CT-Systems, Espoo

CT-Systems otti Ecom Jetin käyttöönsä vuonna 2021. Saga Perttula hoiti siirtymän vanhasta taloushallinnan tavasta yksin – samalla, kun pyöritti siirtymäajan taloushallintoa vielä vanhalla systeemillä ja sen lisäksi teki asiakkaiden automaatioprojekteja kentällä.

AlaSähkö, automaatio

Liikevaihtoluokka0,4–1 milj.

Henkilöstöluokka10–19

Ecomin asiakkaana vuodesta2021

RatkaisuEcom Jet

CT-Systems on muun muassa sähkö- ja automaatioasennusten ja -urakoiden asiantuntija, jonka toimintakenttänä on pääkaupunkiseudun lisäksi koko Suomi ja Eurooppa.

CT-Systems otti Ecom Jetin käyttöönsä vuonna 2021. Yrityksen talous- ja projektinhallinnasta vastaava Saga Perttula hoiti siirtymän vanhasta taloushallinnan tavasta yksin – samalla, kun pyöritti siirtymäajan taloushallintoa vielä vanhalla systeemillä ja sen lisäksi teki asiakkaiden automaatioprojekteja kentällä.

Sagan mukaan CT-Systemsillä kuluu taloushallintoon nykyään viidesosa siitä ajasta, mitä ennen.

Sanoisin, että kuukauden aikana on nyt noin sata tuntia enemmän aikaa tehdä laskutettavaa työtä. Se on paljon!

Saga Perttula

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.


  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Keski-Suomen Ilmastointihuolto, Jyväskylä

  Ecom on monipuolinen ja toimiva ratkaisu, jota suosittelen tällä alalla toimiville yrityksille. Ecom on myös luotettava kumppani. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään, emmekä ole koskaan jääneet pulaan, jos olemme tarvinneet apua.

  Virpi Mikkonen

  pääkäyttäjä

  Nevera Oy, Seinäjoki

  Kun lähdin vertailemaan vaihtoehtoja, ominaisuudet ja toiminnallisuudet olivat Ecomissa valmiissa paketissa. Sai kuin kaupan hyllyltä ottaa valmiin tuotteen.

  Teemu Pukkila

  toimitusjohtaja

  LVI-neloset, Helsinki

  Ecom oli minulle tuttu yritys edellisestä työpaikastani, ja järjestelmän helppous oli minulla tiedossa. Heti, kun perustimme LVI-neloset vuonna 2011, oli selvää, että otamme käyttöön Ecomin.

  Antti Nousiainen

  toimitusjohtaja