Hämeen Sähkö ja Saneeraus Oy

HSSOY arvostaa Ecomia, joka on keskeinen työkalu yrityksen laskutuksessa ja ostolaskujen käsittelyssä, säästäen aikaa ja vaivaa.

AlaSähkö

Liikevaihtoluokka0,2–0,4 milj euroa

Henkilöstöluokka4

Ecomin asiakkaana vuodesta1995

RatkaisuEcom Taloushallinto

Hämeen Sähkö ja Saneeraus Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten sähkösuunnittelua ja -urakointia sekä asuntojen saneerauksia. Yrittäjä Pekka Alutoinin lisäksi yrityksessä työskentelee kolme työntekijää. Pekka on ollut Ecomin uskollinen käyttäjä jo vuodesta 1995, jolloin hänen silloinen yrityksensä otti ohjelmiston käyttöönsä.

Yrityksellä oli tarve ohjelmistolle, joka mahdollistaisi laskutuksen ja lähetteiden käsittelyn vaivattomasti. Lisäksi tarvittiin työkalu tarjouslaskentaan sekä ostolaskujen vastaanottoon ja kohdistamiseen. Ecom täytti nämä tarpeet erinomaisesti, ja siitä on tullut olennainen osa yrityksen päivittäistä toimintaa.

Ecomin tuoma arvo yrityksellemme on suuri. Ilman sitä emme tulisi toimeen.

Pekka Alutoin, yrittäjä

”Ecom on kokonaisuudessaan erittäin hyvä ohjelmisto, ja sen kehitysideat otetaan hyvin huomioon. Myös asiakaspalvelu on saanut meiltä kiitosta. Vaikka tuki on muuttunut 30 vuoden aikana, soittopyyntöihin vastataan nopeasti”, Pekka kertoo.

Pekka muistelee erityistä tilannetta, jolloin yrityksen tietokoneen ja pankkiyhteyden välillä ilmeni ongelma. Ecomin tekninen tuki ratkaisi ongelman nopeasti etäyhteyden avulla, mikä pelasti päivän.

Ecomin konkreettiset hyödyt yritykselle näkyvät selvästi. Turhan työn vähentäminen, erityisesti ostolaskujen käsittelyssä, on merkittävä etu. Ostolaskut saadaan suoraan ohjelmaan ja ne voidaan helposti kohdistaa oikeille lähetteille, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Pekka on myös suositellut Ecomia useille yrittäjätuttavilleen, sillä hän on vakuuttunut sen tarjoamasta lisäarvosta.

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.

Virel Yhtiöt, Vantaa

Kaiken kaikkiaan Ecom on tehostanut yrityksemme talouden hoitamista etenkin Ecom Webin käyttöönoton jälkeen, koska kaikki tieto saadaan talteen samaan paikkaan. Käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen, sekä erittäin mukautuva.

Vesa Virkki

toimitusjohtaja

Sensio Oy, Mikkeli

Haluttiin toimialalle sopiva ratkaisu, ja Ecom oli tunnetuin sähköalan ja talotekniikan ohjelmisto. Ecomissa oli tarjouslaskenta mukana ja kaikki mitä tarvittiin.

Jani Sensio

toimitusjohtaja

Nevera Oy, Seinäjoki

Kun lähdin vertailemaan vaihtoehtoja, ominaisuudet ja toiminnallisuudet olivat Ecomissa valmiissa paketissa. Sai kuin kaupan hyllyltä ottaa valmiin tuotteen.

Teemu Pukkila

toimitusjohtaja