Kuukausimaksulla saa taloushallinnon ohjelmiston ja asiantuntijoiden tuen

15.03.2021

Miltä tuntuisi hankkia auto, joka päivittyisi automaattisesti paremmaksi? Moottori vaihtuisi huomaamatta tehokkaampaan, pyyhkijät olisivat iskussa, öljyä olisi aina riittävästi ja ongelmatilanteissa asiakaspalvelu auttaisi napinpainalluksella. Ecomin taloushallinnon ohjelmiston käyttöön ottamalla saat tällaisen palvelun yrityksesi laskutuksesta huolehtimiseen.

Esimerkiksi kuukausittaisella 49 euron maksulla Ecomin asiakas saa käyttöönsä taloushallinnon ohjelmiston, joka huolehtii, että yritystoiminnassa kaikki oleellinen tulee laskutettua ja raportoitua.

Ecomin ammattilaiset kehittävät ohjelmistoa jatkuvasti. Kehittämistyöhön liittyy paljon ennakointia esimerkiksi lainsäädännön muutosten tai viranomaissäännösten suhteen. Näin ohjelmistoa käyttävän yrittäjän ei tarvitse murehtia, että vaikkapa verotukseen liittyvät muutokset jäisivät huomioimatta ­– kaikki lakisääteiset uudistukset mietitään Ecomilla kuntoon.

Mistä palvelun hinta muodostuu?

Taloushallinto-ohjelman hinta muodostuu itse ohjelmistosta ja käyttöön liittyvistä tapahtumamaksuista. Tapahtumamaksut eli transaktiomaksut koostuvat puolestaan tiliotteista, pankkimaksuista ja lähtevistä sekä saapuvista laskuista. Ohjelmiston hinta muodostuu ohjelmistokokonaisuuden laajuudesta, ja laajuuteen kuuluu myös asiakaspalvelu eri ohjelmiston toimintoihin.

Ohjelmiston hintaan liittyy myös ylläpitokustannuksia: laitehankinnat, laajakaistayhteydet ja palvelimien huolto ottavat oman osuutensa.

Ohjelmiston kehitystyön parissa työskentelevien lisäksi tärkeitä ammattilaisia ovat asiakaspalvelijat. Kuukausimaksulla asiakas saa paitsi jatkuvasti päivittyvän ohjelman myös asiantuntijoita, jotka auttavat tarvittaessa ohjelmiston käytössä mutta myös liiketoiminnan arjen pyörittämisessä. Tukijoukot pitävät huolta, että kaikki varmasti toimii.

Aikaa säästyy liiketoiminnan hoitamiselle

Ecomilla ajatuksena on, että ohjelmisto ikään kuin tuottaa taloushallintoa arjen pyörittämisen sivutuotteena. Kulukirjauksia (tarvikkeet, tunnit ja matkat) kannattaa tehdä kentältä, tilaussanomat sujahtavat salamannopeasti tukkurilta ohjelmaan, jotta laskutus on tehtävissä vaikka heti keikkatyön valmistuttua.

Ohjelmisto varmistaa laskutuksen ja raportoinnin ajantasaisuuden. Lisäksi ostolaskujen säntillinen suorittaminen säästää yrittäjän turhilta korkokuluilta. Projektit ja urakat pysyvät hanskassa, kun tulot ja menot ovat ajan tasalla.

Taloushallintoon panostaminen maksaa itsensä takaisin kuitenkin myös mielenrauhana. Kun yrittäjän ei tarvitse hermoilla muistiinpanoihin perustuvan laskutuksen kimpussa ja tilaustietojen tarkistamiseen paperilapuilta, aikaa säästyy itse asiaan: liiketoiminnan hoitamiseen.

Mitä Ecom voi tarjota yrityksellesi?

Quid ex eo est laborum et aperta iudicari etenim quoniam detractis de voluptate et dolorum fuga et harum quidem.

1

Henkilöstömäärä

0.01

Liikevaihto milj. €