Talotekniikka- ja rakennusalan toiminnanohjaus ja tilitoimistopalvelut

Lataa ilmainen talotekniikka- ja rakennusalan laskupohja

Tulit todennäköisesti lukemaan tätä ilmaisen laskupohjan kiilto silmissä. Tulit oikeaan paikkaan! Me Ecomilla haluamme auttaa yrittäjiä laskutusrumban taklaamisessa. Se voi pahimmillaan olla yhtä tuskaa, tiedetään. 

Tästä löydät ilmaisen laskupohjan, jonka voit ladata heti käyttöösi. Ilman minkäänlaisia sitoumuksia.

Ecomin laskupohjan edut

✔️ Suunniteltu talotekniikan ja rakennusalan yritysten tarpeisiin.

✔️ Laskupohjassa on valmiina hinnoittelut ja alennusprosentit, tuotenumerot ja mahdollisuus katehinnoitteluun. 

✔️ Läpilaskutus varmistaa, että kaikki tarvikkeet tulee varmasti laskutettua.

✔️ Helppo muokata ja tehdä asiakaskohtaisia laskuja.

Hyödynnä myös ilmaiset oppaat

Kannattaa myös hyödyntää meidän ilmaisia oppaita, joista löydät ohjeita ja vinkkejä mm. toimivaan laskutukseen, aloittelevan yrityksen taloushallintoon sekä keikkatöiden hallintaan. 

Ota automaatio apuun – kokeile ilmaiseksi Ecomia

Ilmaisella laskupohjallamme ja oppaillamme pääset mahtavasti alkuun, mutta Ecomilla varmistat, että työsi on oikeasti tuottavaa ja järkevää. Talotekniikan ja rakennusalan tarpeisiin suunniteltu ketterä työkalu helpottaa töiden ja talouden hallintaa. Ja erityisesti siinä laskutuksessa. 

Ecomin ilmainen versio sisältää 10 lähetettyä ja vastaanotettua verkkolaskua. Voit kokeilla rauhassa ja sitten päättää, meneekö jatkoon vai ei. Jos koet Ecomin hyödyllisenä, saat upgreidattua ohjelmiston helpottamaan elämääsi rajattomasti 49 € / kk pääkäyttäjä (ja 9 € / työntekijä / kk). Jos et halua jatkaa, tulipahan hyödynnettyä ilmainen kokeilu. 

Älyttömän helppo käyttää

Ecom on simppeli ja intuitiivinen käyttää, joten aikaa kuluu paljon vähemmän paperitöiden ja laskutuksen parissa. Lisäksi tuotat asiakkaalle ammattimaisen kuvan myös laskutuksen tarkkuudella ja nopeudella.

Ohjelmisto rakennus- ja talotekniikka-alalle

Automatisoi myyntilaskutus, ostolaskut ja seuraa projektien tuottoa. LVIS-alan tuotteet ovat valmiina tuoterekisterissä ja omien tuotteiden lisääminen on vaivatonta. Pidä huolta omasta liiketoiminnasta automaattisilla hinnoittelusäännöillä. Työmääräimille hallitset tilauksia ja jaat työt työntekijöille. Työkulukirjauksilla työtunnit ja materiaalit kirjautuvat työmääräimille jo työmaalla ja ostolaskujen rivit on helppo kohdistaa oikein. Ja lasku lähtee asiakkaalle yhdellä klikkauksella!

Turvallinen ja nykyaikainen pilvipalvelu

Ecom on selainpohjainen ohjelmisto, jota voit käyttää tietokoneelta, tabletista tai puhelimesta. Missä tahansa oletkin. Ohjelmistosi seuraa mukanasi ja pitää tietosi turvassa Suomessa sijaitsevilla huippumoderneilla palvelimilla.

Miltä kuulostaa, lähteekö testiin?