Oy Engliden Ab, Mustasaari

Tuoreelle sähköalan yritykselle Oy Engliden Ab:lle Ecom on tuonut helpotusta työarkeen ja tehokkuutta ajankäyttöön.

AlaSähkö

Liikevaihtoluokka350 tuhatta euroa

Henkilöstöluokka2

Ecomin asiakkaana vuodesta2020

RatkaisuEcom

Oy Engliden Ab on vuonna 2020 perustettu sähköalan yritys, jonka palveluihin kuuluu monipuolisesti kaikkea sähkösuunnittelusta asennukseen. Työt painottuvat tällä hetkellä pääasiassa Mustasaaren ja Vaasan alueelle. Toistaiseksi yrittäjät Jens Engman ja Thomas Lind ovat pyörittäneet bisnestä kahdestaan, mutta kovan kysynnän vuoksi jengi tulee todennäköisesti kasvamaan tulevaisuudessa. 

Helppokäyttöisyys houkutteli

Jens ja Thomas ovat molemmat olleet yrittäjiä pitkään, ja erilaisia ohjelmistoja on tullut kokeiltua. Kun Oy Engliden Ab:lle mietittiin sopivaa ohjelmistoa avuksi, Ecom oli ensimmäisenä mielessä. Ecom oli tuttu jo entuudestaan Jensin isän firmasta, ja molempia kiinnosti kokeilla, miten se toimisi omassa firmassa.  

Ecomilta ehdotettiin sopivaksi ratkaisuksi Ecomia, joka on ketterä apuväline töiden ja talouden hallintaan niin pienille kuin isommillekin yrityksille. Päätöstä ei kuulemma ole tarvinnut katua.

Ecom on tuntunut hyvältä ja helpolta käytössä. Se on käyttäjäystävällinen ja sopii tähän alaan. Aiemmat kokemukset eri ohjelmistojen kanssa ovat olleet vähän sellaisia, että ne eivät ole sopineet riittävästi alan tarpeisiin.

Thomas Lind, osakas

Ecom antaa vapautta yrittäjille, minkä myös Thomas ja Jens ovat huomanneet. “Käytön voi räätälöidä sen mukaan, mikä on itselle tarpeellista. Mekin kehitetään meidän firmaa jatkuvasti, niin on mahdollista ottaa eri juttuja käyttöön, kun siihen tulee tarve.”

Ei turhia tunteja toimistolla

Ecom on onnistunut tuomaan helpotusta Jensin ja Thomaksen työarjen pyörittämiseen. “Laskettiin joskus, paljonko ylimääräistä aikaa töihin menisi ilman Ecomia. Tyytyväisinä ollaan todettu, ettei onneksi jouduta turhaan istumaan toimistolla”, Thomas toteaa.

Aikaa kuulemma säästyy, kun verkkolaskut, ostot ja muut kaikki muukin olennainen on hallittavissa samasta paikasta. Myös LVIS-alan tuotteet löytyvät valmiina tuoterekisteristä. “Ohjelmisto myös muistaa aiemmin haetut jutut ja listahinnat, ja tärkeät tiedot saa kopioitua suoraan oikealle laskulle”, Thomas luettelee.

Se on kyllä merkitsevä säästö, minkä Ecom tuo. Aikaa vapautuu muuhun työhön useampia tunteja viikossa.

Thomas Lind, osakas

Mukana Ecomin kehityksessä

Positiivinen yllätys on ollut myös toimiva asiakaspalvelu. Apua on saanut hyvin ja palautetta otetaan vastaan.

“Aina välillä tulee mieleen joitain kehitysideoita käyttäjän näkökulmasta, kun hoksaa, että voisiko tietyn asian tehdä vieläkin paremmin tai helpommin. Ecomilla tehdään tiheästi päivityksiä, ja olemme olleet iloisia, kun meidän toiveita on tullut joskus päivityksissä mukana. Saadaan olla kehityksessä mukana”, Thomas kertoo.

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.

Kuopion Finteco LVIS Oy

Ecom on kustannustehokas, järkevä vaihtoehto, eikä muita ohjelmistoja tarvitse rinnalle. Se ehkä on Ecomin paras anti: saadaan kaikki samassa.

Jani Lankinen

yrittäjä, toimitusjohtaja

CT-Systems, Espoo

Sanoisin, että kuukauden aikana on nyt noin sata tuntia enemmän aikaa tehdä laskutettavaa työtä. Se on paljon!

Saga Perttula

talous- ja projektihallinnon vastaava

AR-KI Rakennus, Tuusula

Faktan näkee, kun avaa koneen. Sieltä näkee suoraan projektin kustannusseurannasta, missä mennään – sekä ostojen että laskutuksen osalta.

Ari Lappalainen

yrittäjä, toimitusjohtaja