Viisi tärkeintä syytä valita sähköalalle suunnattu ohjelmisto

Webinaarissa myyntitiimimme Joonas ja Tuukka käyvät läpi oikean elämän esimerkkien avulla, miksi sähköalan yrityksen kannattaa hankkia toimialakohtainen ohjelmisto talouden ja töiden hallintaan. Kuulet Joonakselta ja Tuukalta tilanteista, joita myyntitiimillemme on tullut vastaan auttaessaan satoja sähköalan yrityksiä sähköistämään toimintaansa.

Viisi tärkeintä syytä:

1. Projektien hallittavuus reaaliajassa: Kaikki projektisi samassa paikassa. Seuraa resursseja, aikatauluja ja kustannuksia vaivattomasti. Ei enää hukattua aikaa tai sähköpostien perässä juoksemista.

2. Vaivaton laskutus: Nopea ja virheetön laskutus on liiketoiminnan kulmakivi. Säästä aikaa ja rahaa automatisoidulla laskutuksella, joka toimii niin kuin pitää.

3. Työmaakirjauksien teko helposti: Pystyt tekemään tuntikirjaukset ja urakkakirjaukset näppärästi ja tallentamaan dokumentit suoraan töille.

4. Töiden hallinta ja resursointi: Ohjelmistomme tuo tarkkuutta ja tehokkuutta päivittäiseen toimintaasi. Vähemmän manuaalista työtä, enemmän aikaa itse sähköasennuksille.

5. Integraatiot: Hyvä ohjelmisto tarjoaa rajapinnat kirjanpidon & palkanlaskennan ohjelmistoihin, sekä perintäpalvelut ja laskurahoituspalvelut. Pankkiyhteys ohjelman ja pankin välillä, sekä verkkolaskutus säästää aikaasi tunteja viikossa.

Täytä alla oleva lomake niin saat ilmaisen ”Viisi tärkeintä syytä valita sähköalalle suunnattu ohjelmisto” -webinaaritallenteen.

Viisi tärkeintä syytä valita sähköalalle suunnattu ohjelmisto

Webinaaritallenne

Webinaarissa asiantuntijamme Joonas ja Tuukka kertovat esimerkein, miten eri sähköalan yritykset ovat säästäneet mm. aikaa ja rahaa (sekä hermojaan) toimialakohtaisen ohjelmiston avulla.