Ohjelmistot Uudet ominaisuudet

Ecom Jetin helmi- & maaliskuun uudet ominaisuudet

03.04.2023

Ecom Jetin kehitystiimissä on jälleen ahkeroitu yhden isomman ja monen pienemmän uuden ominaisuuden parissa. Merkittävin niistä on Ecom Jetin sisälle rakennettu laskurahoitustoiminto. Tämän helpommaksi rahojen nopea kotiuttaminen ei tule!

Voit nyt rahoittaa laskusi helposti suoraan Ecom Jetistä käyttäen Kassaturva-laskurahoitusta. Sinun ei enää tarvitse huolehtia kassankiertoa hidastavista pitkistä maksuajoista, sillä Kassaturvan avulla saat rahat lähettämistäsi laskuista tilillesi heti. Kassaturva on älyttömän helppo käyttää: voit lähettää rahoittamasi laskut Ecom Jetistä aivan samalla tavalla kuin tähänkin asti. Lue ohjeet täältä.

Näet nyt dimensioihin perustuvan yhteenvedon projektinäkymässäsi.

Voit suodattaa kulukirjauksiasi palkkalajin perusteella.

Laskun käsittelyssä on useita parannuksia:

  • Lähetettyä laskua ei voi uudelleen avata muokattavaksi. Laskun voi lähettää uudelleen, mutta jos laskussa on ollut virheitä, tulee lähetetty lasku hyvittää ja luoda uusi lasku.
  • Hyvityslaskun luonti on nyt selkeämpää. Lue ohjeet täältä.
  • Laskutetun työmääräimen tai työmääräinrivit voi nyt uudelleenlaskuttaa. Tällöin työmääräimen rivit linkittyvät uuteen laskuun eikä aiempaan, mahdollisesti jo hyvitettyyn laskuun. Lue ohjeet täältä.

Laskun ja ostolaskun tiliöinnissä voi nyt käyttää tasetilejä.

Työmääräimen, laskun ja ostolaskun rivialueet ovat helpommin käytettävissä, sillä ne hyödyntävät nyt koko näytön korkeutta.