Ecom Kassaturva

Joskus asiakkaat vaativat pitkiä, jopa useiden kuukausia maksuehtoja. Tämä tarkoittaa sitä, että joudut rahoittamaan palkkoja, veroja, ostoja ja investointeja omalla tai lainatulla rahalla. Luoton hankkiminen vie aikaa ja kuluttaa hermoja. Pankkien vaatimukset ovat kiristyneet, eikä käyttöpääomaa saa nopeasti tai ilman vakuuksia.

Ecom Kassaturvan avulla saat myyntisaatavat kassaan viipymättä laskun lähetettyäsi. Se on rahoituspalvelu, joka on yhteydessä Ecomin taloushallinnon järjestelmään: sinun tarvitsee vain lähettää lasku asiakkaalle ja muu hoituu Ecomin kautta. Laskurahoituspalvelun avulla yrityksesi rattaat pysyvät pyörimässä ja pitkistä maksuajoista huolimatta kassavirta pysyy tasaisena. Palvelulla Ecom haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden yhä parempaan taloudenhallintaan.

Asiakkaallesi lisää maksuaikaa, sinulle rahat heti

Palvelu on tarkoitettu yritysten välisten myyntisaatavien rahoittamiseen kattaen myös julkisen puolen sekä asunto-osakeyhtiöiden saatavien rahoittamisen. Lisäksi euromääräiset saatavat ulkomailta voidaan rahoittaa asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti sovitun käytännön mukaan. Palvelussa myyntisaatavat toimivat luoton vakuutena. Ecomille laskurahoituspalvelun tuottaa PURO Finance.

Ecom Kassaturva on kustannustehokas palvelu, jonka ainoa kustannus on rahoitetusta myyntisaatavasta peritty komissio. Voit itse valita, rahoitatko yhden laskun, osan laskuista vai kaikki laskut sekä milloin haluat rahoitusta hyödyntää. Kun saatavia ei lähetetä palvelun kautta rahoitettavaksi, ei palvelusta myöskään synny mitään kustannuksia.

Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Lue lisää täältä!