Laskutusohjelmisto ilman kuukausimaksua

Maksat vain laskuista, joita lähetät ja vastaanotat. Helppo ja edullinen valinta LVIS- ja rakennusalan uudelle yrittäjälle tai satunnaisia keikkatöitä tekevälle.

0€/kk

2,80 €/lasku

Maksat vain laskuista

Ecom Basicissa ei ole kuukausimaksua, vaan maksat vain niistä laskuista joita lähetät ja vastaanotat.

Kaikki Ecomin toiminnot

Saat käyttöösi kaikki samat toiminnot kuin Ecom Prossa, ilman rajoituksia ominaisuuksiin.
Lue lisää toiminnoista täältä.

Monenlaiseen tarpeeseen

Talotekniikka- ja rakennusalan osa-aikaisiin tai kausiluonteisiin töihin, harvemmin laskutettaviin pitkiin projekteihin ja paljon muuhun!

Kenelle Ecom Basic on suunniteltu?

Kausittaisille yrittäjille

Jos paiskit hommia lähinnä kesäisin, talvisin tai muuten kausiluonteisesti etkä halua siksi maksaa kuukausittain ohjelmistosta, on Ecom Basic sinun valintasi.

Keikkatöitä tekeville

Keikkatyöt on osa-aikaisia ja päivätyöt on kenties muualla, tai ehkä teet hommia yksinyrittäjänä? Jos keikkahommat eivät aiheuta valtavaa laskutulvaa, valitse Ecom Basic.

Projekteja puurtaville

Töitä piisaa, mutta ne ovat projektiluontoisia ja laskuja muodostuu harvakseltaan. Jos tarve on kuitenkin saada pysymään langat käsissä, kannattaa valita Ecom Basic.

Opiskelijoille ja aloitteleville yrittäjille

Jos olet vasta päässyt koulunpenkiltä tai kenties istut siellä vielä päätoimisesti, järkevin valinta on edullinen ohjelmisto joka kuitenkin pystyy moneen. Kun laskujen määrä toiminnan kehittyessä kasvaa, voit siirtyä helposti Ecom Pron käyttäjäksi.

Ota Ecom Basic käyttöön nyt

Jos sinulla olisi ohjelmistolle useampi kuin yksi käyttäjä tai laskumäärää on tarve kasvattaa, on valintasi Ecom

Ecomissa käyttäjämäärää ei ole rajattu: pääkäyttäjän hinta on 49 €/kk ja asentajan 9 €/kk. Sähköiset laskut maksavat Ecomissa 0,49 € kappaleelta.

 • Rekisteröidy Ecomin käyttäjäksi

  Klikkaa itsesi osoitteeseen app.ecomjet.com/sign-up/ ja rekisteröidy Ecomiin

 • Klikkaa valikosta ”Muuta sopimus” tai asetuksista ”Tilaus”

  Valitse sopimuksen muodoksi ”Basic”
  Näin siirryt kokeiluversiosta Ecom Basicin käyttäjäksi

 • Ecom Basic on palveluksessasi

  Ota hyöty irti Ecomin toiminnoista. Käyttötukemme auttaa tarvittaessa!

Ominaisuudet

Myyntilaskut

Luo ja lähetä laskut kätevästi sähköisesti. Onnistuu myös paperisena. Seuraa laskulle kohdistuneita suorituksiasi. Liitä vain pankkitunnuksesi palveluun.

Ostolaskut

Nouda sähköiset ostolaskut automaattisesti laskutusoperaattoriltasi. Hyväksy laskut ja siirrä maksuaineisto automaattisesti maksatukseen.

Työmääräimet

Laskuta ja hallitse tilauksiasi tehokkaasti. Jaa työt näppärästi asentajille. Tuo ostolaskuilta rivejä ja siirrä valmiit tilaukset helposti laskutukseen. Voit myös helposti käsitellä ja laskuttaa toistuvia töitä.

Työkulukirjaukset

Kirjaa työtunnit, kulut sekä materiaalit selkeästi työmääräimelle tai projektille. Seuraa helposti töihin käytettyä aikaa työajastimella ja siirrä ajastimella tallennetut työajat työkulukirjaukseksi. Varmista, että laskutuksesi täsmää. Tee kirjaus jo työmaalla!

Kohderekisteri

Ylläpidä rekisteriä kohteistasi. Seuraa ja hallitse asiakkaittesi työmaita yhdestä paikasta.

Tuoterekisteri ja tukkureiden hinnastot

LVIS-alan tuotteet ja tukkureiden hinnastot valmiina tuoterekisterissä. Lisää omia tuotteita ja omat alennushinnastot vaivattomasti.

Tuotehinnoittelu ja alennukset

Tehosta laskuttamista automaattisilla hinnoittelusäännöillä ja laskuoletuksilla. Pidä laskutusperusteesi linjassa yrityksesi taloudellisten tavoitteiden kanssa.

Raportit

Näe helposti, millä tolalla yrityksesi asiat ovat. Huomaa pullonkaulat ennen kuin niitä syntyy ja tilanteet, joissa työkuormaa olisi syytä jakaa uudelleen.

Kirjanpidon rajapinnat

Helpota hommiasi integraatioiden avulla. Siirrä kuukauden kirjanoitoaineistot yhdellä klikkauksella Procountoriin tai Netvisoriin. LVIS-alan tuotteet päivittyvät automaattisesti. Ota käyttöösi sähköinen laskutus tai avaa yhteys pankin ja Ecomin välillä helpottamaan maksusiirtoja.

Projektiseuranta

Suunnittele ja seuraa urakoita ja projekteja. Projekti voi koostua kiinteissä maksuerissä laskutettavista töistä, erikseen laskutettavista töistä tai näiden yhdistelmästä.

Toistuvat työt

Hoida helposti asiakkaalle säännöllisesti tehtävät työt, kuten kausihuollot tai muut sopimustyöt. Toistuvilla töillä hoidat myös toistuvan sopimuslaskutuksen, kuten vuokrat tai huoltosopimuksen vuosimaksut.

Työtuntilaskuri

Seuraa helposti työmääräimiin tai projekteihin käytettyä aikaa. Kun työ tai työvaihe tulee valmiiksi, tallenna työtuntilaskurilta työajat työkulukirjaukseksi joko työmääräimelle tai projektille. 

Myynti

Myyntityökalu auttaa tehokkaampaan myyntiin. Hallitse myyntiä, asiakkuuksia ja liidejä. Tee myyntistä sujuvaa ja varmista huoltojen ja lisämyynnin oikea-aikaisuus. Paranna myyntityösi laatua ja tarjoa parempi asiakaskokemus!

Kalenteri

Tarkastele tapahtumia perinteisen kalenterinäkymän lisäksi työlistana tai aikajanalle aseteltuna. Hallitse resursseja suoraan kalenterista.

Työmaadokumentointi

Liitä työmääräimille kaikki niihin liittyvät tiedostot ja kuvat. Jaa tiedostoja työmaalta tai työnjohdosta.

Lomakkeet ja pöytäkirjat

Hyödynnä STUL:n pöytäkirjoja tai käytä Doceanin dokumentaatiosovellusta ja lomakepohjia Ecomiin rakennetun integraation kautta.

Ecom Kassaturva

Varmista saatavien tehokas kierto myös maksuaikojen pitkittyessä. Laskusaatavien rahoitus on integroitu osaksi Ecomia, joten käyttö on mukavaa ja sujuvaa.

Haluaisitko ensin kuulla hieman lisää Ecom Basicista?

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen verkkoesittely

Lyhyen mutta kattavan esittelyn aikana saat selkeän kuvan siitä, miten Ecom Basic palvelisi juuri sinun yritystäsi