Rakennus Metsänheimo Oy, Vantaa

Tehokas ohjelmisto sekä oma kirjanpitäjä samassa paketissa on ollut toimiva yhdistelmä Rakennus Metsänheimo Oy:lle.

AlaRakennus

Liikevaihtoluokka1,4 milj. euroa

Henkilöstöluokka7

Ecomin asiakkaana vuodesta2021

RatkaisuAccountor Rakentajalle

Vuonna 2012 perustettu Rakennus Metsänheimo Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamisen ammattilainen. Erilaisia kunnostustöitä tehdään pienemmistä korjaustöistä kylpyhuoneremontteihin ja linjasaneerauksiin niin taloyhtiöille, yrityksille sekä yksityisille asiakkaillekin.

Kaikki tarvittava löytyi Ecomin kautta

Rakennus Metsänheimo vaihtoi Ecomin asiakkaaksi 2021. Entinen ohjelmisto alkoi tuntua vähän vanhanaikaiselta ja jäykältä, ja tilalle kaivattiin modernimpaa pilvipalvelua, joka kulkisi helposti mukana. Myös tekemistä haluttiin yksinkertaistaa, sillä kaikki tehtiin erikseen arkea ohjaavasta ohjelmistosta työajanseurantaan ja kirjanpitoon. Varsinkin paperinen kirjanpito oli työlästä. “Se paperin määrä oli valtava! Toivottavasti kukaan ei tee sitä enää”, toimistopäällikkö Jenny Järvensivu nauraa.

Ajatuksena oli hankkia jonkinlainen järkevä pakettiratkaisu, ja sähköinen kirjanpito oli ehdoton. Ecomin mainos herätti huomion, ja Jenny päätti ottaa palveluista selvää. Tarpeisiin vastasi parhaiten Accountor Rakentajalle, jossa yhdistyy näppärän Ecom-ohjelmiston lisäksi tilitoimistopalvelu. 

Nyt kaikki se, mikä ennen tehtiin erikseen, onnistuu Ecomin kautta. Lopultahan se on myös kustannustehokas ratkaisu.

Jenny Järvensivu, toimistopäällikkö

Yksinkertaisempaa tekemistä omiin tarpeisiin mukautettuna

Ecom on osoittautunut jo lyhyessä ajassa todella toimivaksi Rakennus Metsänheimon käytössä. Projektiseuranta auttaa seuraamaan työn tehokkuutta, asentajien työtunneista ja laskutettavista materiaaleista on hyvin perillä, ja kokonaisuus pysyy koko ajan kasassa. Myös sähköinen laskutus on nopeaa, kun tarvittavat tiedot saa siirrettyä laskulle vaivattomasti.

Hienoa on myös se, että saa ihan itse valita, mitä ominaisuuksia käyttää. Tietysti eri yrityksillä on eri tarpeita.

Jenny Järvensivu, toimistopäällikkö

Alussa kesti hetken löytää ne omat jutut, mutta nopeasti käytöstä on tullut rutiini. “Meillä oli myös hyvä yhteyshenkilö Ecomin puolelta ja saatiin apua käyttöönottoon”, Jenny kertoo. 

Yhteys Ecomin ja tilitoimiston välillä toimii hyvin

Accountor Rakentajalle -paketin myötä ei ole tarvinnut kasata paperiaineistoja ja kuljettaa mappeja ympäriinsä, kun kirjanpitäjä saa kaikki tarvittavat tiedot Procountorin kautta. Hommat hoituvat täsmällisesti, ja kirjanpitäjä on aina valmiina neuvomaan. 

Alkupalaverissa sovittu työnjako on toiminut: tilitoimistolta tulee ALV-laskelmat ja kuukausiraportit, ja palkkojen maksun Jenny hoitaa itse. “Olisi tilitoimisto senkin tehnyt meidän puolesta, mutta halusin jättää jotain hommaa vähän itsellenikin”, Jenny nauraa.

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.

Kuopion Finteco LVIS Oy

Ecom on kustannustehokas, järkevä vaihtoehto, eikä muita ohjelmistoja tarvitse rinnalle. Se ehkä on Ecomin paras anti: saadaan kaikki samassa.

Jani Lankinen

yrittäjä, toimitusjohtaja

Virel Yhtiöt, Vantaa

Kaiken kaikkiaan Ecom on tehostanut yrityksemme talouden hoitamista etenkin Ecom Webin käyttöönoton jälkeen, koska kaikki tieto saadaan talteen samaan paikkaan. Käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen, sekä erittäin mukautuva.

Vesa Virkki

toimitusjohtaja

CT-Systems, Espoo

Sanoisin, että kuukauden aikana on nyt noin sata tuntia enemmän aikaa tehdä laskutettavaa työtä. Se on paljon!

Saga Perttula

talous- ja projektihallinnon vastaava