Henkilöt

Mutkatonta yhteistyötä asiakkaiden kanssa

24.11.2022

Pirskahteleva myyntipäällikköömme Piia Hippeläinen liittyi Ecomin myyntitiimiin helmikuussa 2020. Siis jo lähes kolmen vuoden ajan Piia on auttanut asiakkaitamme löytämään toimivimmat työvälineet arkensa pyörittämiseen ja liiketoiminnan tueksi.

Pidetään asiat simppeleinä

Piian päivät työmaalla kuluvat pääosin puhelin- ja etäpalavereissa ”käytännönläheisiksi tekijäihmisiksi” kuvailemiensa asiakkaiden kanssa. Totiseksi ei Piian työtä voi moittia, sen verran huumorintajuista ja mukavaa sakkia Ecomin asiakkaat ovat. Piia tykkää pitää asiat simppeleinä, ja siksikin asiakkaamme saavat kiitosta siitä, miten helppoa ja mutkatonta yhteistyö heidän kanssaan on. Asiakkaat taas ovat saaneet huomata, että Piia tekee asiat pilkulleen alusta loppuun ja huolehtii asiakkaan tyytyväisyydestä ensimmäisestä keskustelusta järjestelmän käyttöönottoon asti – ja sen jälkeen.

Kiinnostavia projekteja ja ammatillista oppia

Ecomia Piia kiittelee innostavaksi työpaikaksi, jossa pääsee vaikuttamaan ja tulee kuulluksi. Piia kertoo päässeensä kuluneen kolmen vuoden aikana mukaan kiinnostaviin projekteihin, joista on oppinut paljon ammatillisesti. Työkaverit puolestaan kuvailevat Piiaa energiseksi ja pirteäksi tyypiksi, joka kannustaa omalla esimerkillään tarttumaan rivakasti toimeen.

Hektisen arkensa tasapainoksi Piia nollaa ajatukset hyvän elokuvan parissa, ystäviä tapaamalla tai lenkkipolulla.