Kuopion Finteco LVIS Oy

Kuopion Finteco LVIS Oy:n mielestä Ecomissa tärkeintä on se, että yhdellä ja samalla ohjelmalla saa hoidettua kaiken.

AlaTalotekniikka

Liikevaihtoluokkan. 5 milj. euroa

Henkilöstöluokka35

Ecomin asiakkaana vuodesta2013

RatkaisuEcom Plus

Kuopion Finteco LVIS Oy on täyden palvelun talotekniikka-alan asennuksen, urakoinnin, huollon ja kunnossapidon ammattilainen. Yritys tarjoaa kilpailukykyisiä kokonaistoteutuksia rakennuttajille ja rakennusliikkeille, uusiin sekä saneerauskohteisiin.

Hommien automatisointi houkutti

Ammattitaitoisena talotekniikan taitajana Fintecon osaaminen ja resurssit riittävät isoihinkin kohteisiin. Ecomin viidestä erilaisesta ratkaisusta Fintecolla onkin käytössään Ecom Taloushallinto, jonka monipuoliset ominaisuudet on suunniteltu vastaamaan myös isompien yritysten tarpeeseen.

Ecom astui kuvaan, kun hommia haluttiin automatisoida enemmän. Toimitusjohtaja Jani Lankisen mukaan kovin montaa potentiaalista ohjelmistoa ei tunnu olevan, jotka toimisivat heidän yritykselleen. Hinta-laatusuhteeltaan Ecom tuntui kuitenkin järkevältä kokonaisuudelta hyvillä ominaisuuksilla.

Ecom Plus on riittänyt meidän yrityksen pyörittämiseen. Se on ominaisuuksiltaan oikein kilpailukykyinen.

Jani Lankinen, yrittäjä, toimitusjohtaja

Sama ohjelmisto pystyy ihan kaikkeen

Tärkeimpänä asiana Jani näkee sen, että sama ohjelmisto pystyy ihan kaikkeen. Koko liiketoimintaa pystytään pyörittämään Ecomin avulla palkanmaksusta laskutukseen, taloudenhallintaan ja projekteihin. Eikä muita ohjelmistoja tarvitse rinnalle. Myös Fintecon tilitoimisto hakee kirjanpitoaineiston suoraan Ecomista.

“Kaikki tieto on tallessa yhdessä paikassa ja kaikki pääsevät siihen käsiksi. Nyt tuntikirjauksetkin ovat täsmällisiä ja laskut lähtevät heti,” Jani kertoo. “Tähdätään myös siihen, että kaikki meidän sisäinen tiedonvaihto toimisi jatkossa Ecomin kautta.”

Ecom on kustannustehokas, järkevä vaihtoehto, eikä muita ohjelmistoja tarvitse rinnalle. Se ehkä on Ecomin paras anti: saadaan kaikki samassa.

Jani Lankinen, yrittäjä, toimitusjohtaja

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Oy Engliden Ab, Mustasaari

Se on kyllä merkitsevä säästö, minkä Ecom tuo. Aikaa vapautuu muuhun työhön useampia tunteja viikossa.

Thomas Lind

osakas

AR-KI Rakennus, Tuusula

Faktan näkee, kun avaa koneen. Sieltä näkee suoraan projektin kustannusseurannasta, missä mennään – sekä ostojen että laskutuksen osalta.

Ari Lappalainen

yrittäjä, toimitusjohtaja

Hämeen Sähkö ja Saneeraus Oy

"Ecomin tuoma arvo yrityksellemme on suuri. Ilman sitä emme tulisi toimeen"

Pekka Alutoin

Yrittäjä