Yritys

Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu nykyisin Accountor-konserniin. Ecom Oy tuottaa erityisesti talotekniikka- ja rakennusalalle suunnattuja taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistoja. Lisäksi tytäryhtiömme Ecom Tilit Oy tuottaa tilitoimistopalveluita talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille.

Ecom lyhyesti

Ecom tarjoaa erityisesti talotekniikka-alalle kehitettyjä ohjelmistoja, joita käyttää noin 2 500 suomalaista LVI-, sähkö- ja rakennusalan yritystä. Ecomin ohjelmistot on tarkoitettu työkaluiksi kovaan käyttöön. Me ymmärrämme miten talotekniikka-alan yrityksen arki toimii ja minkälaiset työkalut tarvitaan yrityksen toiminnan ja talouden hoitamiseen. Tavoitteena meillä on nostaa asiakasyritystemme tuottavuutta ja vähentää rutiineihin kuluvaa aikaa. Ohjelmistojen lisäksi löydät meiltä halutessasi tilitoimiston, joka ymmärtää talotekniikka-alan.

Sujuvoita arkeasi

Ecom ei pakota muuttamaan sitä, mikä toimii, vaan auttaa juuri niissä töissä, joihin kaipaat helpotusta. Ecom vähentää toimistohommaa ja vapauttaa aikaa tuottavaan työhön. Sitähän me kaikki kaipaamme, eikö vain?

Paranna liiketoimintaasi

Ecom ohjaa yritystäsi oikeaan suuntaan ja auttaa tekemään päätöksiä tiedolla tunteen sijaan. Varmistaa, että jokainen työ ja tarvike oikeasti laskutetaan. Poistaa stressiä ja kasvattaa tulosta.

Me tunnemme toimialasi

Ecom on suunniteltu erityisesti talotekniikan ja rakennusalan yritysten tarpeisiin. Ymmärrämme yrityksesi arkea ja haasteita, kuuntelemme toiveitasi ja kehitämme Ecomin ominaisuuksia yhdessä kanssasi.

Ecom lukuina

2 500

tyytyväistä asiakasyritystä

27

vuotta
kokemusta

40

ammattilaista
apunasi

Ura meillä

Ecom on osa Accountorin talousohjelmistojen tiimiä. Meillä Ecomilla yhdistyy pienen yrityksen ketteryys ja ison yrityksen vakaus. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme modernit työkalut, toimivat työtilat ja etätyömahdollisuudet, sekä hyvät edut.

Yhteistyökumppanit

Monen erikoisalan ohjelmistona Ecom tekee yhteistyötä usean suomalaisen yrityksen kanssa.