Ecom Serveri

Ecom Serveri -palvelulla voit ulkoistaa Ecom -palvelimesi ja samalla saat käyttöösi täyden etäkäyttömahdollisuuden. Ecom Serveri -palvelu hoitaa puolestasi koko palvelimen ja säännölliset varmuuskopioinnit.

Ecom Serveri antaa sinulle vapauden valita maisemasi, sillä sen avulla Ecom on käytössäsi missä tahansa. Jokaisella yrityksellä kokoon katsomatta on monta toimipistettä, ja toimistojen ja työmaiden lisäksi kodit ja kesämökit. Tarvitset vain nettiyhteyden, ja voit käyttää Ecom taloushallintoa missä vain.Etäkäytön lisäksi Ecom Serveri vapauttaa yrityksesi kokonaan Ecom-koneiden ylläpidosta. Ecomin uusin versio on aina käytettävissäsi modernilla ja varmistetulla palvelimella nopean Internet-yhteyden päässä. Päivittäinen varmuuskopiointi ja varmuuskopioiden arkistointi hoidetaan puolestasi. Palvelu toimitetaan ”avaimet käteen” -periaatteella ja kiinteällä hinnalla.

Miten Ecom Serveri toimii?

Ecom Serveri on toteutettu tekniikalla, joka tekee etäkäytöstä vaivatonta ja huomaamatonta. Ohjelmistot ovat asennettuina tehokkaalle palvelimelle, eikä niitä käyttävän yrityksen tarvitse huolehtia Ecomin tai palvelimen ylläpidosta.

Palveluun kirjaudutaan selaimella ja ohjelmistot käynnistetään avautuvalta sivulta. Ohjelmiston käynnistyttyä käyttö ei eroa normaalista käytöstä mitenkään. Tulostimesi ja kovalevysi ovat käytössäsi normaaliin tapaan. Yhteys palvelimen ja koneen välillä on vahvasti salattu.

Hinnasto