Ecom arvonta Sähkömessuilla 2024
– arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Ecom Oy, Lemminkäisenkatu 32, 20520 Turku, Y-tunnus 0968083-1. Jäljempänä arvonnan ”järjestäjä”.

2. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua Jyväskylän Sähkömessuilla 7.2.-9.2.2024.

3. Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka osallistuvat Jyväskylän Sähkömessuille 2024. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä sähköinen kyselylomake messuilla. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

4. Palkinto

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Ecom-nopeuspeli, jonka arvo on 1169 € (alv. 0). Lisäksi kunkin messupäivän paras pelaaja palkitaan Ecom-hupparilla ja -pipolla (arvo korkeintaan 60 €, alv 0). Mahdolliset palkintosumman ylittävät palvelut veloitetaan erikseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta ja muista arvontaan liittyvistä kuluista.

5. Arvonta

Arvontaan osallistuvat kaikki 9.2.2024 klo 16.00 mennessä täytetyt lomakkeet. Arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän tiloissa ja toimesta 13.2.2024 klo 12. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Ilman erillistä selitystä arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet tai joita on syytä epäillä rikkoneen arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

6. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen

Voitosta ilmoitetaan arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti. Järjestäjä toimittaa palkinnon voittajalle. Mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa tai voittajaa ei tavoiteta viiden (5) päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta ja järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja hänen edustamansa yritys valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa.

7. Vastuut

Järjestäjän vastuu arvonnan osallistujia kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittuun palkintoon, sen arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä tai muista järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista seikoista. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

8. Tietosuoja

Voittajan tunnistaminen tehdään osallistumislomakkeella annettujen tietojen kautta. Osallistumalla arvontaan, annat Ecomille luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn, ja sinulle voidaan lähettää tuotteidemme markkinointiin liittyviä viestejä. Voit perua viestintämme milloin tahansa. Lisätietoa saat tietosuojakäytännöstämme.

Turussa 31.1.2024
Ecom Oy