Ecom Tiedostopilvi – tallenna tärkeät asiakastiedostot

Ecom Tiedostopilvi ratkaisee tärkeiden asiakastiedostojen tallentamisen kerralla. Kaikki tiedostot, kuten tärkeät kuvat työmaalta, asiakasdokumentit ja tarkastuspöytäkirjat on helppo tallentaa ja pitää järjestyksessä, olitpa sitten työmaalla kännykkäkameran kanssa tai toimistolla tallentamassa laskun liitetiedostoja. Tiedostot tallentuvat pilvipalveluun, jossa ne ovat välittömästi kaikkien Ecom-käyttäjien saatavilla.

Tiedostot hallussa

Kun tiedosto tallennetaan Ecom Tiedostopilveen, se kytkeytyy automaattisesti oikeaan työhön, projektiin ja asiakkaaseen, joiden yhteydestä se löytyy myös jatkossa. Tiedostoja ei siis tarvitse enää itse järjestellä ja varmuuskopioida, linkittää oikeisiin paikkoihin tai siirtää koneelta toiselle.

Helppo käyttöönotto

Ecom Tiedostopilven käyttämiseksi tarvitset vain Ecomin version 2016B. Asennuksia tai asetuksia ei tarvita, palvelu klikataan päälle ja tiedostoja voi alkaa välittömästi lisäämään.

Katso myös

Hinnasto
Käyttöohjeet Ecom Ohjeet -sivulla

Usein kysyttyä

  • Ecom Tiedostopilveen tallennetut tiedostot ladataan nopealle tiedostojen tallentamiseen tarkoitetulle palvelimelle, jossa ne ovat varmassa tallessa ja kaikkien Ecom käyttäjien käytössä. Tiedostoja ei tarvitse siirtää omalle koneelle tai jaettuihin kansioihin.

    Ecom Tiedostopilvi on kaikkien Ecom-käyttäjien käytössä, eikä vaadi asentamista tai monimutkaisia asetuksia. Sen voi ottaa käyttöön suoraan Ecomista tai Ecom Webistä.

  • Ecom Tiedostopilven käyttöön ei tarvita Ecom Webiä, vaan sitä voi käyttää myös suoraan Ecomista. Työmaalla otettujen valokuvien tallentamiseen Ecom Webi kuitenkin tarjoaa verrattoman lisäedun – voit ottaa valokuvat kännykkäkameralla suoraan oikealle lähetteelle ja asiakkaalle, ilman kuvien siirtelyä puhelimesta tietokoneelle.

  • Tiedostopilven palvelin on tehty erityisesti tiedostojen tallentamista varten ja se sisältää useita varmistuskerroksia, jotta tiedostot ovat varmassa tallessa. Ecom Tiedostopilven suurin etu on se, että tiedostot eivät ole tietokoneella, jonka kovalevyn hajoaminen voi hävittää koko arkiston