Tiedotteet Yleinen

Taloushallinnon ja Palkanlaskennan uudet versiot julki

15.08.2019

Taloushallinnon ja Palkanlaskennan uudet versiot julki

Elokuu on sadonkorjuuaikaa ja mekin julkaisemme tuotekehityksemme satoa sekä Ecom Taloushallinnon että Ecom Palkanlaskennan uusina versioina. Ecom Serverillä uudet versiot tulevat asiakkaiden käyttöön automaattisesti ja muut voivat ladata päivityksen suoraan ohjelmasta (muista aina varmuuskopiot ennen päivitystä ja säännöllisesti muutenkin)

Esittelimme uusia ominaisuuksia webinaarissa elokuun alussa ja suuren suosion myötä tulemme tekemään näin jatkossakin. Mikäli et ehtinyt webinaariin, tallenne on ladattavissa osoitteessa www.ecom.fi/oppaat.

Syksyllä on tarjolla myös lisää webinaareja useasta aiheesta. Webinaarikalenteri julkaistaan Koulutukset-sivulla myöhemmin.

Ecom Taloushallinto 2019B

Ecomin 2019B-versioon on tehty pitkä lista parannuksia ja korjauksia, ja samalla myös uusittu ulkoasua. Yksi tärkeimmistä muutoksista on läheterivien alkuperänäkymä, jossa lähetteelle kohdistettujen ostolaskurivien ja palkkatapahtumien alkuperän voi helposti tarkastaa. Näkymä helpottaa lähetteen tarkastamista ja esimerkiksi yhdeksi läheteriviksi niputettujen tapahtumien selaamista.

Katso kaikki uudet ominaisuudet: https://tuki.ecom.fi/hc/fi/articles/360005160451-Ecom-Taloushallinnon-versiot-uudet-ominaisuudet

Ecom Palkanlaskenta 63

Palkanlaskennan uudessa versiossa on parannettu useaa tulorekisteriin liittyvää ominaisuutta ja korjattu muutama erikoistilanne, joka esti tulorekisteriaineiston lähettämisen. Yksi merkittävä muutos on henkilön uusi Tulorekisteri-välilehti, jossa pääsee asettamaan henkilön lisätietoja, kuten tieto osaomistajuudesta.

Katso kaikki uudet ominaisuudet: https://tuki.ecom.fi/hc/fi/articles/360005161311-Ecom-Palkanlaskennan-versiot-uudet-ominaisuudet

Uuden version päivitys

Ecom Serverillä uudet versiot tulevat asiakkaiden käyttöön automaattisesti. Päivitykset aloitetaan lähipäivinä. Mikäli Ecom on asennettuna omalle koneelle, päivityksen voi ladata suoraan ohjelmasta. Katso tarkemmat ohjeet alla olevista linkeistä ja muista aina varmuuskopiot ennen päivitystä.

https://tuki.ecom.fi/hc/fi/articles/360005103032-Ecom-Taloushallinnon-versiop%C3%A4ivitys

https://tuki.ecom.fi/hc/fi/articles/360005163411-Ecom-Palkanlaskennan-versiop%C3%A4ivitys