Yleinen

Muutoksia osalle Ecom Serveri -asiakkaista

29.10.2019

Teemme loka-marraskuun vaihteessa muutoksia Ecom Serverin palvelimiin. Osa asiakkaista siirretään uudelle palvelimelle ja sisäänkirjautumisosoite muuttuu.

Päivityksen jälkeen Ecom Serverille kirjaudutaan uudesta osoitteesta https://start.ecomserveri.fi. Vanhat kirjautumispalvelimet (gateway ja gateway2.ecomserveri) jäävät pois käytöstä.

Teimme uudesta kirjautumisesta pikaoppaan, jonka voit ladata täältä. Lähetä opas tarvittaessa muillekin yrityksenne Ecom Serveri -käyttäjille.

Mitä uutta muutos tuo mukanaan?

Päivityksen myötä Ecomin käyttöön tulee myös uusia ominaisuuksia. Ecomia voi mm. käyttää suoraan internet-selaimessa. Selainkäyttö on erityisen hyödyllistä, jos Ecom halutaan avata nopeasti vieraalla tietokoneella tai vaikka iPadissa. Tehokäyttöön suosittelemme edelleen Citrix-ohjelman käyttöä.

Selainkäytöstä on kerrottu lisää käyttöönotto-ohjeessamme https://tuki.ecom.fi/hc/fi/articles/360004873592-Ecom-Serverin-k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6notto

Omien tiedostojen ja hakemistojen käyttö

Mikäli on tarve lukea tai tallentaa tiedostoja Ecomista omalle koneelle, huomaa että uudella palvelimella paikallisiin tiedostoihin ja hakemistoihin viitataan uudella tavalla. Lue lisää ohjeesta https://tuki.ecom.fi/hc/fi/articles/360005156791-Tiedostojen-tallennus-omalle-koneelle-Ecom-Serverill%C3%A4

Tarvitsetko apua? Me autamme

Mikäli päivityksestä herää kysymyksiä, tukisivuiltamme https://tuki.ecom.fi/hc/fi löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot, yhteydenottolomakkeen ja laajan kirjaston ohjeita.