Tiedotteet

Ecomin uusi yhteistyökumppani on johtava luotonhallinnan asiantuntija Intrum

01.06.2022

Accountor-konserniin kuuluva Ecom Oy on solminut yhteistyösopimuksen Intrum Oy:n kanssa ja tarjoaa lisäarvopalveluna Intrumin perintäpalveluja asiakkailleen. Ecom tuottaa erityisesti talotekniikka- ja rakennusalalle suunnattuja taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistoja. Tytäryhtiö Ecom Tilit Oy tuottaa tilitoimistopalveluita talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille.  

”Intrum on luotonhallinnan markkinajohtaja sekä Suomessa että Euroopassa ja heidän avullaan pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset perintäpalvelut sekä siihen liittyvän erinomaisen asiakaspalvelun. Tavoitteenamme on nostaa asiakasyritystemme tuottavuutta ja vähentää rutiineihin kuuluvaa aikaa ja sitä automatisoitu satavien perintä tekee tehostaessaan yrityksen kassankiertoa. Asiakkaamme voivat itse keskittyä tärkeimpään eli oman liiketoiminnan kehittämiseen,” kertoo Mikko Ruoho, Ecomin kaupallinen johtaja, yhteistyön eduista.  

Perintäpalvelut tulevat Ecomin asiakkaiden käyttöön nykyaikaisen automaattisen integraation avulla. 

”Keskimäärin joka kymmenes lasku jää maksamatta ja myöhästyneet maksut ovat ongelma niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Erääntyneistä myyntisaatavista kannattaa lähettää maksumuistutus ja edelleen auki olevat laskut siirtää viivytyksettä perintään. Automaattisesti toimiva perintäprosessimme takaa, että saatavat kotiutuvat helposti ja maksuvaikeuksista huolimatta hyvä asiakassuhde säilyy. Luotettavuus, luotonhallinnan vahva asiantuntijuus ja henkilökohtainen asiakaspalvelu ovat meille toimintamme kulmakiviä, joiden avulla varmistamme toimialan parhaan asiakaskokemuksen. Oikea-aikaisten toimenpiteiden avulla yrityksen myyntisaatavien kiertonopeus on hyvä ja yrityksen luottotappiot pysyvät siedetyllä tasolla. Näin yritys voi kasvaa sekä toimia kestävästi. Haluamme omalta osaltamme olla edistämässä vastuullisuutta luotonhallinnassa,” sanoo Juha Pihlajamäki, Intrum Oy:n kumppanuuksista vastaava kehitysjohtaja.  


Lisätietoja yhteistyöstä antavat

Mikko Ruoho 
Kaupallinen johtaja 
Ecom Oy 
Puh. 044  077 0100 
mikko.ruoho@ecom.fi 

Juha Pihlajamäki 
Kehitysjohtaja 
Intrum Oy 
Puh. 050 040 5786 
juha.pihlajamaki@intrum.com 

Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu nykyisin Accountor-konserniin. Ecom tarjoaa erityisesti talotekniikka-alalle kehitettyjä taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisuja, joita käyttää noin 2 500 suomalaista LVI-, sähkö- ja rakennusalan yritystä. Ecomin ratkaisut auttavat yrityksiä säästämään kuluissa, parantamaan tehokkuutta ja tuottamaan enemmän. 

Intrum on alan johtava luotonhallintapalvelujen tarjoaja ja terveen talouden suunnannäyttäjä, jolla on toimintaa 24 maassa Euroopassa. Intrum tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille. Niiden avulla yritysten rahankierto tehostuu ja kannattavuus paranee.