Yritys

Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu nykyisin Accountor-konserniin. Ecom Oy tuottaa erityisesti talotekniikka-alalle suunnattua Ecom Taloushallinnon ohjelmistoa. Lisäksi tytäryhtiömme Ecom Tilit Oy tuottaa tilitoimistopalveluita talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille.

Ecom lyhyesti

Ecom on erityisesti talotekniikka-alalle kehitetty taloushallinnon ohjelmisto, jota käyttää noin 2500 suomalaista LVI- ja sähköalan yritystä. Ecom-ohjelma ja siihen liittyvät lisäpalvelut on tarkoitettu työkaluiksi kovaan käyttöön. Me ymmärrämme miten talotekniikka-alan yrityksen arki toimii ja minkälaiset työkalut tarvitaan yrityksen toiminnan ja talouden hoitamiseen. Tavoitteena meillä on nostaa asiakasyritystemme tuottavuutta ja vähentää rutiineihin kuluvaa aikaa. Ohjelmiston lisäksi löydät meiltä halutessasi tilitoimiston, joka ymmärtää talotekniikka-alan.

Ecom lukuina

2400

tyytyväistä asiakasyritystä

26

vuotta
kokemusta

40

ammattilaista
apunasi

Yhteistyökumppanit

Monen erikoisalan ohjelmistona Ecom tekee yhteistyötä usean suomalaisen yrityksen kanssa.

Henkilökunta

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Töihin Ecomille

Meillä Ecomilla yhdistyy pienen yrityksen ketteryys ja ison yrityksen vakaus. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme modernit työkalut, toimivat työtilat ja etätyömahdollisuudet, sekä hyvät edut.