tutuksi

  Webinaaritallenne

  Ecom Jetin käyttö on helppoa. Tekemiseen pääsee kiinni nopeasti ja ilmaiseksi. Webinaarissa käydään läpi Ecom Jetin perustoiminnallisuuksia ja kerrotaan, mistä ja miten kannattaa aloittaa.

  Lataa webinaaritallenne
 • Palkanlaskennan vuodenvaihteen muistio

  Webinaaritallenne

  Palkanlaskennan vuodenvaihteen muistio -webinaarissa käydään läpi vuoden vaihtumiseen liittyviä toimenpiteitä, jotka jokaisessa tilitoimistossa tulisi muistaa.

  Lataa webinaaritallenne
 • Tuntikirjaukset Ecom Webissä

  Webinaaritallenne

  Tuntikirjaukset Ecom Webissä. Webinaarissa käydään läpi tuntikirjausten kirjaus mobiilisovelluksella ja selainversiolla sekä tuntikirjausten hyväksyntä ja tarkastus Webissä. Webinaari tarjoaa hyvän yleiskuvan Ecom Webin käyttöön tuntikirjauksissa.

  Lataa webinaaritallenne
 • Hinnastojen päivitys

  Webinaaritallenne

  Ecomissa talotekniikka-alan tuotteiden hinnastot voidaan päivittää helposti. Webinaarissa opit hinnastojen päivittämisen sekä siihen liittyvät parhaat toimintatavat. Hinnastojen päivitysprosessi käydään läpi yksityiskohtaisesti.

  Lataa webinaaritallenne

Oletko kiinnostunut Ecom Jetistä?

Ecom Jet on ketterä ja jatkuvasti kehittyvä talotekniikan ja rakennusalan ohjelmisto. Sillä seuraat työmaita ja projekteja, laskutat ja maksat laskuja sekä paljon muuta. Voit käyttää Ecom Jetiä tietokoneella tai älypuhelimella, työmaalla tai toimistolla.