Ohjelmistot Uudet ominaisuudet

Ecom Jet on nyt Ecom – Ecomin touko- ja kesäkuun uudet ominaisuudet

03.07.2023

Teemme kovasti töitä, jotta ohjelmistomme vastaisi mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeisiin. Juuri tällä hetkellä ohjelmistokehityksessä tapahtuukin paljon: työn alla on muun muassa varastonhallinnan toiminnot, tarjouslaskenta sekä tositetasoinen integraatio Procountoriin.

Osana näitä suuria muutoksia päätimme nimetä lippulaivamme uudelleen: Ecom Jetistä tuli Ecom. Ohjelmiston nimeäminen yrityksen mukaan kuvastaa sitoutumistamme ohjelmistoon – sitä, että se edustaa meitä ja me sitä. Tulevaisuudessa Ecom on niin kattava ohjelmisto, että se vastaa myös jokaisen nykyisen Ecom Taloushallinnon käyttäjän tarpeeseen. Sitä kohti kuljemme.

Otetaan nyt kuitenkin katsaus touko- ja kesäkuussa julkaistuihin uusiin ominaisuuksiin ja parannuksiin Ecomissa:

  • Laskun ja työmääräimen tuotehausta näet nyt, mihin toimittajaan tuotteen hinta perustuu.
  • Ostolaskunäkymässä on nyt oma kenttä vapaalle tekstille. Aiemmin vapaa teksti näytettiin viestikentässä.
  • Enää et näe kirjanpitäjäkäyttäjiä missään töihin liittyvissä käyttäjäkentissä. Esimerkiksi kulukirjausten työntekijälistauksessa ei enää näytetä kirjanpitäjäkäyttäjiä.
  • Procountor-integraatioon kirjautumista ei enää tarvitse uusia kuuden kuukauden välein, sillä olemme muuttaneet integraation autentikoinnin käyttämään API-avainta.
  • Ecomin kirjanpitotilien kohdistaminen Procountorin kirjanpidon tileihin on nyt helpompaa. Listauksessa näytetään nyt Procountor-tilin nimi pelkän numeron sijaan, ja pudotusvalikosta voi valita tilin. Myös Procountorin alv-status näytetään selkokielisenä ja statuksen voi valita pudotusvalikosta.
  • Kirjanpitokauden päätös on nyt selkeämpää. Kirjanpitokautta päätettäessä ohjelmisto muistuttaa mahdollisista avoimista myyntilaskuista ja hyväksymättömistä ostolaskuista.
  • Lisäksi on tehty muita pienempiä parannuksia ja bugikorjauksia.

P.S. Jos haluat tietää isojen toiminnallisuuksiemme julkaisusta ensimmäisten joukossa, liity odotuslistalle täällä. Listalle liittymällä saat myös suoraa apua toimintojen käyttöönottoon.