Ecomin tilitoimistokumppaneille

Meistä Ecomin käytön kuuluu olla kaikille osapuolille mahdollisimman sujuvaa. Siksi Ecomin yhteiskäyttö toimii saumattomasti yrityksen ja tilitoimiston välillä ja säästää kaikkien työaikaa. Kaikissa paketeissamme on valmiit integraatiot suosituimpiin taloushallinto-ohjelmistoihin ja kirjanpitoaineisto siirtyy suoraan tilitoimiston käsiteltäväksi.

Liity Ecomin kumppanuusohjelmaan! Tilitoimistokumppanina saat meiltä aina tukea ja myös hyviä etuja.

Miten Ecom toimii

Ecomin ohjelmia voidaan käyttää yhteiskäytössä esimerkiksi yrityksen ja tilitoimiston välillä. Rajapintamme kirjanpito-ohjelmistojen välillä sujuvoittaa arjen pyörittämistä sekä tilitoimistoissa että yrityksissä. Työnjaosta voidaan muodostaa kumpaakin osapuolta parhaiten palveleva. Parhautta on, että Ecomia käyttävä yritys ja yritystä auttava tilitoimisto saavat molemmat tukea Ecomilta!

Miten Ecom voi auttaa?

Integraatiot kirjanpito-ohjelmistoon

Ecomin ohjelmistoissa on valmiit integraatiot suosituimpiin taloushallinto-ohjelmistoihin Accountor Finagon Procountoriin ja Visma Netvisoriin.
Rajapinnan läpi siirtyy kätevästi kirjanpitoaineisto tilitoimiston käsiteltäväksi. Mappien kuskaaminen tai siirtotiedostojen välittäminen eivät kuluta aikaasi.

Tuki tilitoimistokäyttäjälle

Ohjelmistojemme vakio-ominaisuus on ammattitaitoinen käyttötuki. Autamme arjen haasteissa Ecomin asiakkaita mutta myös tilitoimistokäyttäjiä.

Tutkitusti ystävällisen ja osaavan tukeemme saa yhteyden vaikka suoraan ohjelmiston chatistä (Ecom Jet) tai tukipyyntönapista (Ecom Plus). Tuki sisältyy ohjelmiston hintaan.

Järjestämme jatkuvasti ilmaisia webinaareja ja muista koulutuksia, joissa perehdytään ohjelmistojen. Kysy myös yrityskohtaisia koulutuksia!

Ecomin kumppanuusohjelma

Tarjoamme merkittäviä etuja tilitoimistoille Ecomin kumppanina.

Kumppanimme saa meiltä aina nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa ohjelmiston käytössä ja toimii myös yhteyshenkilönä sinulle.

Ohjelma on avoin kaikille tilitoimistoille, jotka täyttävät kumppanuusohjelmamme ehdot.

Autamme kumppaneitamme Ecomin markkinoinnissa, toimimme tukena ohjelmiston käytössä ja osallistumme tukenasi vaikkapa asiakaspalavereihin. Pyydä meiltä konsultaatioapua talotekniikka-alan ohjelmistojen kiemuroissa!

Usein kysyttyä

 • Jos tilitoimisto on tehnyt kanssamme kumppanuussopimuksen, tunnukset sisältyvät palveluun eivätkä maksa mitään.

  Ole yhteydessä meihin, jos tarvitset kirjanpitäjän tunnukset joko Ecomiin tai Ecom Jetiin.

 • Ainakin pystyt palvelemaan talotekniikka-alan asiakkaitasi paremmin ja kustannustehokkaammin. Uuden opettelu on aina oma lukunsa mutta me teemme parhaamme, että sinä onnistut ohjelmistojemme käytössä mahdollisimman hyvin.

  Tilitoimisto, joka auttaa asiakasta menestymään, yleensä voi itsekin hyvin. Haluamme tarjota LVI-, sähkö- ja rakennusalan asiakkaillesi parhaat mahdolliset työkalut.

 • Reskontra-aineisto siirtyy kirjauksineen ja selitteineen, kun esimerkiksi kuukausi päätetään Ecomissa. Tositteisiin on koottu myyntipäiväkirja ja suorituspäiväkirja päätetyn kirjanpitosyklin mukaisesti.

 • Käyttöönotto helpoimmillaan tarkoittaa Ecom Jetin osalta palveluun rekisteröitymistä ja käytön aloittamista. Monesti käyttöönottoon liittyy tietojen sisääntuontia vanhasta järjestelmästä, pääkäyttäjien kouluttamista sekä muun henkilökunnan kouluttamista. Lisäksi prosesseja mukautetaan yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivaksi.

  Ecom suunnittelee ja toteuttaa käyttöönoton yhteistyössä yrityksen ja tilitoimiston kanssa. Toimenpiteet ja koulutukset aikataulutetaan. Kirjanpitäjä on aina tervetullut mukaan sekä suunnitteluun että koulutuksiin.

 • Asiakasyritys, loppukäyttäjä, käyttää Ecomia päätyövälineenään jolloin ei ole tarvetta käyttää kahta ohjelmaa.

 • Myynti- ja ostoreskontrat ovat Ecomissa ja ne voi hoitaa kirjanpitäjä maksuttomilla tunnuksillaan.

 • Ostolaskut tulevat Ecomiin ja niissä voidaan hyödyntää automaattitiliöintejä ja sen voi hoitaa kirjanpitäjä. Ostolaskujen tietoja on hyvä hyödyntää yrityksen työmääräimien ja lähetteiden tietolähteenä. Ostolaskujen tiedoilla automatisoidaan myös tulevaa myyntilaskutusta!

 • Palkat voidaan maksaa joko tilitoimiston käyttämässä järjestelmässä tai Ecomissa. Ecomista saadaan tiedot palkanlaskennan tueksi.

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Tutustu Ecomin ratkaisuihin