Monipuolinen toiminnanohjaus- ja laskutusohjelmisto isonkin yrityksen tarpeeseen

LVIS- ja rakennusalalle suunnitellun ohjelmiston kattavilla ominaisuuksilla hallitset isompiakin projekteja ja työmaita.

104€/kk

Pääkäyttäjä

(15 €/työntekijä/kk)
LVI plus 10 €/kk

Ominaisuudet

Laskutus, lähetteet, myyntireskontra

Luo ja lähetä laskut kätevästi sähköisesti verkkolaskuna tai sähköpostitse. Voit seurata laskulle kohdistuneita suorituksiasi, ja Ecomin avulla myyntireskontra pysyy ajan tasalla.

Asiakas- ja tuoterekisteri

Seuraa ja hallitse asiakkaittesi työmaita yhdestä paikasta. LVIS-alan tuotteet ja tukkureiden hinnastot ladattavissa suoraan ohjelmasta. Lisää omia tuotteita ja yrityksesi alennus- ja nettohinnastot vaivattomasti.

Tuotehinnoittelu ja alennukset

Tehosta laskuttamista automaattisilla hinnoittelusäännöillä ja laskuoletuksilla. Pidä laskutusperusteesi linjassa yrityksesi taloudellisten tavoitteiden kanssa.

LVISNet-valmius

Ota vastaan ostolaskut ja tilausvahvistukset, sekä lähetä ostotilaukset suoraan tukkureille.

Ostolaskut ja -reskontra

Nouda sähköiset ostolaskut automaattisesti laskutusoperaattoriltasi. Hyväksy laskut ja siirrä maksuaineisto automaattisesti maksatukseen.

Tarviketarjous

Hinnastoja hyödyntämällä pystyt antamaan nopeasti hinta-arvion tai tarjouksen työstä, sisältäen materiaalit ja tehdyt työtunnit. Tarjoukset tallentuvat ohjelmistoon ja niihin on helppo palata pitkänkin ajan jälkeen.

Projektiseuranta

Suunnittele, laskuta ja seuraa urakoita ja muita projekteja reaaliaikaisesti. Voit porautua projektin päätasolta aina yksittäiseen työkirjaukseen asti yhdestä näkymästä, parilla klikkauksella. Raporteilla saat selkeän yleiskuvan kaikista käynnissä olevista projekteista.

Tarjouslaskenta

Tarjouslaskenta tarjoaa monipuoliset työkalut rakennusalan yritysten laskentaan. Ratkaisun avulla laadit kustannusarviot, tarjouslaskelmat ja tavoitearviot järkevästi. Tarjouslaskennassa ohjelmisto tarjoaa sähkö- ja LVI-alan pakettirekisterit.

Palkanlaskenta

Ohjelmisto sisältää palkanlaskentaohjelmiston. Palkka-aineistot saat siirrettyä Ecomista suoraan palkanlaskentaan.

Kassa

Ohjelma sisältää myymälän kassatoiminnon.

Monipuoliset käyttäjäroolit

Voit luoda loputtomasti erilaisia käyttäjiä ja määrittää niille roolit (esim. pääkäyttäjä, työnjohtaja, kirjanpitäjä, tarjouslaskija, asentaja).

Lomakkeet ja pöytäkirjat

Hyödynnä STUL:n pöytäkirjoja tai käytä Doceanin dokumentointisovellusta ja lomakepohjia Ecom Taloushallintoon rakennetun integraation kautta.

Kirjanpidon rajapinnat

Helpota hommiasi integraatioiden avulla. Siirrä kuukauden kirjanpitoaineistot suoraan Procountoriin, Netvisoriin, ja Fennoaan. Visma Fivaldiin on Ecomissa saatavilla siirtotiedosto.

Ecom Taloushallinnon projektiseurannalla selkeä näkyvyys liiketoimintaan

Asiakkaamme Vesa Virkki Virel Yhtiöistä kertoo yhdeksi tärkeimmistä kriteereistään toiminnanohjausjärjestelmälle toimivan projektinhallinnan. Projekteja täytyy voida hallinnoida ja ennustaa ja kustannuksia kohdentaa litteratasolle.

Ecom Taloushallinnon projektiseurannalla pysyt kartalla projektien tuloista ja menoista – ja niistä pienien nyanssien kustannusvaikutuksista.

Lisäpalvelut

Tuntikirjaukset ja töiden hallinta kentällä

Ecom Webi on mobiili työväline kaikille Ecomin käyttäjille. Ecom Webillä luot, täydennät ja seuraat lähetteitä tai hoidat vaikka työn tuntiseurantaa internetselaimella tai älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Rakennusalan raportit

Ecom Arkistopalvelun avulla siirrät rakennusalan raportit suoraan verottajalle.

Työmaadokumentointi

Liitä lähetteille kaikki niihin liittyvät tiedostot ja kuvat. Jaa tiedostoja suoraan työmaalta tai työnjohdosta. Tiedostopilvessä pidät kaikki yrityksen tiedostot yhdessä paikassa, kaikkien käyttäjien saatavilla. Webin mobiilisovelluksella voit ottaa kuvan suoraan kohteesta.

Kalenteri

Hallitse töitä suoraan kalenterista. Tarkastele tapahtumia perinteisen kalenterinäkymän lisäksi työlistana tai aikajanalle aseteltuna. Lue lisää täältä.

Pankkiyhteys

Pankkiyhteyden avulla siirrät ostolaskut maksuun suoraan Ecomista ja haet pankista viitesuoritukset suoraan Ecomiin.

Kassaturva-laskurahoitus

Varmista saatavien tehokas kierto myös maksuaikojen pitkittyessä. Laskusaatavien rahoitus on integroitu osaksi Ecomia, joten käyttö on sujuvaa. Lue Kassaturvasta täältä.

Lisäpalveluiden hinnat

 • Aloitusmaksu: 0 €
  Kuukausimaksu: 15,00 €

 • Aloitusmaksu: 0 €
  Kuukausimaksu: 15,00 € / käytt.

 • Aloitusmaksu: 0 €
  Kuukausimaksu: 39,00 € / käytt.

 • Aloitusmaksu: 0 €
  Kuukausimaksu: 10,00 € + 3 € / käyttölisenssi (Ecom Taloushallinto- ja Ecom Webi -lisenssien määrä). Ecom Tiedostopilven voi ottaa käyttöön suoraan Ecomista tai Ecom Webistä, eikä sitä tarvitse erikseen tilata.

 • Aloitusmaksu: 0 €
  Kuukausimaksu: 20,00 € (Ecom Taloushallinnon käyttäjille, muille 30 €) Ecom Arkistopalvelun voi ottaa käyttöön suoraan palvelusta, eikä sitä tarvitse erikseen tilata. Lue lisää palvelusta ja ota se käyttöön osoitteessa www.ecomarkisto.fi. Ecom Arkistopalvelun rakennusalan raportointia voi käyttää sekä yhdessä Ecom Taloushallinnon ohjelmiston kanssa että itsenäisenä.

 • Kassaturvan hinnoittelun löydät täältä.

Helppoa ja selkeää projektinhallintaa, josta asiakaskin kiittää

Kattourakoita, kattojen huoltoa ja muuta rakentamista tekevä AR-KI Rakennus on parantanut kannattavuuttaan ja projektijohtamistaan Ecomin avulla. Toimitusjohtaja ja yrittäjä Ari Lappalainen on kokenut Ecomin poistaneen varsinkin summamutikalla johtamisen.

– Faktan näkee, kun avaa koneen. Sieltä näkee suoraan projektin kustannusseurannasta, missä mennään – sekä ostojen että laskutuksen osalta.

Haluatko kuulla lisää Ecom Taloushallinnosta? Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.