Tiedotteet Yleinen

Koronavirukseen varautuminen Ecomilla

13.03.2020

Hyvä asiakkamme!

Koska koronavirustapausten määrä Suomen- ja maailmanlaajuisesti jatkaa kasvuaan, olemme Ecomilla tehneet muutoksia toimintaamme suojellaksemme asiakkaidemme, työntekijöidemme ja muiden läheistemme terveyttä ja liiketoimintaa. Tällä varautumisella pyrimme turvaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden.

Henkilökuntamme työskentelee jatkossa mahdollisuuksien mukaan etätöissä. Siirrämme kaikki asiakastapaamiset etäyhteydellä tapahtuviksi. Myös kaikki sovitut fyysiset asiakastilaisuudet siirrämme etäyhteydellä pidettäviksi. Ne suuremmat tilaisuudet, joiden pitäminen ei etäyhteydellä ei onnistu, siirrämme myöhempään ajankohtaan. Myyjä tai konsultti, jonka kanssa tapaaminen on sovittu, sopii järjestelyistä suoraan asianosaisten kanssa.

Varautumissuunnitelmaamme kuuluu, että kaikki työntekijämme, jotka palaavat Suomeen ulkomailta, jäävät kotiin karanteeniin viranomaisten suosituksen mukaiseksi kahden viikon ajaksi.

Asiakaspalvelumme toimii normaaliin tapaan. Jos joudumme tekemään muutoksia asiakaspalvelussamme, tiedotamme siitä erikseen.

Lämmin kiitos ymmärryksestänne ja tuestanne. Yhteistyöllä takaamme parhaiten meidän kaikkien terveyden ja liiketoimintojemme jatkuvuuden.

Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@ecom.fi

Ystävällisin terveisin,
Ecom Asiakaspalvelu