Ecom Webi

Ecom Webi on selainpohjainen Ecom Taloushallinto-ohjelmiston lisäpalvelu. Ecom Webillä luot, täydennät ja seuraat lähetteitä, tarkistat projekti- tai asiakastietoja tai hoidat vaikka työn tuntiseurantaa millä tahansa Internet-päätteellä.

Lataa Ecom Webi -sovellus älypuhelimeesi

Ecom Webi -mobiilisovelluksella lähetteiden muokkaus ja palkkatapahtumien syöttö onnistuu entistä helpommin älypuhelimen pienelläkin näytöllä. Lisäksi mobiilisovellus tuo täysin uutena ominaisuutena paikkatiedon tallentamisen. Näin esimerkiksi työnjohtaja tietää, mistä lähin tekijä löytyy kiireelliselle keikalle.

Ecom Webi -mobiilisovellus on saatavilla iPhone- ja Android-puhelimiin.
Voit ladata ohjelman puhelimeesi suoraan puhelimen sovelluskaupasta tai alla olevista linkeistä:

» iPhone
» Google Play (Android-puhelimet)

Ecom Webi työnjohdon työkaluna

Ecom Webiä voi käyttää työjohdon tai yrittäjän työkaluna tilausten ja töiden hallintaan. Uuden tilauksen voi kirjata missä tahansa ja asiakkaalle voi tarvittaessa antaa vaikka hinta-arvion saman tien. Ecomin monipuolisten lähetetilojen avulla tilauksen hallinta perustamisvaiheesta aina laskutukseen asti on selkeää ja johdonmukaista.

Ecom Webi henkilökohtaisena työlistana

Ecom Webi voi myös olla jokaisen työntekijän henkilökohtainen töidenhallintatyökalu. Ecomissa lähetteitä voi kohdistaa yrityksen eri yksiköille tai jopa suoraan tietylle työntekijälle. Tällöin jokainen Ecom Webin käyttäjä näkee vain omat ja oman yksikkönsä lähetteet.

Ominaisuudet

  • Toimii millä tahansa Internet-selaimella (tietokoneet, kännykät, kämmentietokoneet jne.)
  • Lähetteiden/työmääräinten käsittely
  • Palkkatietojen syöttö
  • Valmis tuoterekisteri ja omat tuotteet
  • Tuotteiden omat myyntihinnat
  • Suorayhteys Ecomiin
  • Voit lisätä lähetteitä ja asiakkaita myös Ecom Webin kautta – tehdyt muutokset ovat heti käyttettävissä myös toimistolla
  • Saatavuuskysely OVT-tukkuihin

Hinnat

Aloitusmaksu: 0€

Kuukausimaksu: 15,00 € / käytt.

Ajantasaisen koulutushinnaston löydät täältä.

Haluatko kuulla lisää? Täytä tietosi alle niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!