Räsäsen portaat – Hidas laskuttaa paremmin

Ilmoitus paikallislehdessä: “Emme ota yhtään työtilausta vastaan ennen kuin aikaisemmat työt on laskutettu! Terv. Yrittäjän vaimo”.

Räsäsen portaat auttaa sinua tekemään liiketoiminnasta toimivan kokonaisuuden. Kirja kuvaa tilanteita, joihin kaikki yritykset ovat jossain vaiheessa törmänneet ja kuunneltuasi saat vastaukset erimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä on toimiva laskutus?
  • Miten hallitset keikkatöitä?
  • Miten hyödyntää tavarantoimittajien tietoa omassa liiketoiminnassa?

Tässä äänikirjassa käydään läpi seuraavia asioita muun muassa:

Pyrkimyksenä on löytää ne toimintamallit, jotka luovat hyvän perustan kehittyvälle yritykselle. Mitä tehdä, miksi tehdään ja missä järjestyksessä asioita kannattaa panna kuntoon. Mitkä asiat tehdä heti ja mitkä voi jättää myöhemmäksi. Räsäsen portaissa pohditaan yritykselle menestystä tuottavia ja sitä nakertavia tekijöitä.

Tuotimme Räsäsen portaat äänikirjaksi, jotta sinun olisi helppoa ottaa kirja kuunteluun vaikka siirtyessäsi työmaalta toiselle. Toivomme sinulle mukavia hetkiä kirjan parissa!

Palaute äänikirjasta: “Pääsin juuri äänikirjan loppuun ja se herätti minut ajattelemaan ostotilausten ja oman varaston hyödyntämistä tehokkaammin.”

Täytä alla oleva lomake ja saat ilmaisen Räsäsen portaat -äänikirjan

Räsäsen portaat

Äänikirja

Tämä kirja tarkastelee yrityksen toimintaa käytännön läheisesti, esimerkein höystettynä. Kirjassa keskitytään tekemään yrityksestä toimiva kokonaisuus sen ominaispiirteitä tuhoamatta.