Räsäsen portaat -äänikirja

Räsäsen portaat auttaa sinua tekemään liiketoiminnasta toimivan kokonaisuuden. Mitä tehdä, miksi tehdään ja missä järjestyksessä asioita kannattaa panna kuntoon. Tarkastele yrityksesi toimintaa uudessa valossa ja paranna yrityksesi tulosta jopa 20% – todistetusti.

Räsäsen portaat pureutuu erityisesti talotekniikka-alan yrityksien taloushallintoon ja taloushallinnon prosesseihin. Äänikirjassa kerrotaan, miten tehdyt työt ja myydyt tuotteet saadaan muutettua rahaksi.

Kirja kuvaa tilanteita, joihin kaikki yritykset ovat jossain vaiheessa törmänneet ja kuunneltuasi saat vastaukset esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä on toimiva laskutus?
  • Miten hallitset keikkatöitä?
  • Miten hyödyntää tavarantoimittajien tietoa omassa liiketoiminnassa?

Tuotimme Räsäsen portaat äänikirjaksi, jotta sinun olisi helppoa ottaa kirja kuunteluun vaikka siirtyessäsi työmaalta toiselle. Toivomme sinulle mukavia hetkiä kirjan parissa!

“Pääsin juuri äänikirjan loppuun ja se herätti minut ajattelemaan ostotilausten ja oman varaston hyödyntämistä tehokkaammin.”

Palaute äänikirjasta

Täytä alla oleva lomake ja saat ilmaisen Räsäsen portaat -äänikirjan

Räsäsen portaat

Äänikirja

Tämä kirja tarkastelee yrityksen toimintaa käytännön läheisesti, esimerkein höystettynä. Kirjassa keskitytään tekemään yrityksestä toimiva kokonaisuus sen ominaispiirteitä tuhoamatta.