Ecom Webi

Ecom Webi on mobiili lisäpalvelu kaikille Ecomin käyttäjille. Ecom Webillä luot, täydennät ja seuraat lähetteitä, tarkistat projekti- tai asiakastietoja, tai hoidat vaikka työn tuntiseurantaa millä tahansa Internet-päätteellä.

Ecom Webiä voi käyttää kaikilla selaimilla. Lisäksi älypuhelimille on omat sovelluksensa, joilla perustoiminnot ovat helposti käytettävissä puhelimessa.

Ecom Tiedostopilvi

Ecom Tiedostopilvi on palvelu tärkeitä työmaakuvia, asiakasdokumentteja ja muita tiedostoja varten. Sitä voi käyttää suoraan Ecomista ja Ecom Webistä. Ecom Webin puhelinsovelluksilla työmaakuvien ottaminen on erityisen helppoa. Kuvat kohdistuvat suoraan oikealle työmaalle ja asiakkaalle.

Ecom Serveri

Ecom Serveri -palvelu hoitaa puolestasi koko palvelimen ja varmuuskopioinnin. Samalla saat käyttöösi täyden etäkäyttömahdollisuuden ja voit käyttää Ecomia mistä tahansa.

Sähköiset verkkolaskut

Ecomin sisäänrakennetun palvelun avulla lähetät ja vastaanotat sähköisiä laskuja ilman lisäohjelmia. Verkkolaskupalvelun käyttöönotto ja käyttö on helppoa. Palvelussa ei myöskään ole kiinteitä aloitus- tai kuukausimaksuja, joten maksat vain käytöstä.