Yleinen

Ecomin toimitusjohtajaksi Anna Johansén

02.03.2021

Turkulaisen toiminnanohjausjärjestelmää erityisesti rakennus- ja LVIS-alalle tarjoavan Ecom Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty FM, eMBA Anna Johansén. Johansén aloitti tehtävässä 1.3.2021. Ennen Ecomille siirtymistä Johansén toimi pitkään Visman perintäyhtiö Visma Duetto Oy:n toimitusjohtajana sekä Intrumin informaatio ja analytiikka -liiketoimintayksikön johtajana.

– Olen iloinen, että olemme saaneet vahvistusta Ecomin johtoon. Ecomilla on vahva markkina-asema talotekniikka-alalla, ja panostamalla yhä enemmän tuotekehitykseen ja yrityksen johtamiseen uskon, että kasvutahti kiihtyy entisestään, sanoo Jarmo Lönnfors, Accountor Finagon johtaja.

– Olen ilahtunut päästessäni osaksi turkulaisen yrityksen menestystarinaa. Ecomilla on hieno historia, ja olen ylpeä päästessäni osaksi sitä. Näen, että Ecomilla on paljon kasvupotentiaalia ja monia mahdollisuuksia nousta tulevaisuudessa yhä merkittävämpään asemaan asiakkaidensa menetyksen tukemisessa, Anna Johansén sanoo. 

Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu nykyisin Accountor-konserniin. Ecom Oy tuottaa erityisesti talotekniikka-alalle suunnattua Ecom Taloushallinnon ohjelmistoa. Lisäksi Ecomin tytäryhtiö Ecom Tilit Oy tuottaa tilitoimistopalveluita talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille.


Lisätiedot:

Anna Johansén, anna.johansen@ecom.fi, +358 40 722 3112
Jarmo Lönnfors, VP, SME Value Business, jarmo.lonnfors@finago.com, p. +358 50 040 5178